icon

Páči sa vám meno Artur?

andreatk
5. dec 2016

Mne sa páči samuel,ale môj si želá artur.

Strana
z3
fineta
30. aug 2019

@andreatk aj ja som na 90 % rozhodnutá, že ak bude chlapček, tak Artur. Ste s výberom aj po čase spokojní? Ako ho oslovujete?

babatkoo
31. aug 2019

@fineta moj ma 4 roky a to meno sa mu velmi hodi. Meno sa kazdemu v okoli paci, nemala som doteraz ziadnu negativnu skusenost. Dokonca v nasej casti sidliska pribudli dalsi 3 Arturkovia mladsi od mojho. 😊 oslovujeme ho : Artik (vela deticiek mu tak povie), Artur, Arturko, Artiček, Arturio, Arťo, Atko, deticky co nehoria ,,R,, mu hovoria Atu, Atuko.

fineta
31. aug 2019

@babatkoo super, vďaka. Krásne meno!

lujza123
31. aug 2019

@andreatk páčia sa mi obidve mena. Keď sa neviete dohodnúť kľudne dajte obidve.
Som ale presvedčená že hlavne a posledne slovo pri vyberte mena by mala mať MAMA. Ona je ta ktorá nosí dieťatko 9 mesiacov pod srdcom, najviac vníma jeho energiu, povahu a intuícia jej najlepšie poradí aké meno sa bude jej dieťaťu hodiť.
Teda aspoň takto som to vnímala ja, meno pre dcéru ma napadlo hneď po otehotneni, jej otcovi sa celkom páčilo, ale keby aj nie mal by proste smolu. Nikdy by som svojmu dieťaťu nedala meno aké sa mi nepáči. Koniec koncov pred pôrodom ho v pôrodnici nahlasuje matka a aké povie tak sa bude dieťa volat

karamellka1
31. aug 2019

Artur je krásne meno a nie je až tak otrepané ako Samuel. Záleží aj od toho, či pasuje k priezvisku

zabka1987
3. sep 2019

Aj u nás bude artur keď bude chlapček 😊 v škôlke sami Jakub, Michal, Adam u nás

lennaa
3. sep 2019

Je to aj podla mna krasne meno @zabka1987, len musi ladit k priezvisku aby to nebolo jak past na oko 🙂

kaki3
3. sep 2019

@karamellka1 Mne sa napriklad aj Samuel paci, ale ked aj dieta tak rodicia volaju. Ze nie Samko, Samino a pod, ale Samuel 🙂

montemotherone
3. sep 2019

@andreatk arturko... arturik... hmm, nie 🤷

karamellka1
4. sep 2019

@kaki3 veď aj mne, len Samuelov je strašne veľa, teda aspoň v mojom okolí

Strana
z3