icon

Páči sa vám meno Bartolomej?

stanqa123
24. aug 2016

Paci sa, ci nepaci sa? 🙂

petulda333
24. aug 2016

Ked si predstavim nejakeho 50r chlapa tak mi Bartolomej pride fajn,ale ked male babo ci chlapca v puberte tak nic moc. Nepaci sa mi

seahorse27
24. aug 2016

Ľudovít ani mne nepríde ako cudne meno. Poznám niekolkých a nikdy sa nikto nad ich menom, napr. v škole nepozastavoval. A hlavne nikto ich nevolal Ludovitko 😀

sovienka
Autor odpoveď zmazal
nadula01
24. aug 2016

ja mam svagra ,je poliak a volame ho Bartek 🙂

alaguema
24. aug 2016

@stanqa123 ak si za tym stojis, tak tiez nechapem, naco sa pytas. Nazor ma zaujima, ak nie som rozhodnuta. Daj Bartolomej a hotovo.

moni244
24. aug 2016

@stanqa123 tak potom fakt nechapem zmysel tejto diskusie

mb269
24. aug 2016

ked sa ti páči určite ho daj. nechapem načo su dolezite zdrobneniny .asi myslim aj na to že raz bude dospelý. lebo napr. 50 ročnú Miu si tiež neviem predstaviť 😀 Bartolomej je pekné meno. Znie tak vážene a urodzene Nie ako Teo a Leo 😀

stanqa123
autor
24. aug 2016

@kiwi3 to ho budem volat asi iba ja :D je jasne ze kazdy si vyslovenie prisposobi..

miku1
24. aug 2016

@stanqa123 Čo poznám Bartolomejov, každý ich volá Berci. Mne osobne sa to meno nepáči, ale je to na tebe 🙂

lalinko2010
24. aug 2016

@seahorse27 nikdy som synovi nepovedala Ľudovítko, zakedy by som to vyslovila, tak by bol malý za horami dolami, furt je Ludko, Lajko, Lui, Luigi, Luli, Lalko, Lulino a keď je už zle tak je Lajoš, ale väčšinou ho volám Babu.
v škôlke tiež nemal problém, bol Lajko alebo Lajo a neriešil.

stanqa123
autor
24. aug 2016

@alaguema vsak ja ho dam to meno... bavime sa tu o tom mene iba. Normalna diskusia preco ano preco nie.. nic viac

stanqa123
autor
24. aug 2016

@moni244 len tak bavime sa.. len sa o tom bavime.. je to zle?

stanqa123
autor
24. aug 2016

@mb269 tak zdrobneninam sa pri detoch clovek nevyhne ale je jasne ze v dospelosti mu nikto zdrobnene hovorit nebude..okrem mozno frajerky 🙂

alaguema
24. aug 2016

@lalinko2010 Ludovit je slovanske meno. Som len zvedava, neber to zle, ale naco ste to meno dali, ked ho nim vlastne nevolate. Lebo z toho, co si vymenovala, je Ludovit len Ludko. Lajos je, myslim, nejaka madarska verzia.

sovienka
Autor odpoveď zmazal
sissy27
24. aug 2016

@stanqa123 prečo áno prečo nie? 🙂 veď ty ale nechceš počuť (čítať) žiadne proti 🙂 si pevne rozhodnutá, asi aj trošku sklamaná, že tu všetky neodpadávajú z tvojho výberu, ale tak ako všetko ostatné v živote aj toto meno bude mať svojich priaznivcov aj odporcov... Mne osobne príde trošku odveci, že ťa zaujíma názor cudzích žien, ale názor vlastného manžela a otca dieťaťa je kdesi bokom...

sugarfree999
24. aug 2016

chod do toho. teraz sa vsetci chlapci volaju Samko, Adamko, Sebastianko, tak aspon pride prijemne osviezenie. ja cakam napokon dievca, ale pre chlapca sme mali vymyslene meno Vincent. tiez vsetci plestili oci, ze ci nam sibe, ale ja ich mozem.... vies co 😀

natalym
24. aug 2016

@sugarfree999 Vincent sa mi páči. Vins, Vin.............

