Pomôžete mi s prejavom pre svokru na 50tku?
hladala som vsade mono niektora z vas ma uz pripravenu budem velmi rada ak mi pomozete 🙂
Tak moja svokra je na príhovory expert. Začne pekne od Adama....... kedy a kde sa oslávenec narodil. Ako sa volali rodičia (aj matka za slobodna) koľko mali detí, spomenie zaujímavosti ak sú. Prevedie nás oslávencovým detstvom, dospievaním, zoznámením sa so svojou polovičkou, spomenie všetky jeho deti a deti ich detí, úspechy kohokoľvek kto je s oslávencom nejako rodinne spriaznený......informuje prítomných o menu ktoré sa bude podávať, kto čo napiekol, pomodlí sa .......no človek si pri tom aj slušne pospí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Staci ked deti nieco pekne nakreslia alebo povedia basnicku, zatancuju zaspievaju. Ja osobne nemam rada prihovory. Staci povedat na zdravie a lubime ta. Dolezite bude ze budete spolu. Urobte fotoknihu jej zivota, ja som mamine na 60 taku spravila, odjej rodneho mesta domu, detstvo, chodenie s ocinom, ako ju oslovoval, surodenci maminy, svagrine vsetko na foto tak siel cas, jej rodicov, narodenie nas ako deti svadby, zivotne udalosti, vnucata a prazdne strany kde si nalepila foto z oslavy, podpisali sme sa jej tam, volne strany na pisanie zazitkov a na obalke vzadu, blahozelanie od babky, sice zomrela ale mala taku veticku ktorou vzdy blahozelala. Mamina toto velmi ocenila.
Okrem vseliakych zelani zdravia stastia atd...mozno by si mohla zaspominat a spomenut nejake usmevne 2-3-prihody so svokrou, na ktorych sa ste v minulosti pobavili a na ktora rada spominas (predpokladam, ze su a mate ok vztah kedze chystas prilovor) ....proste tak humorne a odlahcene
Nemam rada tiez nudne, strojene prihovory....

Mne sa nepáči nič strojené a nedajbože čítané z papiera...Vyber nejaký citát o láske,rodine,vďačnosti Bohu za dožitie sa a k tomu zopár viet,že ju máte radi a želáte jej zdravie,lásku,radosť......