icon

Po akej dobe by mali prísť zásnuby?

19. nov 2024

Ahojte baby, chcela by som sa vás opýtať ako to vnímate. Po akej dobe chodenia je podľa vás čas na zásnuby a aké míľniky by mal vzťah prekonať kým sa dostane k tomuto ,,povýšeniu" vzťahu? Samozrejme nemyslím také tie vzťahy na SŠ a podobne. Pýtam sa tak hypoteticky jedna kamarátka sa vydávala prednedávnom po roku vzťahu a žiadosť prišla už po polroku a s kamoškami sme sa bavili že sa nám to zdalo aj dosť skoro aj ona mladunká a nestihla ho ani spoznať poriadne a ten jej manžel už bol od začiatku ich vzťahu taký čudák ale nevyhovoril jej to nik ani rodina. No a jedna kamoška povedala že ju keby chlap po dvoch rokoch nepožiada tak by viac nestrácala čas čo sa mi zdalo kúsok prehnané (všetky máme pod 30). Ako to máte nastavené vy?

Strana
z2
zaxinka
20. nov 2024

Ak sa máš zasnúbit a neskor vydat dobre, v 18 je neskoro. Ak sa más zasnúbit a vydat zle, v 90 je skoro. Je to prudko individuálne, asi ked ste si istí, že chcete spolu byt, poznáte sa, ale minimálne dva roky povedala by som zo skúseností. Bola som zasnúbená prvýkrát po roku a aj svadba sa plánovala, ale zrušila sa, to je jedno z akého dovodu, ale po roku od zrušenia namiesto dalšej prišiel rozchod, potom som sa zasnúbila po necelom polroku, on by sa najradšej aj hned ženil, ale mne sa nejaké veci prestávali páčit, tak som povedala nech počká ešte aspon rok, súhlasil a dobre sa stalo,protože sme sa rozišli, ten tretí tam boli zásnuby po polroku tiež, mala byt zase svadba, ale rozmysleli sme ti to vzájomne, ale už sa nerozchádzali a po roku a pol sme sa naozaj vzali, to už sme čakali dieťa a máme pekné manželstvo.

mariska1989
20. nov 2024

Každý to cíti ináč . Mňa manžel požiadal po roku chodenia . Sme spolu 15 rokov a za 2 mesiace 14 rokov svoji

dory11
20. nov 2024

V januári 2025 budeme spolu 5 rokov
Minuli rok 2023 v októbri sme sa zhodli že chcem svatbu mali smejú 2024 apríl a už máme spolu 3,5rocne dieťa ja mám 22 a manžel bude mať v decembri 31

Strana
z2