Po akom čase vás partner požiadal o ruku?
Ahojte, po akom čase vás partneri požiadali o ruku ? 🙂
Máme 2 ročného syna a jeho ani len nenapadlo…
Už to vlastne ani nechcem, som z toho veľmi smutná a trápim sa.
My máme tiež dvojrocneho syna a žiadne zásnuby alebo niečo normálne mu ukazujem svadobné šaty aké by som chcela bavíme sa ako by to malo vypadať keďže mam veľa bratov, švagrin rozmýšľame kedy to asi vyjde... A hotovo normálne otvorene treba o tom hovoriť. Nie čakať kým sa rozhybe🙄
My sme toto všetko mali odkomunikovane, možno pre niekoho by to bolo že to stratilo čaro, no my sme sa dohodli presne kedy bývanie kedy dieťa kedy žiadosť o ruku a kedy svadba.... Ja som chcela najprv dieťa tak sme sa dohodli že má požiada o ruku keď budem tehotná a tak sa aj stalo 😊
My sme boli spolu 9 rokov keď ma požiadal, práve sme sa nasťahovali do nášho domčeka a boli Vianoce.... Svadba sa konala až po druhom dieťati a 18 rokov vzťahu... Ale sme svoji a milujeme sa. Mali sme malú svadbu iba s najbližšími a našimi deťmi som za to veľmi šťastná, že mohli byť v tento deň s nami.
Reálne nepoznám ženu, ktorá žije v partnerstve (niesú manželia) a dieťaťu by dala svoje priezvisko, nie partnerove. Tu je vás plný kôň čo sa oháňate "svojím priezviskom" ale reálne som takú ženu zatiaľ nestretla, možno sa pohybujem v okruhu nesprávnych žien? :D
@andaluzia12 tu som 😀 syn ma moje priezvisko a som za to rada 11r spolu sluby o svadbe a medzitym mi dal drzhubu prsten a stihol ma podviest ….
@anonym_autor po 3 mesiacoch, sme spolu viac ako 35 rokov😆

@lauriik mudrejsi ustupi😊takze sa porucam a pekny den