Peniaze ako darček k štyridsiatke pre kamarátku
Dobrý deň, aký je vhodný darček pre ženu k štyridsiatke? kamarátku,nie rodinu..ide o to, že som spomenula v partii,s ktorou ideme na túto oslavu, že chcem dať obálku,peniaze..nech si kúpi oslávenkyňa čo chce a skoro všetci boli z toho zhrození, že je to veľmi neosobné a mám si dať tú námahu jej dať niečo osobné, čo ju viac poteší..no na druhej strane mi to nepríde také čudné dať peniaze 😁 neviem teraz som taká, že budem divná, keď jej dám peniaze? alebo radu čo také sa dáva na jubileá? ďakujem
Možno nejaký darčekový poukaz aby si dopriala niečo čo ju zaujíma alebo má rada ale bežne by si to sama nedopriala? To je niečo medzi peniazmi a darčekom... :D
Nejaký naramok, náušnice …ak teda nosí šperky
Ale lístky do divadla
Mohli ste sa s partiou dohodnúť a dať poukaz na víkendový pobyt. Lepšie ako kopa "osobných" lapačov prachu v podobe anjelikov a kraviniek...
odkedy zarabam, neznasam ako darcek peniaze. pride mi to neosobne. radsej nic ako peniaze. Chvalabohu, vsetci blizki to vedia. Ale vela ludi to vita.
Mne kamoska uhackovala satku a dopestovala monsterku. Nic krajsie si neviem predstavit😍🙏💚
Tiez by ma potesil nejaky pobyt pre dvoch od partie.. dostala som aj sperky z chirurg.ocele, parfem,..
Nieco, co ma rada🙂co ju potesi🙂
Od kamosky peniaze mi pride divne. Od rodiny som si uz zvykla,aj ked mam k tomu vyhrady 🙂 ja by som bola radsej, ze ma kamoska pozve na obed ako by mi davala obalku. Ja osobne by som to nepriala.
Pozvi ju na masáž, choďte na obed, do wellnesu.
Mna by peniaze nepotesili, prijde mi to divne a ako ti aj vravia - neosobne... sperky ked uz nevies nic ineho su vzdy ok...
No veď ešte máme čas,teraz aj keď čítam tieto rady,sa zamýšľam, že čo by potešilo mňa 😁a určite keby som dostala nejaký wellness, či výlet by som sa tešila.. práve píšem ďalšej kamarátke, že či jej nedáme niečo takéto, že sa zložíme..a píše, že víkend v Taliansku aj s nami,babska jazda, ešte tri by sme oslovili,no skúsime.. ďakujem za radu,ja som sa na to takto nepozerala, prišlo mi, že keď si nazbiera celkom peknú sumu,sama rozhodne, čo s ňou 😉
sa zlozte viacery a nejaky pekny vylet dakam. predlzeny...
kupila by som darčekovu peknu obalku a okrem penazi by som ručne niečo napisala ....
Neviem si predstaviť dat kamarátke peniaze. Sme mala partia kamarátok, k okruhlinám sa vždy vymýšľa osobný darček.
Moja kamoska si zasa povedala o peniaze, ze bude mat vreckove na dovolenku.
Peniaze sú neosobné, kúp jej darcek
Ak by ste sa nezlozili na nejaky vylet, tak za mna peniaze v pohode
Lístky na koncert? Ak chodí do fitka, tak mesačný vstup? Vstupenky do kina - divadla....Ak je to dobrá kamarátka, určite vieš, čo jej je najbližšie.
V dobe, kedy máme všetci všetko sú peniaze najlepší dar, možno neosobný, ale zato praktický.
Ja som oslavovala 40 a poviem pravdu,že okrem peňazí som nič nedostala.Plus tie darčekové koše a miesto kvetov som chcela žreby.Ziadne dary som nechcela.
Zalezi od toho, kolko chces investovat. Ja nemam ziadnu kamaratku, s ktorou by sme si davali drahe darceky typu wellness pobyt alebo vikendovy pobyt v zahranici (lebo to vobec nie su lacne polozky). Ja mam budget 20 EUR, ked si uz s niekym davam darceky. Neskladam sa s nikym. Ono je to take osemetne, ze drahe darceky zavazaju a potom ma obdarovany pocit, ze musi tietz dat drahy darcek. Ja by som dala mozno poukazku niekam a nieco male k tomu. Ziadne lapace prachu ako sosky, salky a pod. by som nedavala, pokial to obdarovany priamo nechce. Ja som jednej kamoske dala na Vianoce rucne robenu misku od jej oblubenej "keramikarky" ale vedela som, ze ona ma jej veci rada a ma ich doma viac.
Mňa by si peniazmi potešila najviac 😃 som náročná a netrafila by si sa mi do vkusu šperkom, kabelkou či parfumom a lapače prachu bytostne neznášam.
