icon

Poraďte moderné meno

patik114
23. jan 2014

🙂

Strana
z4
kingstonka
20. feb 2014

vseci cudzinci, co ziju v zahranici si davaju tipicke mena pre svoju narodnost ( vyberu take aby sa co najjlahsie v danej krajine vyslovovali, ale aby bolo jasne kde maju korene)- tu na Slovensku kopec Slovakov s takymi exotickymi menami 🙂 ..no ale tak komu sa co paci- len tomu nerozumiem

leuska13
20. feb 2014

podľa mňa je dôležité, aby sa to meno hodilo k priezvisku. Mne osobne sa páčilo veľa mien / aj tých cudzokrajných /, ale bohužiaľ k nášmu priezvisku mi fakt nesedeli. Nakoniec sme zvolili slovenskú klasiku...máme Matúška a Tomáška a sme spokojní. U mňa bolo napríklad pri výbere mena isté aj to, že sa nemalo vyskytovať v najbližšej rodine. Určite by som nedala mená po mne a po mužovi. Absolútne sa mi nepáči to isté meno z pokolenia na pokolenie / starý otec Martin, otec Martin, dieťa Martin...tak to ja nemusím /. Kamošky majú rôzne mená: Cynthia, Kevin, Vivien Beatrice, Lukrécia, Sebastián, Eny......no ale ich priezviská radšej ani nenapíšem lebo to fakt vyznie gýčovo. Ja sa napríklad volám Lea a v mojom okolí som za celých 37 rokov poznala len jednu. teraz ich je už samozrejme veľa. Na druhej strane ďakujem mame za to, že mi nedala meno s "r" lebo trochu račkujem.......no ten výber je len na vás a verím, že vyberiete to najvhodnejšie pre vás. A nezabúdajte že 100 ľudí 100 chutí. Čo sa páči mne, nemusí sa páčiť susedke.

elliie
21. feb 2014

@kuceravasisa moj brat MA TIEZ Melindu 🙂

elliie
21. feb 2014

@kinna To dievča bude mať veeeeeľmi tažký život a to už si ju vobec neviem predstaviť ako právničku či v banke!!! myslím že jej povolnie jej prischne!......!!

Strana
z4