Po akom čase vás priateľ požiadal o ruku?
Baby po akom case vás priatel požiadal o ruku?
Mali ste reálne partnera ktorý bol v tom trosku skepticky. Drzal sa na uzde? Moj o tom síce niekedy hovori alebo vtipkuje ale na druhu stranu koľko krat zahlási že si to vie tak o 5 rokov predstavit a ja som teda celkom zufala. Naťahoval Vás niekto takto?
Sme spolu dva roky a dva roky spolu aj zijeme. Neviem si predatavit že si má bude chciet zobrat po 7 rokoch zivota ( vie to niekoľko krat sme sa o tom rozpravali). Ako hovorím raz vtipkuje že by má za ženu chcel čím skôr a potom zas nie. Som z toho celkom smutná
my po dvoch rokoch zásnuby a ďalšie 3 svadba :D
nechcem ti kaziť ilúzie, u mňa to bolo po 10 rokoch 😀 ale keďže sme boli spolu počas strednej aj vysokej, tak si skôr myslím, že čakal kým budem mať už po celom štúdiu, aby sme sa mohli plne sústrediť na spoločnú rodinu, keďže aj moje kritérium bolo, že cez školu sa vydávať nechcem
Požiadal po 9 rokoch. Na 10.výročie sme mali svadbu ❤
Ach draha presne viem ako sa cítiš. Prežívala som niečo podobne a potom to prišlo v takú nečakanú chvíľu že som skoro odpadla od prekvapenia 😅 neboj sa on vie že čo chceš a chlapom všeobecne všetko dlho trva. Možno aj on teba prekvapí tak že to nebudeš absolútne čakať 🙂
Mna po roku. Ale asi by som necakala tak dlho.
Nežijete ako manželia. Žijete spolu. Ako manželia budete spolu žiť keď budete manželia. My sme spolu chodili rok, keď sme spolu začali žiť, mala som 18, po 2 mesiacoch ma požiadal o ruku, ďalší mesiac som zistila že som tehotná, tak za ďalšie 2 sme mali svadbu. Druhý muž ma požiadal o ruku tiež po roku a zobrali sme sa po vyše roku len preto, že som bola chorá. Potrebný je rozhovor, netlačiť na neho, ale povedať tvoje argumenty, vypočuť si tie jeho. Baviť sa o budúcnosti a deťoch a o tom, že deti budú až v manželstve. Možno kľudným rozumným rozhovorom prídete k dohode. A možno zistíš, že si ťa nezoberie ani za 10 rokov a potom sa budeš musieť rozhodnúť.
My sme začali spolu chodiť a zároveň žiť v marci, v decembri boli zásnuby a nasledujúci rok v septembri bola svadba. Sme manželia už 16 rokov 😉
neustále som mala na rozume zásnuby a že chcem náš vzťah posunúť už na vyšší level, často som mu o tom aj hovorila, že potom túžim.. nakoniec som zistila, že prsteň mal kúpený už pol roka a len čakal na ten "okamih" kedže som o tom vkuse mlela.. máme rok od zásnub a v júni nás čaká svadba na 6te výročie 🙂 žijeme spolu 3 roky
Mna moj poziadal o ruku po asi 9-10m vztahu, nebyvali sme spolu. Svadbu sme mali kvoli necakanemu umrtiu po 2r od zasnub. Moj mal predo mnou dlhodoby 4r vztah, jeho ex ho tiez takto nahanala, kedy uz ma poziadas, ved uz sme spolu dlho, ale podla jeho slov to nefungovalo tak,ako by chcel, ako by malo...ja som nas vztah nenahlila,jednoducho som vedela,ze on raz bude moj manzel a budeme mat deti,rodinu, citila som to od zaciatku. Zrejme to tak citil aj on, ked sa vyslovil tak relativne skoro.
Ste v partnerskom vzťahu rovnocenný, tvoje potreby a požiadavky musia mať rovnakú váhu ako jeho. Iná vec je či to dávaš dostatočne jasne najavo ako je daný problém pre teba dôležitý, a či si vôbec ty sama ochotná urobiť zásadné rozhodnutia ak nie ste v tomto zajedno. Opustíš ho ak nemá svadbu v pláne?
Presne po roku zasnuby a o 4 mesiace neskor svadba. Nedavno sme mali 16.vyrocie svadby😊
Vie on o tom ze ty chceš dieťa do 30 a až po svadbe? A byť v 23 rokoch zúfalá ze nie si vydatá, môžeš ró urobiť aj opačne keď si zúfalá požiadaj ty jeho.. Neviem... Ja som mala úplne iné priority.
Ono sobáš šťastie daného páru nezaručí. Je to len právna ochrana slabšieho.
Po necelých 9 mesiscoch čo sme sa dali dokopy
Tak mu to povedz. Ja som svojmu manzelovi povedala, ze ja sa nemienim vlacit dalsich 5 rokov, kam to speje. Poziadal ma Po 2 rokoch.
Ved nech vie, ako to vnimas ty
My sme to mali po dohode, po dvoch rokoch sme sa dohodli že sa začneme snažiť o bábo a vtedy budeme až riešiť zásnuby, chcela som totiž najprv dieťa a až neskôr svadbu 😊 čiže u nás dva a pol roka kým ma požiadal
po pol roku...je to nerelevantne kedy ta poziada, ja som sa podvolila na svadbu az po veeela dalsich rokoch, takze je to jedno...
Zasnubili sme sa po 6 rokoch, brali sme sa po 8 a po 11 sa nam narodila dcérka, po 12 sme sa sťahovali do vlastného domu 🙂 Nam to trvalo dlhšie ale my sme začali spolu chodiť dosť skoro-18 a 20r. Neušlo nám nič, prešli sme kus sveta, užili sme si všetkého dosytosti. Ja som tiež strašne chcela svadbu, deti a jedno s druhým ale keď sa spätne pozriem tak je to dobre tak ako to je a som s tým spokojná 🙂 som rada ze ma manžel v tomto krotil a aspoň on mal v tomto prípade chladnú hlavu.
Po 7 rokoch 🤣
Po 9 dňoch 😂
10mesiacov od začiatku chodenia sme mali zásnuby...po zásnubách o sedem mesiacov sme mali svadbu
My sme sa brali po 12 rokoch
A syn mal 5.
Nikde sme sa neponáhľali
po roku. a sme spolu 15 rokov v peknom harmonickom manzelstve. ja by som s chlapom nebola ani 5 ani 7 sedem rokov vo vztahu, teda ak by sme nemali 18 alebo 20 samozrejme. za mna to uz je prechodeny vztah. a teda, este taka moja vsuvka, nie je dolezity prsen a zasnuby, ale manzelstvo. lebo kopa chlapov pod natlakom kupi prsten a tam to skonci. urobia si 1-2-3 deti a do manzelstva sa nehrnu.

Žijeme spolu už 10 rokov ,máme spoločnú dcéru mám prsteň už skoro 4 roky ale otázka nepadla a asi ani nepadne , milujeme sa ale svadba nebude mám pocit ale šťastný sme aj bez papiera . Vydatá som už bola a šťastie mi to neprinieslo , priateľ to berie z tej strany že je z rozvedenej rodiny a aj z jeho rodiny je dosť rozvedenych tak sa boji asi