Poraďte mi ohľadom šiat na svadbu
Baby tieto su lepšie ako tie zelené? Co poviete? Samozrejme dobre sťahovacie prádlo 🙈
@0silvia0 okrem toho, ze 20cm by sa museli skrátiť boli lahucke... Len cena bola vyše 120€ 🙄
@zuzanaokasova Fíha, ale si ich veľa poskúšala! Mne sa najviac páčia tie strieborné, robia Ti peknú postavu. Alebo tie, ktoré už máš (fotka s manželom zo 17:51), tie Ti veľmi svedčia.
@h2 a nosia sa také ešte? 🙈 To bolo tri roky späť... Tam som čakala našu raketku (dcéra 2,5r)😁
@zuzanaokasova Jáj, to neviem, ja až tak neskúmam, čo sa nosí. Ale určite mám v šatníku šaty, ktoré sú aj oveľa staršie, než 3 roky a v pohode ich nosím. 😁
@h2 tieto som mala len na tej svadbe... My nechodíme na ples, svadbu... Takze vôbec neviem, čo sa teraz hodí... To bola svadba 1.7. čiže letna...
@zuzanaokasova Podľa mňa si ich v pohode daj, aj manžel k nim má ladiacu kravatu. To, že sú letné, nevadí, máš k nim svetrík. V sále bude určite teplo a keď pôjdeš von, dáš si kabát.
@zuzanaokasova tie dlhé bledoružové , či čo je to za farbu. A už nevymýšľaj :D
@zuzanaokasova ked nechces prilis drahe saty, skus tie internetove obchody, bud zoot alebo aj bonprix
@zuzanaokasova strieborné sú pekné.. Ale asi skrátiť nie??? Lebo veľa nepotancujes
Najlepšie sú aj tak klasické cierne puzdrove šaty, jednoduchý lezerny strih a radšej ozvlastnit farebným akcentom, poprípade zlaté sandalkove lodičky a niečo ku krku, hotovo
A keby si vedela ako veľmi sa práveže hodí, je to elegancia neskutočná, zas nie sú čierne šaty ako čierne šaty 🤷♀️, treba dobre vybrať a farebnými doplnkami podčiarknuť k typu ženy
Ahoj si pekná kočka
Ja si myslím že by ti mali poradiť ženy s výškou do 160cm keďže si mala čo sa im osvedčilo
Ja som 170cm,kratučké torzo tak už presne viem čo hľadám pre seba a idem na istotu....čo mám odpozorovane na kamoškach čo mali na svadbách a majú podobnú postavu ako ty tak rozhodne mali šaty po kolená do áčka a večkovy výstrih+vysoké opätky
Ukáž čo je na tebe pekne daj výstrih žiadne asymetrické rukávy, či šaty a LA morská panna
Čo som videla čo si pridala sa mi páčia a robia ti výbornú postavu sú tie červené a tie púdrové puzdrové s kvetinami...
@zuzanaokasova ahoj hlasujem za zelené krátke (tie ta aj omladili) prip tie zelené dlhé (posledné)👍 tie co mas doma uz nie a tie pudrove s cipkou sa hodia svadobnej mame
@zuzanaokasova Z tých šiat co si poslala by som vybrala jednozacne tie cervené - si v nich úplne že wauuuuu, alebo tmavomodré a aj tie bledé pod nimi ti veľmi svedčia ale neviem určiť z foto ci nie sú "moc biele" na svadbu, možno zle vidím..ale vyzeráš v nich super. Zelená farba ti síce pristane, vidno aj ze ju máš rada ale pôsobí v nej skor ako taká "slušná teta". V tých troch šatách co som uviedla vyzeráš ozaj skvele.
@zuzanaokasova pozerám ešte ďalšie tvoje fotky a z 14:17 v tych tmavo zelených vyzeráš tiež skvelo. Takze beriem späť že v zelených vyzeráš ako teta😂pardon.
Budem uprimna,nehnevaj sa na mna myslim to dobre.Podla mna ani toto nie je ono.Nepacia sa mi.Ani farba ani saty mi k tebe ako take nejdu.Este hladaj dalej.Alebo klik na dadoo.

Inak podla mna urcite farebne, tie pudrove, bezove, blede, sive, podla mna ti to tak nepristane. Tie zelene farby, cervena, modra.. ti pristanu.