Pesnička na prvý svadobný tanec
Ahojte akú ste mali vy s manželom na prvý tanec pesničku ? 😊 ďakujem za typ 😁😊
Ed Sheeran- perfect alebo s Bocelli - perfect symphony....obe sú krásne
My r.2010 Phil Colins "True colors" a polnocny po redovom resp. to bolo neskir, taky rozluckovy tanec Michael Jackson "Smile"
My sme mali takú klasiku - valčík od Straussa Na krásnom modrom Dunaji. Cítila som sa ako princezná Sissi 🙂
Elan - ľúbim ťa
Jeden slaďák, ktorým sa začínal playlist môjho chlapa, keď som prišla k nemu na intrák a išli sme sexovať 😄.
Nám DJ vybral pieseň Hijo de la luna, je nádherná.
Tu sa pripnem 🙂
Docolomansky - Ľúbim ta a polnočný Opatovsky - niečo máš
Lucie Vondrackova - Laska na sto let
@20erika07 jeeej aj my 🙂
My sme mali Ed Sheeran - Perfect 🙂
Pred 25 rokmi 😀 Frankie goes to Hollywood - The power of love
Yirumi - River flows in you
My sme mali Doris Rea - Que sera sera, a nacvicili sme si k tomu valcik s par extra krokmi nech sa nehojdame zo strany na stranu.
Na krajanie torty Pink - cover me in sunshine
My sme potrebovali anglicky valcik, cize Enya: Dreams are more precious
Ronix - Život 🙂
Bill Medley, Jennifer Warnes - (I've had) the time of my life
My sme mali U2 - one
Simply red, You make me feel brand new. Dodnes mam zimomriavky
My sme mali It is you od Dany Glover. Mali sme na to nacvičený krásny tanec. My sme s chlapom celkom tamečne zdatní, tak sme si to užívali, nemali sme to len také, že rýchlo nech to už skončí 🤪. Pred nejakým časom som videla na Instsgrame Paľa Haberu ako mali novomanželia na prvý tanec jeho Love Song a prišiel im to zaspievať on osobne. Bolo to prekvapko od ženícha pre nevestu. Bolo to veľmi pekné 😉
Karel Zich- máš chuť majoránky
Guns'N'Roses- Patience
Ako pozeram tak sa dosť opakujú tie piesne. My sme mali jednu inštrumentálnu od metalovej kapely a ešte aj babky a staršie tety nám doteraz hovoria akú sme mali nádhernú pieseň 🙂
Ked sa raz budem vydavat tak to bude Perinbaba svadobny tanec...🤣
Remix song to je supeeer..

@dudos oprava to bol popolnočný
Svadobný bol Truly Madly Deeply od Savage Garden