Poraďte mi ohľadom šiat na svadbu
Baby tieto su lepšie ako tie zelené? Co poviete? Samozrejme dobre sťahovacie prádlo 🙈
@mnamko tie zelené s kvetovanym spodkom mi prišli skôr na oslavu, ako na svadbu... Budu ju mat v luxusnej reštaurácii... 80 ľudí...
@jaass az moc... Uz som z toho znechutená... Ani mňa to neteší... V salóne som dnes skúšala 10ks šiat...
Tie zelené s kvetovaným spodkom isto nie, nízku postavu rozbijú ešte na 4 kusy
@borka33 😁
@zuzanaokasova to Vám verím, po toľkých skúšaniach by asi každého prešla chuť niečo hľadať. Možno by som ešte ale popozerala na internete, v tých salónoch to je asi stále o tom istom. Ja keď som zháňala šaty tiež som sa nabehala po obchodoch a nič normálne som nemohla nájsť.
@zuzanaokasova ani jedny. Naaadherne ti sedie tie kratke zelene s kvetinovou potlacou na leme. Alebo aj tie kratke ruzove puzdrove. Ak ides na svadbu, kokteilky splnaju binton. Dlhe roby sa na svadbu nehodia.
@zuzanaokasova a co.tak strih tych cervenych,no v inej farbe-cyklamenovej?napr?
Mne sa pacia aj tie zelene,aj take svetle,asi ruzove....ale najviac,absolutna topka su cervene-strih+farba
@zuzanaokasova oh, to by som nedala 🤪 ja všetko kupujem len cez internet, úplne všetko. Aj saty na sestrinu svadbu som kupila cez internet
@jaass z akej stránky?
Pristane ti modrá a zelená, Smaragdová. Skús iný strih.
@zuzanaokasova skúste ten internet ešte pohľadať, určite aj ceny nájdete lepšie ako v obchodoch, tam to musia mať nabité. Ten obrázok čo som ja pridávala som našla z tejto stránky, je tam viacero pekných šiat ale nikdy som odtiaľ nič nekupovala takže neviem posúdiť. Ale aspoň pre inšpiráciu - https://www.satyolie.sk/dlhe-spolocenske-saty?s...
@borka33 ďakujem
Červené
Krásne sú tie puzdrové pudrovoružové.Ako hosť na svadbu top top.Aj postave veľmi lichotia,možno o ciselko väčšie aby sa na brušku "neriadili". Červene tiež veľmi pekné,lenže farba nevhodná na svadbu. Ale strihovo sú moc vhodné na tvoju postavu. Ja by som za seba tie puzdrové.Vkusne,jemne,nevtierave,pritom zaujímavé.Vyuzijes aj pri iných bežných akciach.Typicku robu už nikdy neoblečies,iba vyhodené prašule
@kubkovamama len skriabali (krajka). Prišli mi také ako na 50 rocnu 🙆♀️
@kubkovamama väčšie asi nie
@terezka1947 nemali väčšie číslo... Uvidím keď príde tovar
Tieto mam doma...
@zuzanaokasova about you
tieto https://www.aboutyou.sk/p/star-night/vecerne-sa...
@zuzanaokasova pozri saty aj na zoot.sk
@zuzanaokasova mne tiez pripadaju tie krajkove ako pre 50 rocnu, hoci ti sedia
@jaass tento typ myslíš, ci konkrétne tieto? Lebo 265€ za šaty na rodičovskej 🤦♀️🤷♀️
@0silvia0 no presne... Sedia, ale na staršiu
@zuzanaokasova zelene
@zuzanaokasova vezmi si tie zelene z fotky o 14:17 - malu clutch kabelku, sandalky, vlasy upravit a dokonale.... krasne ti sedia, farba tiez. v jednoduchosti je krasa.
@jasminet suhlasim, tie zelene su super...
@zuzanaokasova tebe sa tie zelene nepacia? Ako si sa v nich citila?
@kubkovamama preco nie je cervena farba vhodna na svadbu?
Za mňa sú najkrajšie tie zelene s kvetinovym spodkom

@zuzanaokasova teda, už máš veľa poskušane. Bolo by super nájsť šaty, kde budeš vynikať, skor jednoduché by som skúsila niečo