icon

Páči sa vám meno Bartolomej?

stanqa123
24. aug 2016

Paci sa, ci nepaci sa? 🙂

philipha22
25. aug 2016

Moj kolega je Bartolomej... vsetci ho volaju Barto... a skratka mi pride dost ehm.. neviem... ja som malej aj malemu vyberala meno tak aby sa nedalo tak velmi komolit a robit si z mena posmesky.... dalsiu podmienku som mala ze vsetci 3 surodenci su na S.... a nakoniec sme riesili aby sa samozrejme hodilo k priezvisku... no a nakolko mala mala kratke meno a kratke priezvisko, dostala este aj druhe meno..... zatial vsetci spokojni 😉

marse
25. aug 2016

nie nepáci, ale to je moj nazor...Ja som vzdy chcela mená ktore sa nedaju nejako dokomolit prezývkou.

tajka1986
25. aug 2016

@stanqa123 prepac ale ozaj si neni schopna dat mu "normalne"meno? Uz teraz vidim ako tym to decko trpi.

lutomm
25. aug 2016

Mne sa toto meno tiez nepaci. Su aj ine a krajsie netradicne mena. Neviem si predstavit ze by sa tam volal moj syn

petulda333
25. aug 2016

@sardinka335 ved prave...mne sa paci vela mien ale pozeram aj nato ci sa hodi k priezvisku,ci ked bude dospely nebude to zniet detinsky atd...my mame olivera,svokre sa meno nepaci ze take salend mena teraz mladi davaju,ja jej to ndberiem,jej nazor,dolezite bolo ze my s mm sme sa zhodli...do prace chodi jedno mlade dievca a vola sa kornelia cecilia-no na nej sa rodicia vyburili riafne 😂

marcelatje
25. aug 2016

@marse a to sú ktoré? 😅

sintra
25. aug 2016

k teme: nie, nepaci

marse
25. aug 2016

@marcelatje ja mám Viktoriu a Lauru, nedá sa im povedať nijako hanlivo, škaredo ani dokomoliť meno prezývkou

philipha22
25. aug 2016

@marse ja som tiez chcela Lauru... ale ...... Laura / Larva..... a hned som od toho upustila...hoci ma to drzalo dlhsie ☹ ono celkovo vybrat meno.... to je asi to najtazsie co moze byt... ked musite vybrat niekomu meno co bude nosit cely zivot...

marcelatje
25. aug 2016

@marse všetko sa dá 😅

marcelatje
25. aug 2016

@philipha22 presne tak hovorili jednej známej celý čas na základke 😒

marse
25. aug 2016

@philipha22
@marcelatje chvalabohu my sme sa stým nestretli, doma ju tak predsa nevoláme, v základke deti neovplyvníš, ale tak snad tak nebudu volat dospelí ludia nie?

mne sa veľmi pacilo meno Gabriela, ale skratka Gaba islo proti mojej srsti, tak isto Alexander, ale Šani, to asi nie 😀 😀

sardinka335
25. aug 2016

@marcelatje tak to je šikana 😀 a keby mojmu decku niekto hovoril dlhodobo blbo tak ma na krku mna - mater! Sak su to deti ale od tial po tial...Ja mam Hanku a Nataliu...a ja sama ju niekedy volam ,,Hanča,, ked ma štve inak je to Hanka ...a Nataliu chcel mermo mocou moj muz aj ked som mu hovorila ze to meno tiez uz vyskakuje z chladničky 😀 ale tak ,,bol na rade,, pri vybere mena a ja som nemala ziadne take ktore by sa mi extra pačilo tak som suhlasila a volame ju Nasťa alebo Natalia.

karamellka1
25. aug 2016

Nieee

jasminka3415
25. aug 2016

som si istá že ak mu dáte to meno a po porode ho uvidíte a oslovíte menom, bude sa vám chcieť kričať 🙂 taký malý krásny uzlíček, nerobte mu to 🙂

stanqa123
autor
25. aug 2016

@alchemilkazltozelena je skoda ze fakt stacia 3% nejakych prizemnych zien ktore ani nemaju co k teme povedat a hned pchaju nosiska kde im nieje treba...to hrozne znechuti kazdeho..ja pozeram nejake prispevky a sranda je ze tie 3-4 zihlavice su to stale rovnake..beriem to tak ze su velmi nespokojne so svojimi zivotmi, a potrebuju to "dat vyzrat" ostatnym aj na tak obycajnej diskusii ako tato..ostatne dievcata si povedia svoje nazory ci take alebo take ale diskutuju normalne..

stanqa123
autor
25. aug 2016

@jasminka3415 :D jeemine, ved ho nejdem trestat :D uvidime co bude, no ja budem moc rada ak to klapne na tomto 🙂

charlie1980
25. aug 2016

@marse No ja som Gabriela a teda ti poviem, ze Gaba ma vedelo rozculit do nepricetnosti, niektore deti ma tak volali, Gabika pre mna bolo velmi tutumutu a Gabi hovoria kazdemu Gaborovi na juznej zemi. Ked som Este nevedela, Co bude druhe dieta, tak som sa otca pytala, ake mena dame, za neho urcite Gabriela 😄 Jemu sa paci dodnes 😁

stanqa123
autor
25. aug 2016

@tajka1986 schopna som vselicoho, neboj..🙂 normalne meno mat bude 🙂

marse
25. aug 2016

@charlie1980 chapem, ja milujem meno Gabriela, pride mi to take vznešene, ale kto by ju tak volal? okrem rodičov? a ako ta volaju napr. doma?

alchemilkazltozelena
25. aug 2016

@stanqa123 ale tu nieto com diskutovat ked ty si uz pre meno rozhodnuta, chapes?

stanqa123
autor
25. aug 2016
marcelatje
25. aug 2016

@sardinka335 no, ja som originalitou rekord netrhla ale dala som čo sa nám páčilo 😅
mm sa páčilo Alžbetka, jednu poznám hovoria jej Beta ...... ja som chcela Stellu ale mm že neeee že to je babeta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vždy sa dá povedať hocijako 😀 😀 😀 😀 😀

@stanqa123 ak sa páči tebe, daj

jasminka3415
25. aug 2016

@jankalukasova aj mne napadol simpson 😀

charlie1980
25. aug 2016

@marse Gabi alebo Gabika, muz Gabi alebo Gabko 😄

stanqa123
autor
25. aug 2016

@alchemilkazltozelena ale ved vsak ked nieje treba ist do diskusie o Niecom

marcelatje
25. aug 2016

@charlie1980 ja som Marcela a to sú tiež samé patálie 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 veľa ľudí má pocit že mi musia hovoriť Marcelka 😕 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 čo mám 5 rokov či čo? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

stanqa123
autor
25. aug 2016

@marcelatje jj, ako hovoris kazde meni sa da pokafrat skomoleninami

tiumen
25. aug 2016

@stanqa123 ak sa ti páči kľudne daj 🙂 u nás na sídlisku je napr Bohumil 😀

stanqa123
autor
25. aug 2016

@plysaky tak deti je jasne ze si to prisposobia ako som uz pisala, ale myslim ze medzi dospelymi sa da dohovorit