Poraďte mi ohľadom šiat na svadbu
Baby tieto su lepšie ako tie zelené? Co poviete? Samozrejme dobre sťahovacie prádlo 🙈
@0silvia0 okrem toho, ze 20cm by sa museli skrátiť boli lahucke... Len cena bola vyše 120€ 🙄
@0silvia0 ďakujem
@simca06022011 červené ma aj tak uz hlavná družička, sestra nevesty 😉
@zuzanaokasova Fíha, ale si ich veľa poskúšala! Mne sa najviac páčia tie strieborné, robia Ti peknú postavu. Alebo tie, ktoré už máš (fotka s manželom zo 17:51), tie Ti veľmi svedčia.
@zuzanaokasova
Si pekná žena, nad nejakým pekným kostýmom si neuvažovala?
@mondolina ďakujem... Nad kostýmom nie 🤔
@h2 a nosia sa také ešte? 🙈 To bolo tri roky späť... Tam som čakala našu raketku (dcéra 2,5r)😁
@zuzanaokasova Jáj, to neviem, ja až tak neskúmam, čo sa nosí. Ale určite mám v šatníku šaty, ktoré sú aj oveľa staršie, než 3 roky a v pohode ich nosím. 😁
@h2 tieto som mala len na tej svadbe... My nechodíme na ples, svadbu... Takze vôbec neviem, čo sa teraz hodí... To bola svadba 1.7. čiže letna...
@zuzanaokasova Podľa mňa si ich v pohode daj, aj manžel k nim má ladiacu kravatu. To, že sú letné, nevadí, máš k nim svetrík. V sále bude určite teplo a keď pôjdeš von, dáš si kabát.
Ani jedny ,prepáč...
@zuzanaokasova tie dlhé bledoružové , či čo je to za farbu. A už nevymýšľaj :D
@zuzanaokasova ked nechces prilis drahe saty, skus tie internetove obchody, bud zoot alebo aj bonprix
@zuzanaokasova strieborné sú pekné.. Ale asi skrátiť nie??? Lebo veľa nepotancujes
Najlepšie sú aj tak klasické cierne puzdrove šaty, jednoduchý lezerny strih a radšej ozvlastnit farebným akcentom, poprípade zlaté sandalkove lodičky a niečo ku krku, hotovo
@ivetka_kamo cierne saty na svadbu? 😳Ved to sa nehodi..
A keby si vedela ako veľmi sa práveže hodí, je to elegancia neskutočná, zas nie sú čierne šaty ako čierne šaty 🤷♀️, treba dobre vybrať a farebnými doplnkami podčiarknuť k typu ženy
Určite nie dlhé čierne torty, to neee, ale nad kolená, jemne, neriasene...
Ahoj si pekná kočka
Ja si myslím že by ti mali poradiť ženy s výškou do 160cm keďže si mala čo sa im osvedčilo
Ja som 170cm,kratučké torzo tak už presne viem čo hľadám pre seba a idem na istotu....čo mám odpozorovane na kamoškach čo mali na svadbách a majú podobnú postavu ako ty tak rozhodne mali šaty po kolená do áčka a večkovy výstrih+vysoké opätky
Ukáž čo je na tebe pekne daj výstrih žiadne asymetrické rukávy, či šaty a LA morská panna
Čo som videla čo si pridala sa mi páčia a robia ti výbornú postavu sú tie červené a tie púdrové puzdrové s kvetinami...
Krásne sú obe šaty... Vybrala by som si tie v ktorých sa cítim najlepšie,,, 😉
@zuzanaokasova ahoj hlasujem za zelené krátke (tie ta aj omladili) prip tie zelené dlhé (posledné)👍 tie co mas doma uz nie a tie pudrove s cipkou sa hodia svadobnej mame
@zuzanaokasova Z tých šiat co si poslala by som vybrala jednozacne tie cervené - si v nich úplne že wauuuuu, alebo tmavomodré a aj tie bledé pod nimi ti veľmi svedčia ale neviem určiť z foto ci nie sú "moc biele" na svadbu, možno zle vidím..ale vyzeráš v nich super. Zelená farba ti síce pristane, vidno aj ze ju máš rada ale pôsobí v nej skor ako taká "slušná teta". V tých troch šatách co som uviedla vyzeráš ozaj skvele.
@zuzanaokasova pozerám ešte ďalšie tvoje fotky a z 14:17 v tych tmavo zelených vyzeráš tiež skvelo. Takze beriem späť že v zelených vyzeráš ako teta😂pardon.
Budem uprimna,nehnevaj sa na mna myslim to dobre.Podla mna ani toto nie je ono.Nepacia sa mi.Ani farba ani saty mi k tebe ako take nejdu.Este hladaj dalej.Alebo klik na dadoo.
Www.dadoo.sk
@macekovam skrátiť určite...
@whatever1 😂 ved uz som taká teta
@nini1010 ďakujem 😉
@zuzanaokasova konkrétne tieto 🙂

Inak podla mna urcite farebne, tie pudrove, bezove, blede, sive, podla mna ti to tak nepristane. Tie zelene farby, cervena, modra.. ti pristanu.