icon

Poraďte mi ohľadom šiat na svadbu

zuzanaokasova
11. aug 2020

Baby tieto su lepšie ako tie zelené? Co poviete? Samozrejme dobre sťahovacie prádlo 🙈

simca06022011
11. aug 2020

Inak podla mna urcite farebne, tie pudrove, bezove, blede, sive, podla mna ti to tak nepristane. Tie zelene farby, cervena, modra.. ti pristanu.

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@0silvia0 okrem toho, ze 20cm by sa museli skrátiť boli lahucke... Len cena bola vyše 120€ 🙄

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@0silvia0 ďakujem

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@simca06022011 červené ma aj tak uz hlavná družička, sestra nevesty 😉

h2
11. aug 2020

@zuzanaokasova Fíha, ale si ich veľa poskúšala! Mne sa najviac páčia tie strieborné, robia Ti peknú postavu. Alebo tie, ktoré už máš (fotka s manželom zo 17:51), tie Ti veľmi svedčia.

mondolina
11. aug 2020

@zuzanaokasova
Si pekná žena, nad nejakým pekným kostýmom si neuvažovala?

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@mondolina ďakujem... Nad kostýmom nie 🤔

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@h2 a nosia sa také ešte? 🙈 To bolo tri roky späť... Tam som čakala našu raketku (dcéra 2,5r)😁

h2
11. aug 2020

@zuzanaokasova Jáj, to neviem, ja až tak neskúmam, čo sa nosí. Ale určite mám v šatníku šaty, ktoré sú aj oveľa staršie, než 3 roky a v pohode ich nosím. 😁

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@h2 tieto som mala len na tej svadbe... My nechodíme na ples, svadbu... Takze vôbec neviem, čo sa teraz hodí... To bola svadba 1.7. čiže letna...

h2
11. aug 2020

@zuzanaokasova Podľa mňa si ich v pohode daj, aj manžel k nim má ladiacu kravatu. To, že sú letné, nevadí, máš k nim svetrík. V sále bude určite teplo a keď pôjdeš von, dáš si kabát.

sofia1
11. aug 2020

Ani jedny ,prepáč...

lenocka12345
11. aug 2020

@zuzanaokasova tie dlhé bledoružové , či čo je to za farbu. A už nevymýšľaj :D

0silvia0
11. aug 2020

@zuzanaokasova ked nechces prilis drahe saty, skus tie internetove obchody, bud zoot alebo aj bonprix

macekovam
11. aug 2020

@zuzanaokasova strieborné sú pekné.. Ale asi skrátiť nie??? Lebo veľa nepotancujes

ivetka_kamo
11. aug 2020

Najlepšie sú aj tak klasické cierne puzdrove šaty, jednoduchý lezerny strih a radšej ozvlastnit farebným akcentom, poprípade zlaté sandalkove lodičky a niečo ku krku, hotovo

0silvia0
11. aug 2020

@ivetka_kamo cierne saty na svadbu? 😳Ved to sa nehodi..

ivetka_kamo
11. aug 2020

A keby si vedela ako veľmi sa práveže hodí, je to elegancia neskutočná, zas nie sú čierne šaty ako čierne šaty 🤷‍♀️, treba dobre vybrať a farebnými doplnkami podčiarknuť k typu ženy

ivetka_kamo
11. aug 2020

Určite nie dlhé čierne torty, to neee, ale nad kolená, jemne, neriasene...

bettymacd
11. aug 2020

Ahoj si pekná kočka
Ja si myslím že by ti mali poradiť ženy s výškou do 160cm keďže si mala čo sa im osvedčilo
Ja som 170cm,kratučké torzo tak už presne viem čo hľadám pre seba a idem na istotu....čo mám odpozorovane na kamoškach čo mali na svadbách a majú podobnú postavu ako ty tak rozhodne mali šaty po kolená do áčka a večkovy výstrih+vysoké opätky
Ukáž čo je na tebe pekne daj výstrih žiadne asymetrické rukávy, či šaty a LA morská panna
Čo som videla čo si pridala sa mi páčia a robia ti výbornú postavu sú tie červené a tie púdrové puzdrové s kvetinami...

ilaryja
11. aug 2020

Krásne sú obe šaty... Vybrala by som si tie v ktorých sa cítim najlepšie,,, 😉

izlenka
11. aug 2020

@zuzanaokasova ahoj hlasujem za zelené krátke (tie ta aj omladili) prip tie zelené dlhé (posledné)👍 tie co mas doma uz nie a tie pudrove s cipkou sa hodia svadobnej mame

whatever1
11. aug 2020

@zuzanaokasova Z tých šiat co si poslala by som vybrala jednozacne tie cervené - si v nich úplne že wauuuuu, alebo tmavomodré a aj tie bledé pod nimi ti veľmi svedčia ale neviem určiť z foto ci nie sú "moc biele" na svadbu, možno zle vidím..ale vyzeráš v nich super. Zelená farba ti síce pristane, vidno aj ze ju máš rada ale pôsobí v nej skor ako taká "slušná teta". V tých troch šatách co som uviedla vyzeráš ozaj skvele.

whatever1
11. aug 2020

@zuzanaokasova pozerám ešte ďalšie tvoje fotky a z 14:17 v tych tmavo zelených vyzeráš tiež skvelo. Takze beriem späť že v zelených vyzeráš ako teta😂pardon.

nini1010
11. aug 2020

Budem uprimna,nehnevaj sa na mna myslim to dobre.Podla mna ani toto nie je ono.Nepacia sa mi.Ani farba ani saty mi k tebe ako take nejdu.Este hladaj dalej.Alebo klik na dadoo.

nini1010
11. aug 2020

Www.dadoo.sk

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@macekovam skrátiť určite...

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@whatever1 😂 ved uz som taká teta

zuzanaokasova