icon

Po akej dobe vás partner požiadal o ruku?

27. jan 2025

po akej dobe vas partner požiadal o ruku ? byvali ste uz spolu ? kedy ste sa potom vzali ?
som s priatelom necelý rok a uz sme sa o tom bavili, mam pocit ze ma na dovolenke požiada o ruku. milujeme sa, no nieje to skoro ?

Strana
z2
123viktoria
29. jan 2025

Mňa priatel požiadal o ruku po 3 rokoch

blumchen2
29. jan 2025

7 mesiacov

lenkakravcova
29. jan 2025

Vieš kedy je to OK? Vtedy keď obaja viete, čo od života chcete. Či chcete spolu byť. A ak to neviete, tak je o to riskantnejšie spolu bývať a žiť (možné tehotenstvo, emočná ujma..). Ak viete, že chcete spolu byť, tak nie je o čom. 🙂 a môže to byť kľudne aj po pár mesiacoch..

hefo
29. jan 2025

My sme sa brali po trištvrte roku a sme spolu už 15 rokov.
Neexistuje nejaká pevná doba, ktorá je "dosť" a menej by bolo "skoro" (resp. keď vylúčime prvotné zamilovanie, čo je nejaké 3 mesiace, max. pol roka). Ide o to, či si rozumiete a či cítiš, že by ste spolu zvládli celý život.
Často ľudia zbytočne predlžujú vzťahy, ktoré im príliš neklapú, a dlhodobo posúvajú svadbu v nádeji, že sa to časom zmení, ale ono sa to nezmení, no boja sa ísť od seba. Ale keď nevidíte žiadne problematické body, nevidím dôvod to príliš odkladať.

dominikakoll
29. jan 2025

V auguste, na obci mesiaca sme sa spoznali. V strede novembra ma požiadal o ruku ( bez prsteňa a neoficiálne) a hneď sme si dohodli terimin sobáša, o šesť rokov na deň zoznámenia (bolo to v sobotu). Termín bol tak, že prvá sobota, ktorá padne nás dátum zoznámenia. Oficiálne ma požiadal rok pred sobášom.

Strana
z2