Posielali ste oznámenia, keď ste mali svadbu so svedkami?
Baby, ktore ste mali svadbu na úrade, len Vy 2+2svedkovia, ziadne ceremonie, nič..posielali ste rodine aspon oznámenie o svadbe?? Teda ze sa budete brat??
Môj bratranec poslal oznamko po svadbe, že su už svoji...a v pohodě, neboli to, že bude svadba ale že už sa vzali.... ☹ a co aspoň sme vedeli
@mirkaandrej ahoj, my sme mali taku svadbu a dodatocne sme kazdemu osobne priniesli oznamenie a aj oznamili zaroven 🙂 nikto o tom totiz dopredu nevedel a svadbu sme "zbuchali" za dva tyzdne, lebo skor sa nedalo 🙂. A na oznameni sme mali napisane nieco v tom zmysle, ze toto bol nas svadobny den 🙂
Môj bratranec poslal oznamko po svadbe, že su už svoji...a v pohodě, neboli to, že bude svadba ale že už sa vzali.... 🙂 a co aspoň sme vedeli
@mirkaandrej my sme nemali sice svadbu len o dvoch svedkov, ale len rodicia + brat/sestra s rodinou..brali sme sa v ramci trojdnoveho vyletu...
a neposielali sme nikomu oznamka...ani starym rodicom ani pribuznym, ani kamosom...zbytocnost..
@janinah Ja ani ziadne dary nečakam, mne nejde o dary, nejde mi o to, aby mi niekto gratuloval, je to vec len nás dvoch, a ako som tu uz raz napisala, ani jedna z vás nevie, ako všetko v skutočnosti je, ake su okolnosti, tak láskavo nesudte druheho len preto, ze vám sa niečo nepáči. Dakujem
@mirkaandrej Áno, my sme posielali a pomerne hodne.
@mima4 Ja som sa len pýtala, či niekto posielal svadobne oznámenia, ak mal svadbu na úrade, a hľa, niekto ide súdit ineho, hoc nevie, nemá absolútne ponatie o tom, ako sa v skutočnosti veci majú...to je úzasne...ako viete súdit niekoho, koho nepoznate...
@mirkaandrej My sme nič neposielali mali sme len na úrade a bolo nás spolu 7 doma som si spravila slávnostný obed objednali sme veľa , veľa zákuskov , tortu a na druhý deň sme s mužom pobehali s výslužkami rodiny a kamarátov , kolegov a vlastne sme im tak oznámili že sme svoji 😵 inak sme to dovtedy držali v tajnosti ...
@mirkaandrej
to ze takuto svadbu maju ludia, ktori maju nefunkcne vztahy, rodiny, to nie je sudenie, to je fakt.
@zabka79 my sme mali na urade len obrad a v okresnom meste nie v nasej dedine takze nik nic nevedel.Museli rodicia drzat huby 😀.
BEZ KOMENTARA fakt, človek sa pýta na jednu vec, a rozoberat sa tu bude zase čosi ine, samozrejme je to Váš názor, ale stačí to napísat raz a nie dookola to tu rozoberat, však to ani nemá zmysel. Kazdý si robi to, čo uzná za vhodne, to čo chce, to čo mu to momentálna situácia dovoľuje...takze ešte raz, mile slečny a dámy, ktorým sa môj príspevok nepáči, tak ho nekomentujte.
@mima4 ty prosim ta aku mas vieru ked furt menujes len jedno ?Nepatris k jehovovym svedkom?
@monciky
sobas je okamih, kedy rodicia odovzdavaju svoje dieta jeho nastavajucemu, kedy sa z dievčata stava zena, z chlapca muz... je to jeden z najdolezitejsich okamihov zivota cloveka, pretoze sa rozhodujeme na cely zivot pre niekoho... a prirodzene pri takomto rozhodnuti chceme mat pri sebe tych, ktori nas lubia, ktorych lubime my...
Je smutne, ze je coraz viac rodin, ktore bocia od ostatnych, neoslavuju spolocne veci, nerobia spolocne grilovacky... ale to sa potom odzrkadluje aj na vztahoch...
Ja ked som sa vydavala... tak vsetky kamosky na mojej svadbe zmenili nazor na adekvatnost svadby... 😀 lebo sa veeeeeelmi dobre zabavili...
Minule sme si pozerali s muzom fotky zo svadby a svadbone pozdravy od ludi... 6 hodin sme sa rehlili jak blazni, spominali... rozpravali... a je super, ze mame sa s kym delit o krasne chvile..
@happyfrog80 ty si jehovistka?
@mima4 To, ze nikoho na svadbu nevoláme, ešte neznamená, ze sa nemáme s kým delit o krásne chvíle....
@briketa neverim, ze ti nebolo luto, ze tvoji rodicia nemohli prist na tvoju svadbu.... 😉
Ja som mala svadby 3!
-2+2 (intimna, romantika) -ale tolko drzosti som nemala na to, aby som posielala svadobne oznamenia. Ked anonymita, tak nech to tak aj zostane....
-velka svadba bola neskor, lebo ako @mima4 a @zeleny_cajik pise mojim rodicom srdce pukalo.... nemohli sa zmierit, ze neprezili tuto udalost so mnou
-a tretia bola uz len posvetenie v kostole 3+2 (uz sme mali syna)
@mirkaandrej k tvojej otazke odpovedam- NIE
@mima4 nie preco ja som teroristka
@happyfrog80
prestan urazat @janinah !!
o svojich rodicoch hovoris aby "drzali hubu"...
☹
S takymto pristupom k ludom nikdy nenajdes vnutorny pokoj... vzdy budes len nestastna a zatrpknuta.
@happyfrog80 ty nie si teroristka, ty si len nestastna zena. 😔

@mima4
ja som bola jeden so svedkov🙂