icon

Posielali ste oznámenia, keď ste mali svadbu so svedkami?

mirkaandrej
17. feb 2014

Baby, ktore ste mali svadbu na úrade, len Vy 2+2svedkovia, ziadne ceremonie, nič..posielali ste rodine aspon oznámenie o svadbe?? Teda ze sa budete brat??

Strana
z6
happyfrog80
18. feb 2014

ten ktory pouzivam 😀

happyfrog80
18. feb 2014

no snad ti pali ktory pouzivam 😀

happyfrog80
18. feb 2014

No este k tym oznamkam hej najlepsie je nepozvat nikoho len svedkov a vtedy sa oznamka davaju az po svatbe ,ked rodicia deti miluju a nekomanduju tak im ten snatok bez nich odpustia.My sme rozdavali oznamka hned po svadbe .A keby som to vratila tak by som aj k istym ludom nesla .Neboli hodní toho oznamenia.

mirkaandrej
autor
18. feb 2014

@mariosmykal K tomu,čo ste napísali ze : Koník je stránka zameraná na to, aby sme si pomáhali, usmerňovali sa a podporovali... To asi nemalo patrit len jednej, ale viacerým, ktorí sa do tejto diskusie zapojili, mna zaujímala jedna jediná vec, jedná otázka, a začali sa tu riešit úplne nepodstatne veci, blbe pripomienky a podobne...ked uz si máme pomáhat, tak tak, ze odpovieme nato, čo sa dotyčná osoba pýta, a nie rozoberat to do podrobnosti a riešit veci, do ktorých nikoho nič nieje...dakujem

mariosmykal
18. feb 2014

@mirkaandrej na rozoberaní vecí do podrobnosti nie je nič zlé. No pokiaľ má niekto záujem, aby sa odpovedalo na jeho otázku a chce mať nad tým kontrolu, je potrebné využiť krátku správu vo vlastnom fotoblogu. Vo fóre nie je zaručené, že sa diskusia nevyvinie inak, ako sa pôvodne čakalo.

blackstrap
18. feb 2014

@mirkaandrej Ahoj, my sme mali svadbu tiez iba so svedkami plus kazdy este jednu osobu z rodiny. Manzelovi rodicia nemohli prist, obaja tazko chori, ja otca uz nemam, tak sme si povedali, ze to oslavime skromne. Niektori z rodiny vedeli, ze svadba bude a niektori sa urazili (dvaja), paradoxne ti, ktori vobec neudrzuju nejake vztahy a ani sa nesnazia kontaktovat sa v ramci rodiny. A najblizsi to pochopili. My sme mali svadbu v piatok popoludni a v sobotu rano som prvou triedou rozposlala oznamka. Bolo to super rozhodnutie, vobec nelutujem, urobila by som tak aj nabuduce. A aj ti dvaja, co sa urazili, sa po case odrazili 🙂

ivett1
18. feb 2014

@mirkaandrej ahoj, nechce sa mi čítať príspevky od iných kočiek, ale ... my sme síce nemali svadbu len s dvoma svedkami na úrade, no mali sme takú malú svadbu v kaplnke - boli na nej naši rodičia, súrodenci s partnermi a deťmi a ostatným príbuzným (tetám, ujkom, strýkom atď.) sme posielali oznámenie o tom, že sme sa vzali ...bol tam dátum a miesto 🙂

usacek79
18. feb 2014

@eliska31 no moja mama bola vzdy rebel, feministka 😉 nikdy ju nezaujimal nazor druhych na jej osobne rozhodnutia 🙂 ale cela nasa rodina je pomerne liberalna, takze nikto z toho vedu nerobil 🙂
a to este ma oco pomerne historicky vyznamne priezvisko (nie ako menovec, je skutocne z tej rodiny) a ani to mamu nepresvedcilo 😀
nenechaj sa zmanipulovat, stoj si za svojim, budes s tym zit po zvysok zivota, takze treba robit to, co citis ako spravne 😉

komentatorka
13. jan 2016

Prosim vas, ak tu este niekto sleduje tuto temu - ake texty ste mali na posvadobnych oznameniach?

dododo2005
31. jan 2018

@zuzba ahoj, vieš mi pls poslať posvadobné oznámenie, čo ste mali? vďaka.. ak môžeš, tak na email:1maca@post.sk

zuzba
16. okt 2018

@dododo2005 ahoj už to asi nie je aktuálne však? 🙂 nechodím sem veľmi

dododo2005
24. okt 2018

@zuzba Ahoj, už nie, ale ďakujem

martinkamm
17. máj 2020

@zuzba ahojky prosím nemáš niekde ešte foto po svadobného oznámenia? Ďakujem. Aj my budeme mat len my a naše deti aj svedkov aby sa nik nehnevá budú z úradu.

Strana
z6