stanqa123
autor
24. aug 2016

@sissy27 no to si teraz tomu dala...preco riesis kde je nazor manzela...niesom sklamana z toho ze tu nepadate..kazdemu sa paci nieco ine. My sa tu iba o tom.mene bavime, uz to pisem 3x ale vam uz spominamim pichliackam to nestaci...

sofi2510
24. aug 2016

@stanqa123 mm sa volá bartolomej 🙂 ale nie je spokojný s menom...vždy povie máme,ze prečo práve on-preco mu dala také meno

alja20
24. aug 2016

Je to pekne meno a hlavne ako pre dospeleho dostojne kedze dospelym bude ooooooovela dlhsie ako dietatom.ale dolezite je aby ste sa na mene dohodli spolu s otcom dietata vas spolocny nazzor je dolezity nie nazor cudzich😉my sme sa tiez nevedeli dohodnut na mene tak sme si dalize ked sa narodi drobec do terminu bude muzov nazor na meno a ak po termine tak bude mat drobec meno co som vybrala ja,takze vlastne si drobec vybral meno sam😀

lalinko2010
24. aug 2016

@alaguema prečo? pretože on je 4 generácia, dedí sa z generácie na generáciu.
a Ľudovít ho nebudem volať, lebo je to dlhé, tak ako nevolajú Sebastiána - Sebastián.
Tak som našla adekvátnu variáciu mena.

stanqa123
autor
24. aug 2016

@sugarfree999 mam v rodine vincenta aj znameho 🙂 mne sa praveze pacia take nezvycajne mena 🙂

stanqa123
autor
24. aug 2016

@sofi2510 tebe sa paci? 🙂

stanqa123
autor
24. aug 2016

@alja20 my mame tiez dohodu, prvemu vyberal meno on a druhemu budem ja 🙂 takze kompromis mame a nikto nefrfle :D

sissy27
24. aug 2016

@stanqa123 asi preto, že názor manžela je v tomto prípade dosť podstatný, bude to hádam aj jeho dieťa... vieš, z tých, ktoré sem prispeli, pravdepodobne nikdy v živote tvojho syna nestretnú a nebudú ho musieť osloviť... tvoj manžel to bude robiť niekoľkokrát denne po zvyšok života, takže bolo by fajn, keby si akceptovala aj jeho názor... na začiatku si spomínala niečo v zmysle, že nie celkom súhlasí s tvojím výberom, tak možno čakáš, kým sa ti tu nazbiera dosť argumentov, ktorými ho prevalcuješ 🙂

stanqa123
autor
24. aug 2016

@sissy27 joj nejak sa rypes co by som keby som...🙂 ja sa tu bavim o mene bartolomej a nie o tom aky ma nazor manzel ci som sa ho pytala akceptovala a pod. Bavim sa cisto o mene bartolomej. Tak prosim ta neries a nevyvodzuj nejake dalsie podtemy 🙂

petulda333
24. aug 2016

@sissy27 jej manzel je proti tomu menu takze jeho nazor je nepodstatny pre nu..

stanqa123
autor
24. aug 2016

@petulda333 vy ste tu fakt zlate baby:D a taketo ja vyslovene neznasam.. nic v zlom... 🙂 prosim nepiste tu dobre?

sofi2510
24. aug 2016

@stanqa123 príde mi také nezvyčajné...ja mu často zvyknem povedať bartolomej, ale ak mám pravdu povedať neviem či by som ho dala malému,ale to je aj tym,ze mne sa nepáči keď má dieťa rovnaké meno ako rodič.
Teraz každý povie,ze je to meno divné, ale môže sa stať,ze o pár rokov sa bude každý druhý chlapec volať Bartolomej 😉