Poraďte mi ohľadom šiat na svadbu
Baby tieto su lepšie ako tie zelené? Co poviete? Samozrejme dobre sťahovacie prádlo 🙈
Obe šaty su pekne,ale tie sede ti sedia super, a su aj jemne trblietavé? Nevidim dobre, som voknu tak mi to skresľuje.
Vezmi si tieto,a príjemnú zábavu.
Sivé sú podstatne krajšie. Tie zelené majú síce krásnu farbu ale na môj vkus je na nich už toho primoc.
No podla mna tie sede krasne sedia z predu, zo zadu su take o nicom, priam az hrozne, ten rozparok... ach . Farba tiez nic moc. Zelene sa mne pacia viac. Asi by som sla uz iba podla toho ako sa v tom citis.. :D Kolko ludi tolko nazorov 🙂
@zuzanaokasova ja osobne by som hľadala ešte niečo iné, sivé sa hodia na dokonalú postavu bez kg navyše a zelené mi prídu trochu gýčové, aj keď farba krásna🤷♀️
Urcite zelene. Tie sede su jak zo sociku, plus zo zadu to neni moc lichotivy pohlad. V zelenych vynikne krajsie aj tvar, aj saty sami o sebe su krajsie a lichotia viac postave.
inak nechapek ako sa niekomu tie sede vobec mozu pacit, sak to je tusim z edicie stuzkova 2002.
@mariejenka áno, majú strieborný odlesk... Uz len čiernu listovu kabelku a čierne lodičky...
Tie šedé sú úžasné 😍 tie zelené podľa mňa zbytočne rozširujú. A práveže sa mi zdá, že tie sivé skôr sedia na takú postavu keďže je tam ten preložený detail. A určite na nich nieje nič "nesúdne". V dnešnej dobe sa všetky trápia váhou a každým centimetrom. Pritom tie šaty sedia krásne a nieje na nich ani dáky okatý výstrih a podobne. Síce ten zad je taký divný ale tie zelené sú "jak pre starú tetku" ako by povedala moja mama 😄😊
@lucinka1988 Tiež si myslím,že treba hľadať ďalej. Tie zelené by boli pekné, ak by boli krátke (po kolená) a nebol by hore ten volánik. A tie šedé, tam sa mi nepáči ten vrch, takéto šaty sa hodia iba ženám s postavou modelky. Radšej by som hľadala krátke šaty a strihovo také ako tie zelené.
@zuzanaokasova Môžeš si daj aj jedny aj druhé, nikoho tým nepohorsis, sú v pohode, ale zase v nich ani nikoho neocaris. Postavu máš peknú, normálnu, ani moletka, ani modelka... Mrkni ešte po iných šatách, je leto, niečo sviežejsie, veselšie alebo jemnejšie, nemusia byť po zem...Ps: v stahovacom pradle a obtiahnutých šatách budeš trpiet..
Tie sede sa mi na tebe velmi pacia 😍 a inak mas podla mna velmi peknu postavu 🙂
@zuzanaokasova z tychto co si pridala za mna aj tak vyhravaju jednoznacne tie strieborne/sede 🙂
Tie sivé sa mi nepáčia - nevyzerajú pekne ani z predu, ani zo zadu a tá farba, robí staršou.
Z tých pridaných sú pekné tie svetlohnedé s krajkou (alebo aká je to farba), tie čo idú za modrými.
@whatever1 sťahovacie prádlo som na sebe ešte nemala 🙈 skúsim na sebe zamakať, 5kg za tri mesiace by som mohla dat dolu
@zuzanaokasova akože aj tie červené nie sú na zahodenie. K pleti sa mi viacej páči výraznejšia farba ako tie kadejaké bledé 😊 majú pekný detail na páse síce neviem ako vyzerajú zo zadu ale veľmi pristanú

Ano, tie sede sa mi na tebe viac pacia ako tie zelene 🙂