Po akom čase vás partner požiadal o ruku?
Ahojte, po akom čase vás partneri požiadali o ruku ? 🙂
Máme 2 ročného syna a jeho ani len nenapadlo…
Už to vlastne ani nechcem, som z toho veľmi smutná a trápim sa.
Tak si ho požiadaj ty 😅 už aj tak je na hlavu spadnutý svet, tak prečo nie keď už máš aj decko od neho 🤷🏻♀️
10 rokov 😂 syn má 6 .. Zrazu aj svadbu by chcel,
no ja mam teraz čas tiež aspoň 10 rokov 😁
Ahoj, ja by som flintu do žita ešte nehádzala, mna muž požiadal o ruku, keď mal syn 3 roky, svadbu budeme mať teraz v auguste. A to ma nepožiadal, aj keď mal rakovinu a ja som sa bala, že umrie a necha ma bez priezviska. Proste počkal a potom ma požiadal na jeho narodeniny pred celou rodinou. A ty si sa mu snažila povedať, ako ti na tom zálezí? Ja som vedela aj tak nadhodiť, keď sme boli niečo vybavovať alebo som bola u doktorky, že teda to ine priezvysko je dosť mátúce, že by som to dala rada na poriadok 🙂
@lauriik Tak ale ja čo poznám maminy s deťmi, ktoré majú ich priezvisko, tak ich nedávali s taktikou, že prinútia muža k svadbe. Iba logicky chceli, aby sa ich dieťa volalo ako oni. Lebo naozaj veľa okolo deti riešia hlavne maminy. A neviem prečo by mal mať teda otec väčšie právo dať priezvisko dieťaťu ako mama.
Po 11 rokoch (dva roky sme spolu už žili) som si išla na radnicu vybrať dátum, následne som chlapovi oznámila kedy sa žení. Dcéru sme mali za 3 roky. Po svadbe som si ponechala svoje priezvisko, dcéra má moje priezvisko. Všetko prebehlo po vzájomnej dohode. A kto si čo o tom myslí, máme v paži. Manželia sme už 18 rokov.
@anna_anicka83 to ale neni o prave. Nech si da kto chce ake chce priezvisko. Pre mna za mna aj obidve. Ide o to, ze tu zeny pisu, ze dala muzove priezvisko tak uz si ta nevezme. Neviem ci zijem na marse ale v mojej bubline sa snad vsetci okrem jedneho paru brali az s dietatom/detmi. A co chcem povedat - ked das svoje priezvisko neni istota, ze si ta partner vezme a ked das muzove priezvisko, neni to istota, ze si ta uz nevezme. Thats all.
ked mala dcera rok tak sme sa zobrali. priezvisko mam svoje, v Taliansku priezvisko muza nedava
po 10 mesiacoch 😊 a o dalsie.4 mesiace sme sa zobrali.. uz sme spolu 9 rokov a nasa dcerka ma zachvliu 2 a pol roka💗
@muchotrafka298 vobec nie je trapne, ked Zena ziada o ruku😊ja som po 3r po ziadala, manzel suhlasil cely Stastny, ze nemusel on😂a sme spolu cez 20r, 2ja pubertiaci, ups and downs ale stale spolu❤️😊
Ved poziadaj tybjeho😊ako ja.. Inac by sa nemal k cini, skratka pohodlnost, matter of fact, prwgmatik..
@riyadh kazdy to vidi inac. Pre teba to bolo prirodzene, pre mna by nebolo. Citila by som sa trapne, lebo ja som zena, ktora si mysli, ze by v tomto mal prejavit iniciativu muz. Ale ked to niekto chce naopak a vyhovuje mu to, tak nech si robi ako chce.
@muchotrafka298 ja som sa citila, ze suoer😊riskovala som, ale ked som po ziadala bol taky rad a Stastny.. 😊Vyriesila som vela veci, vratane trapne pyta nie o ruku atc...
@muchotrafka298 len aby si neskoncila ako stara zatrpknuta Panna, alebo ptezivajuca chudera s x detmi.. A este slobodna😄
@riyadh vidim, ze si neuveritelne prajna a empaticka osoba. To, ako ja skoncim nie je absolutne tvoja vec ani predmet tejto diskusie.
Ked zena chce, nech partnera poziada o ruku aj tisickrat. Ja poznam take zeny, co sa silou mocou chceli vydavat, tak partnera o poziadali ruku a nedopadlo to dobre ani v jednom pripade. Niekomu to vyjde, niekomu nie.
