icon

Plánovať-neplánovať svadbu?

lucik284
27. sep 2020

Ahojte, prosím Vás aký je Váš názor. V lete sme začali plánovať svadbu... Zatiaľ nezáväzne, popierali sme nejaké galérie, prebehli rôzne fóra, vyžiadali si niekoľko cenových ponúk. Urobili predbežný rozpočet, predbežný zoznam hostí, vybrali ten správny dátum. Zatiaľ máme všetko iba doma v zošite s názvom naša svadba...
I keď sme pôvodne neplánovali veľkú svadbu vyšlo nám cca 50 ľudí, vrátane detí rôzneho veku. Vieme, že z pozvaných všetci neprídu ale aj tak sa budeme točiť minimálne okolo 40 ľudí.
Vzhľadom ale na to, že naokolo sa deje čo sa deje, samozrejme aj keď nie som prehnane opatrná, ani to neberiem na ľahkú váhu, za prvé by som nerada nikoho ohroziť za druhé na zbytočne pokuty tiež nemáme 😂.
Planujete, alebo plánovali by ste svadbu aj ďalej? Teoreticky máme čas, nie je to u nás tak nabité, že by sme nezohnali termín na miestnom úrade, alebo nejaký priestor, ale predsa to nechcem nechávať na poslednú chvíľu ale zase ani 100krat prekladať.

Strana
z2
misoaklokim
8. jan 2021

Tiež plánujeme na leto ale bohvie ako to dopadne. Každopádne minule som našiel článok o tom ako ušetriť celkom fajn rady https://bonipo.sk/magazin/za-malo-penazi-vela-m... Keď svadba ale nebude ušetríme najviac :D

Strana
z2