icon

Páči sa vám meno Bartolomej?

stanqa123
24. aug 2016

Paci sa, ci nepaci sa? 🙂

deny3
25. aug 2016

@stanqa123 ak sa ti Bartolomej páči, prečo nie, toto meno nie je vôbec zriedkavé, síce nepoznám žiadneho malého chlapčeka s týmto menom, no dospelých viacerých, aj mužov dobrý kamarát je Berty, Bertík 🙂 ja som sa môjmu mužovi vyhrážala, že dám synovi meno Štefan, po mojom otcovi, tak bol zhrozený, že toto meno sa už nedáva, aké je hrozné, a raz sme v obchoďáku natrafili na malého chlapčeka po ktorom jeho mamka kričala Števko a vyznelo to milo 🙂

charlie1980
25. aug 2016

@marcelatje Ty mas Ale fantaziu a predstavivost 😀 😀 😀

stanqa123
autor
25. aug 2016

@petulda333 dievcata otvorte si temu - ohovaracky sem... a tak sa vyblaznite na mne, zbytocne to tu len morite tym trusom vasim...prosim...🙂 dakujem

marcelatje
25. aug 2016

@charlie1980 v tom prípade je to náročné. My sme slováci ako repa tak až taký problém nebol. Okrem deda teda, chvíľu bol urazený že nepokračujeme v rodinnej tradícii a nedáme meno František 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

stanqa123
autor
25. aug 2016

@marcelatje :D tak snad sa rodicia pozeraju aj na priezvisko :D

marcelatje
25. aug 2016

@stanqa123 nie vždy 🙄

stanqa123
autor
25. aug 2016

@deny3 jj to bol navrh pri prvom ale tiez nepresiel :D mne sa paci tiez velmi

stanqa123
autor
25. aug 2016

@marcelatje jj 2extra pripady by som vedela vymenovat, pri priezviskach šlapka, štetina... :/

charlie1980
25. aug 2016

@marcelatje Moj chudak dedo ma 8 vnukov a ten si nevie zapamatat ani jedno meno, okrem teda sesternicinych deti, ktore su na SVK, vsetky ostatne mimo a uz ma v tom taky Chaos 😀 😀 😀

marcelatje
25. aug 2016

@stanqa123 😀 😀 😀 😀 😀 no ale čo už tam len navymýšľaš? Všetko bude zle nie? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Lili Šlapka
Vlad Štetina

Mala som kolegu, volá sa Slimák. Raz zdvihol telefón že prosím Slimák. A na druhej strane sa ozvalo Dobrý deň tu Bobor .... 😀 😀 😀 😀 😀 najlepšie na tom bolo že sa tak skutočne volali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mená sú vtipná téma 😀 😀 😀 😀

marcelatje
25. aug 2016

@charlie1980 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chudák dedo 😀 😀 😀 😀

petulda333
25. aug 2016

@stanqa123 ohovaranie by bolo poza chrbat...sa spamataj...kazdu ktora s tebou nesuhlasi len urazas...daj sa liecit fakt...lutujem tvojho chlapa

charlie1980
25. aug 2016

A mojej kamosky dietko sa vola Achille. No ja ked som to prvykrat pocula, skoro som odpadla. Ale zvykla som si. Vola ho Aki. A teda vsetci.

inffinity
25. aug 2016

Mě se velmi libi...když mamka čekala posledniho brašku tak ja tatka a bracha sme trvali na Bartolomějovi a mamka nam to zatrhla :-/

marcelatje
25. aug 2016

@charlie1980 Achille Päta? 😀 😀 😀 😀

charlie1980
25. aug 2016

@marcelatje No, si predstav 😄

stanqa123
autor
25. aug 2016

@marcelatje :D :D to je pravda :D s priezviskami je to tazsie :D a vtipnejsie

stanqa123
autor
25. aug 2016

@petulda333 ale ved ty sa na moju adresu vyjadrujes v podstate poza moj chrbat, pises o mne s inymi to akoby som bola vo vedlajsej miestnosti a ty kvakas o mne..je jedno ze je to vitrualne..tak pochop ty..a jedine co mozes lutovat (teda okrem mojho muza ak na tom trvas) je to ako sa spravas a aka si...

stanqa123
autor
25. aug 2016

@charlie1980 octavio je kamaratov synovec..a tiez sama pohoda

stanqa123
autor
25. aug 2016

@inffinity budes mat moznost tak si ho das ty 🙂 ako ja

ejlin123
25. aug 2016

Bartolomej? Nikdy, moj svokor sa tak vola, inak hrozny clovek, v zivote by som dietatu take meno nedala. Tolko moj sukromny nazor. 😀

charlie1980
25. aug 2016

@stanqa123 Joj, tak to nieeeeeee. Tu na kazdom rohu sa Romski chlapci tak volaju 😀 Bola Era, ked kazdy druhy, Fakt 😀

inffinity
25. aug 2016

@stanqa123 hej hej rozmyslala som jen uz mam dve baby drahy chce jeste syna co ja uz treti rodit nejdu ani kdyby tragace padaly ale nikdy nerikej nikdy a kebyže motyka vystreli bude to aj tak Jakub ☹ tak u nas takto..

stanqa123
autor
25. aug 2016

@ejlin123 hrozny? Baby niektore tu pisali ze v pohode chlapici 🙂 ale zas meno povahu netvori...ale po svokrovcoch by som ani ja nedala ani po rodicoch 🙂

stanqa123
autor
25. aug 2016

@charlie1980 tak to by som do osady toto meno teda nepovedala :D skor tych kevinov davidov... to zas viem ze u nas takto :D

charlie1980
25. aug 2016

@stanqa123 No inak, ten Kevin....kamoske sa nedavno narodil, tiez ma skoro vystrelo 😀 Ze Kevin 😀 Keby sme sa tak mohli tych deti opytat, ake mena by si priali, vsakze 😀 Aby nas potom nelinčovali 😀

stanqa123
autor
25. aug 2016

@charlie1980 tak bolo by to podstatne jednoduchsie... ked si vezmes ze kedysi frcalo meno kunikunda alebo tak nejak..taky kevin alebo bartolomej je lahoda :D

miluna777
25. aug 2016

Ja som za, mám rada nezvyčajné mená. Môže z neho byť Bart Simpson, veď aj on je Bartolomej... :D
Nie, naozaj, radšej Bartolomeja, než dookola stretávať všetkých tých Maťkov, Lukáškov a Peťkov, ktorých je potom v škole v každej triede minimálne po troch.

tecko28
25. aug 2016

Ak sa ti paci, tak ho daj, nech sa kazdy stara o seba, samozrejme treba , aby suhlasil aj manzel a obaja ste s tym boli stotozneny. Mne moja "nahradna svokra" (manzelovi totiz zomrela uz mamina a jej sestra je slobodna, tak je manzelovi ako nahradna mama) frflala na meno Tobiáš, tak som jej povedala, ze mne sa paci, vzdy som tuzila mat syna Tobiáša a zial vsetci co sa im to nepaci si budu musiet zvyknut a bolo. Podla mna je to super, neobvykle, neotrieskane a originalne meno a uz akokolvek ho budete domacky volat mozes si byt ista, ze sa na ulici neotoci kopa inych deti na to 🙂 A presne ako aj pise @miluna777 bude aj v triede sam a ktovie mozno o par rokov to meno pride tak do mody, ze sa bude tiez davat hromadne a nikto sa nad nim nepozastavi

snazilka1983
25. aug 2016

@marcelatje to hej. Dobre si to napísala hh