@muchotrafka298 to keď žena požiada muža o ruku znamená ,že sa chce silou mocou vydávať
@minenkak ja ich par poznam a u vsetkych to bolo tak, ze sa velmi chceli vydat, boli v dlhorocnych vztahoch,vacsinou spolu uz nejaky cas zili, u jednej bolo aj dieta. A kedze ten muz sa k nicomu nemal, tak ho presne pre to poziadali o ruku, aby sa vydali. Nikdy to nebolo v tychto pripadoch pre to, ze by bol muz nesmely alebo sa hanbil. Ale ja to neodsudzujem, kazdy spravi ako uzna za vhodne.
@muchotrafka298 uz som pisala vyssie, nechcela som sa silounmocou vydavat, ked chlap nechce posle Vas do pi... ce.. Ako napr teba.. Mnuz moj manzel bol rad, ze tuto formalitku som Vyriesila za nas oboch😂😊❤️
@riyadh od hanby by som sa prepadla pod zem keby mam mojho muza ziadat o ruku 🫠 To je videt, ze mate uplne naopak nastaveny vztah kedy muz neni vo svojej muzskej sile ale ty preberas za neho jeho muzsku rolu.
Ja by som chlapa nechala chlapom. Ked chce tak ta poziada o ruku, ked to chces urychlit tak to mozes temu svadby nadhodit a dohodnut sa spolocne. Ale ziadat muza o roku je pre oboch potupne. Prepac.
@lauriik u teba mozno.. U nas je moj manza chlap a hlava rodiny si predstav.. A deti maju ze iny respekt pred tatom, urcite vacsi ako predomnou😊to maju 15 a skoro 12,tata zaveli len sa pozrie zle a uz vedia kolka bije...to ze som ho po ziadala o ruku, nic na tom nemeni..ze pre teba je to hanba asi budes z tych putiek doma, s minimalne 10r retazovou materskou,a pytat sa na benefity dalsich 10r najlepsie do dosoelosti deiti,manzelikovi vsetko pod nos, detom sluha to si asi ty.. Lebo musis byt zienka domaca.,submisivna,ale aj to chapem.. Ved kopa zien je rada submisivna chuderka😊
ahoj, no a inak vztah máte aký ? chcela by som vedieť, či je aj taký dokonalý muž, ktorý je tvojim druhým ja a tvojou nekonečnou oporou a studňou lásky, keď ho tak veľmi chceš za manžela. lebo vieš, ono to väčšinou príde prirodzene, keď to chcú obaja, manželstvo nie je zábava, to je tak záväzný krok že dovidenia a ja už viem, že je extra potrebné mať silné základy, lasku, rešpekt úctu vernosť a humor, aby ste manželstvom pretancovali v každom smere a za každých okolnosti hlavne ruka v ruke..
ja neviem prečo, ale mám pocit, že to nie je princ na bielom koni a ty chceš len manželstvo silou mocou, hlavne aby bolo.
@riyadh moja zlata, jedina chuderka ktoru tu ja vidim je zufalka, ktora musi svojho muza ziadat o ruku lebo chlap nedokaze byt chlapom a vyslovit sa 🫠 A to ako to tu agresivne obhajujes je len dokaz toho, ze sama s tym niesi v pohode.
Inak ja som nebola ani s jednym dietatom doma dlhsie ako 2 roky. Mam svoju hrdost. Rovnako ako by som sa nenechala od muza zivit tak by som nedokazala byt natolko zufala, ze by som ho ziadala o roku.
To si mala aj prsten ci ako to prebiehalo? 😂😂
@lauriik
@riyadh
@muchotrafka298 dievčatá, nechcete si prenajať boxersky ring ? 😀 je pondelok ráno, neberte sa tak vážne 🙂
@riyadh je strasne ubohe ako jedine s cim sa ma snazis urazit je, ze si vymyslas rozpravky o mojom zivote. V prvom prispevku som bola ja submisivna chuderka, teraz uz je pod papucou pre zmenu moj muz. Uz sa tesim co vymyslis do tretice 😜 Nejaka urazka na rovnocennych partnerov bude?
A ja sa o teba nebojim, chran Boh. Tvojho adonisa ti prajem. Nech ste hlavne spolu stastni ako blchy 🫶 Len davaj pozor na podobne zufalky, ktore by ho mohli tiez uprosit aby si ich vzal 👀💍

Po týždni mi povedal, že ja si ťa raz vezmem😉a po 7 mesiacoch ma požiadal o ruku,po necelých 2 bola svadba a už sme spolu 19 prekrásnych rokov. Ja som staromódne, ale deti až po svadbe.
Porozprávaj sa s ním..ako to vidí