Poraďte mi ohľadom šiat na svadbu
Baby tieto su lepšie ako tie zelené? Co poviete? Samozrejme dobre sťahovacie prádlo 🙈
@zuzanaokasova musis synovi oblek?
Mladi chlapci chodia v nohaviciach,modernej koseli....
Presne, deti navliecť do obleku... Nechodí sa tak, trosku moderna by to chcelo. Mne to pripadá smiešne. Idete len na svadbu, netreba robiť okolo toho také haló, čo sa oblečenia týka, aj tak si to nikto nebude všímať a čím jednoduchšie, tým lepšie
@zuzanaokasova chápem 🙂 len som vyjadrila svoj nazor a ukazala v čom pôjdem ja. Samozrejme keď budem mať väčšiu rodinu si také nebudem môcť dovoliť asi ani ja
@zuzanaokasova pre mna si hrdinka ze si tolko poskusala. Pacia sa mi zelene dlhe posledne tusim 14:17 ale aj cervene! Skus sa nimi inspirovat ked budes hladat dalsie. Celkove tie jemne farbicky - seda a pod.ti velmi nejdu.. mne napr na svadbu vobec nevadia kokteilky.
Mozno si daj teraz trosku pauzu od toho, casu este mas. Aa ako tu uz bolo spominane 14r synovi by som neinvestovala tolko do obleku, to uz pockaj na stužkovú. Daku elegantnejsiu, neutralnu košeľu, nohavice co vynosi aj inokedy a je to. Do veci kt.si oblecieme parkrat sa neoplati investovat. Drzim palce
@terezka1947 v októbri svadba a má aj birmovanie v kostole.Takže uz využije aj tam...
@ivetka_kamo ma 14 rokov, nie 4r... Tak trocha slušne by sa patrilo. Ma aj birmovanie, takže aj tam využije
@jaass krásne si si vybrala 👍 keď budeš mat dobre platenú prácu a manžela co zarobí, tak v pohode. My mame hypotéku, ja na rodičovskom, takže vymýšľať moc nemôžem 🙆♀️
@janeninka ďakujem... Ten oblek ako som uz písala dievčatám využije aj na birmovku... Keď kúpim nohavice, košeľu aj tak koncom októbra bude potrebovať nejaký vrch (sako, kabát). Oblek stojí 119€, som pozerala
@zuzanaokasova aj môj ma 14, pred dvoma týždňami sme boli na svadbe ale poriesili sme krásne nohavice tmavomodré, hnedé topky a k tomu košeľu, mal šmrnc
@ivetka_kamo nás chce tiež tmavomodré... Koľko ta to stalo a kde si kúpila?
@zuzanaokasova stali okolo 35 eur, pozriem doma kde sa kupovali, ja si tie názvy nepamätám🤷♀️
@ivetka_kamo ruksak si nevšímajte, to mal fotografove veci na starosti 😂
Takže nohavice z H&M
@ivetka_kamo ďakujem... Pozriem niečo také 😉 H&M mame 80km najbližšie 🙈
@zuzanaokasova tie sive lepsie ako tie zelene
@zuzanaokasova takato farba by ti nesedela?
@zuzanaokasova Ďakujem ti 🙂 to máš pravdu, keď je hypotéka, človek veľmi vyskakovať nemôže ...
@0silvia0 určite sedela, len mala som modré na krstiny, 30 (nevesty syn , ženích) a modré uz nechcem 😁 odvtedy sa mi podarilo dať dolu 5kg
@zuzanaokasova jasne, chapem🌹
@0silvia0 tmavá modrá v mojom šatníku je hojne zastúpená... Mam ju rada 😁
@zuzanaokasova https://www.katleen.sk/romanticke-plysovane-sat... také sa ti nieco nepáči? 🙂
@jaass srdiečkovy výstrih som skúšala na šatách v salóne, takýto typ na široké ramienka mňa opticky skrátil... Skoro do všetkých šatov dávajú vypchávky a potom vyzerám akoby som mala prsia D a to mam male B 🙈
@zuzanaokasova aha hm, no lebo ty maš super postavu...
Ani jedny :D viem si na tebe predstaviť oveľa krajšie šaty a veselsiu farbu môj nazor
@zuzanaokasova len taká úvaha , vyskúšala si si možno viac šiat ako nevesta , nie je už čas to nechať tak ? Veď si "iba" hosť .
Viem , že ja som zas opačný prípad - jedne Lanvin šaty zo sekáča za 10€ , tie budem točiť kým mi budú dobré a budú ok ,
hlavne si nedávaj ten hrôzostrašný výčes na hlave. To je veľmi veľmi zlé ....
@lenocka12345 tie sekacove saty chcem vidiet🥰
@0silvia0 všade volány , milujem ich 🙂)))) ale napr teraz vo februári sme mali rodinnú oslavu a tam som ich nemohla , lebo volániky by sa mi popučili pod kožuchom , tak som si dala 10 ročné šaty , ešte zo stužkovej ,
takže fakt to neprežívam 🙂
@lenocka12345 a farba? Inak aj ja mam rada volany😊

@jaass poviem ti úprimne, ze obliecť na svadbu štvorčlennu rodinu nebude lacný špás... Manžel si bude kupovať "len" košeľu a kravatu... Ale syn(14r)celý oblek aj topánky, dcéra 2,5r tiež celá aj s kabátikom a ja šaty a topánky... Takze som obmedzená limitom... Niečo do obalky mladým a myslím si, že aj rodičovský bude málo 🙈