Takže peniaze ideálne - kupi si čo chce a bude vedieť, že to je od teba. Alebo ak má rada wellness či cestuje, tak sa jej s kamarátmi poskladajte na nejaký pobyt. Toto je pre mňa ešte lepšie ako peniaze 😃
Zalezi od toho, kolko chces investovat. Ja nemam ziadnu kamaratku, s ktorou by sme si davali drahe darceky typu wellness pobyt alebo vikendovy pobyt v zahranici (lebo to vobec nie su lacne polozky). Ja mam budget 20 EUR, ked si uz s niekym davam darceky. Neskladam sa s nikym. Ono je to take osemetne, ze drahe darceky zavazaju a potom ma obdarovany pocit, ze musi tietz dat drahy darcek. Ja by som dala mozno poukazku niekam a nieco male k tomu. Ziadne lapace prachu ako sosky, salky a pod. by som nedavala, pokial to obdarovany priamo nechce. Ja som jednej kamoske dala na Vianoce rucne robenu misku od jej oblubenej "keramikarky" ale vedela som, ze ona ma jej veci rada a ma ich doma viac.
@muchotrafka298 na wellness, ayurvédsku masáž a pod by vyšlo, keby sa po 20e poskladali.
odkedy zarabam, neznasam ako darcek peniaze. pride mi to neosobne. radsej nic ako peniaze. Chvalabohu, vsetci blizki to vedia. Ale vela ludi to vita.
@veltraud u mňa zase naopak. Keď som nepracovala nevedela som čo je to skutočne "zarobiť" peniaze, že len tak nerastú na strome (obrazne povedané, samozrejme)
Ale odkedy pracujem extrémne ocením peniaze, že sa darčekom u mňa len tak "vyskytnú" a nemusela som kvôli nim vstávať do roboty, ale obdarovávateľ áno.
A kúpim si čo chcem
@muchotrafka298 na wellness, ayurvédsku masáž a pod by vyšlo, keby sa po 20e poskladali.
@mdse zalezi od toho, kolko by sa poskladalo. lebo je rozdiel, ked sa sklada 5 osob a 2. Lebo ano, wellness pobyt v lacnom hoteli mas na zlavovych portal kazdu chvilku za malo penazi, v dobrom 4* hotely sa bavime o stovkach za vikend.
@petracandle tiez si myslim, ze peniaze alebo poukazka do nakupneho centra su dobre darceky, lebo si kazdy vyberie podla seba. Ja som tiez narocna v istom zmysle, ze mna nepotesi kozmetika alebo parfum, co nepouzivam. Lebo mne je tiez tazke trafit sa do vkusu, resp. do toho, co by som chcela a neskor aj vyuzila.
@mdse zalezi od toho, kolko by sa poskladalo. lebo je rozdiel, ked sa sklada 5 osob a 2. Lebo ano, wellness pobyt v lacnom hoteli mas na zlavovych portal kazdu chvilku za malo penazi, v dobrom 4* hotely sa bavime o stovkach za vikend.
@petracandle tiez si myslim, ze peniaze alebo poukazka do nakupneho centra su dobre darceky, lebo si kazdy vyberie podla seba. Ja som tiez narocna v istom zmysle, ze mna nepotesi kozmetika alebo parfum, co nepouzivam. Lebo mne je tiez tazke trafit sa do vkusu, resp. do toho, co by som chcela a neskor aj vyuzila.
@muchotrafka298 pobyt je drahý, ale 3h vstup s procedúrami sa dá aj v lepšom wellnesse.
Mňa by si peniazmi potešila najviac 😃 som náročná a netrafila by si sa mi do vkusu šperkom, kabelkou či parfumom a lapače prachu bytostne neznášam.
Takže peniaze ideálne - kupi si čo chce a bude vedieť, že to je od teba. Alebo ak má rada wellness či cestuje, tak sa jej s kamarátmi poskladajte na nejaký pobyt. Toto je pre mňa ešte lepšie ako peniaze 😃
@petracandle tiež si myslím, že šperky, parfum, kabelky a oblečenie je najlepšie vybrať si sám. Môj muž ľutoval, že sa neporadil ani pri snubáku. Úplne mimo môj vkus mi vybral. A parfum je vec tak osobná, že je ťažké vybrať vhodný.
@muchotrafka298 pobyt je drahý, ale 3h vstup s procedúrami sa dá aj v lepšom wellnesse.
@mdse ako jasne, da sa najst. Len tu je tazko radit, ked dotycnu nepozname. Moj kamarat, co sa boji vysky raz dostal let balonom. Lebo ti, co mu to dali rozmyslali tak, ze co by oni chceli dostat. Ja ked som to videla a pozerala som sa mu do tvare v momente, ako to dostal, tak vacsi strach som nikdy u nikoho nevidela.
Autorka prispevku pozna svoju kamaratku najlepsie a predsa nevie, ze co jej dat. Tak anonymne zeny na diskusnom fore to nebudu vediet uz vobec.
Nič materiálne....skor zážitkové...alebo peniaze....formou nákupu niekde......

Ja by som dala peniaze/darcekovu kartu a k tomu nieco "male". Mna by si teda soškou nepotesila.