icon

Páči sa vám meno Artur?

andreatk
5. dec 2016

Mne sa páči samuel,ale môj si želá artur.

andreatk
autor
6. dec 2016

Nieže by sa mi nepáčilo meno artur..len je nezvyčajné..moje naj meno je Markus ale to sa môjmu vôbec nepáčilo tak ako druhú variantu som dala samko ale aj to nejako sa mu nepáčilo...

soffi
6. dec 2016

@zanetamatej Eduard je nadherne meno 🙂

soffi
6. dec 2016

@andreatk markus je tiez velmi pekne...

andreatk
autor
6. dec 2016

@soffi to som už chcela odvtedy ako som vedela že bude chlapec..len všetci boli nejakí sklamaní.

nikolinkapicholinka
6. dec 2016

Mne sa paci 💕
Mojmu sa nepaci

janickacrazy
6. dec 2016

@andreatk Mne sa teda Artur vobec nepáči a určite by som nedala svojmu dieťaťu meno, ktoré sa mi vyslovene nepáči. Ja si vždy spomeniem pri tom mene na rozprávku o Havranovi, ktorého volali Artur-Nemotorník. My sme sa tiež nevedeli dohodnúť, nakoniec sme dali Samka, lebo to sa páčilo aj mne aj mužovi. U nás ich veľa nie je, lebo bývame na dedine a tu letia iné mená, sú tu len dvaja Samkovia v celej školke. Aj Markus sa mi páči.

meusicka
6. dec 2016

Artur je krasne meno, ja by som dala synovi. a hlavne ked este pasuje aj k priezvisku, urcite ano.
ale mne sa pacia aj Albert, Alfred, Arnold.😉

tinqua
6. dec 2016

no čo ja viem, ak sa pýtaš na názor...viem si živo predstaviť situáciu ako učiteľka v prvej triede skríkne Samo a narovná to polku triedy.... zas na druhej strane keď skríkneš Artur so synom sa môže otočiť aj okolo bežiaci pes...za mňa teda skôr Samko ak sú v hre len tieto dve

kiwi3
6. dec 2016

baby, naco pozerate na to, co na to povie suseda alebo niekto na fore? tebe sa asi meno artur paci, ked sa na to pytas, tak si za tym treba stat. mne osobne nie (pretoze sa mi spaja s niekym, kto mi nie je sympaticky), ale to predsa vobec nie je podstatne. kazdemu sa paci nieco ine, naco sa nechavat ovplyvnovat? bude tu na to sto nazorov a kvoli tym negativnym to zmenis, ci co?

tarra6
6. dec 2016

A tak mu dajte že Samuel Artur. Obidve. 🙂 Inak keď sa bude učiť hovoriť, čo myslíš, ako bude svoje meno vyslovovať ?

alchemilkazltozelena
6. dec 2016

@andreatk samkov je strasne vela, to uz radsej artur

gabrielkaa
6. dec 2016

Ano meno Artur je podla mna krásne 🙂

figurantka
6. dec 2016

@andreatk mne sa veľmi to meno páči, aj ja som zvažovala syna nazvať týmto menom, ale manžel nechcel :(

akronop
Autor odpoveď zmazal
limoncino
6. dec 2016

nie, nepáči

bluka2
6. dec 2016

nie, nepaci

babatkoo
6. dec 2016

@tarra6 moj syn je tiez Artur a on si povie ze je Atko. Tak mu hovoria deticky kamarati vo veku do 3 rokoch.

stardust
6. dec 2016

mne sa meno Artur nepaci vobec. Radsej Markusa alebo Samuela 🙂

vivuska666
6. dec 2016

Artur - silne, majestatne meno. Velmi sa mi paci. Ale musi pasovat k priezvisku. Samko - pekne, ale bezny priemer 🙂

ivanka12311
6. dec 2016

Ani mne sa to meno absolutne nepaci :/ ale take nase mena Martin,Michal, Tomasko,Dominik nase mena su vzdy najkrajsie 🙂 darmo ti tu my budeme radit sto ludi sto chuti a ty sama musis vediet ake meno je najkrajsie 🙂 ked som ja bola tehotna mali sme vybrate meno Alexandra (Saška)a nakoniec som rada ze sme to meno nedali a dali sme jej Miška.👏👶😍

zupap
6. dec 2016

Rozhodne sa musi hodit k.priezvisku a vam.pacit,vtedy je vsetko.ok 😉 My sme sa nevedeli rozhodnut medzi Simonom a OLIverom. Dohodli sme sa ,ze,sa rozhpdneme az ked sa nanho prvykrat pozrieme. A tak aj bolo ,okamzite ako e ho zbadali sme obaja vyhrkli Oliver.Na simona sme aj zabudli 🙂 Pri dcere sme sa nevedeli zhodnut vobec,muz tuzil po nikolke,ja po.olivii. Tak sa opakoval scenar a na sale z toho vysla Ema😝

bocianka123
6. dec 2016

prečo nie? ja poznám minimálne dvoch ... mne to meno zneje celkom dobre, hoci je trošku "tvrdé" ale dá sa ..

tinkajan
7. dec 2016

Pekne meno.... nema ho kazde tretie dieta... ale ako pisu baby vyssie,musis byt s tym stotoznena predovsetkym ty 🙂. My mame Dáriusa.... ked som bola tehotna a pytali sa ma na meno, skoro kazdy mi ho ofrflal, ze ako ho budeme volat a podobne.... ale stala som si za tym 🙂 teraz mam 2 mesacneho Dáriusa a som stastna, ze som nedala na reci druhych 🙂 a kazdy ho pekne vola celym menom ;)

bocianka123
8. dec 2016

@tinkajan Aj Dáriusov poznám minimálne dvoch 😀 hoci iba tu na koňovi, jedne z nich je práve teraz tvoj 🙂 ale prečo nie? Dárius Rusnák hokejista... Ked ho mohli dať deťom pred 50 či 60 rokmi, prečo nie dnes?

tinkajan
8. dec 2016

@bocianka123 ved to 🙂 ked som bola v porodnici, vsetky deti oslovovali priezviskami a nasho menom 🙂 sme boli jedini 😀 a vsetci si to meno, tak ako aj ty spajaju s hokejistom 😉

bocianka123
8. dec 2016

@tinkajan ved to 🙂 ešteže ťa nezačali volať "pani Rusnáková" 😀

tinkajan
8. dec 2016

@bocianka123 bola by sranda

sticker
takacovama
8. dec 2016

Artur je krasne meno, ale musi k nemu sediet aj priezvisko, inak aj mnohe krasne mena mozu vyzniet zvlastne 🙂 kamoska pred dvomi tyzdnami rodila a maju Artura 🙂

andreatk
autor
6. jan 2017

Nakoniec sme dali artur.nema ho fakt hocikto.a ako sa narodil bolo rozhodnute🙂

vivuska666
6. jan 2017

@andreatk super...tiež nad nim uvažujem ak bude druhe chlapček 🙂