icon

Po akom čase vás partner požiadal o ruku?

18. apr 2024

Ahojte, po akom čase vás partneri požiadali o ruku ? 🙂
Máme 2 ročného syna a jeho ani len nenapadlo…
Už to vlastne ani nechcem, som z toho veľmi smutná a trápim sa.

Strana
z4
riyadh
23. apr 2024

@lauriik mudrejsi ustupi😊takze sa porucam a pekny den

natiblaskova
24. apr 2024

My máme tiež dvojrocneho syna a žiadne zásnuby alebo niečo normálne mu ukazujem svadobné šaty aké by som chcela bavíme sa ako by to malo vypadať keďže mam veľa bratov, švagrin rozmýšľame kedy to asi vyjde... A hotovo normálne otvorene treba o tom hovoriť. Nie čakať kým sa rozhybe🙄

kris_tin257
24. apr 2024

My sme toto všetko mali odkomunikovane, možno pre niekoho by to bolo že to stratilo čaro, no my sme sa dohodli presne kedy bývanie kedy dieťa kedy žiadosť o ruku a kedy svadba.... Ja som chcela najprv dieťa tak sme sa dohodli že má požiada o ruku keď budem tehotná a tak sa aj stalo 😊

24mima
24. apr 2024

My sme boli spolu 9 rokov keď ma požiadal, práve sme sa nasťahovali do nášho domčeka a boli Vianoce.... Svadba sa konala až po druhom dieťati a 18 rokov vzťahu... Ale sme svoji a milujeme sa. Mali sme malú svadbu iba s najbližšími a našimi deťmi som za to veľmi šťastná, že mohli byť v tento deň s nami.

ka_3_na
13. júl 2025
@andaluzia12

Reálne nepoznám ženu, ktorá žije v partnerstve (niesú manželia) a dieťaťu by dala svoje priezvisko, nie partnerove. Tu je vás plný kôň čo sa oháňate "svojím priezviskom" ale reálne som takú ženu zatiaľ nestretla, možno sa pohybujem v okruhu nesprávnych žien? :D

@andaluzia12 tu som 😀 syn ma moje priezvisko a som za to rada 11r spolu sluby o svadbe a medzitym mi dal drzhubu prsten a stihol ma podviest ….

xenia65
13. júl 2025

@anonym_autor po 3 mesiacoch, sme spolu viac ako 35 rokov😆

Strana
z4