Posielali ste oznámenia, keď ste mali svadbu so svedkami?
Baby, ktore ste mali svadbu na úrade, len Vy 2+2svedkovia, ziadne ceremonie, nič..posielali ste rodine aspon oznámenie o svadbe?? Teda ze sa budete brat??
no snad ti pali ktory pouzivam 😀
No este k tym oznamkam hej najlepsie je nepozvat nikoho len svedkov a vtedy sa oznamka davaju az po svatbe ,ked rodicia deti miluju a nekomanduju tak im ten snatok bez nich odpustia.My sme rozdavali oznamka hned po svadbe .A keby som to vratila tak by som aj k istym ludom nesla .Neboli hodní toho oznamenia.
@mariosmykal K tomu,čo ste napísali ze : Koník je stránka zameraná na to, aby sme si pomáhali, usmerňovali sa a podporovali... To asi nemalo patrit len jednej, ale viacerým, ktorí sa do tejto diskusie zapojili, mna zaujímala jedna jediná vec, jedná otázka, a začali sa tu riešit úplne nepodstatne veci, blbe pripomienky a podobne...ked uz si máme pomáhat, tak tak, ze odpovieme nato, čo sa dotyčná osoba pýta, a nie rozoberat to do podrobnosti a riešit veci, do ktorých nikoho nič nieje...dakujem
@mirkaandrej na rozoberaní vecí do podrobnosti nie je nič zlé. No pokiaľ má niekto záujem, aby sa odpovedalo na jeho otázku a chce mať nad tým kontrolu, je potrebné využiť krátku správu vo vlastnom fotoblogu. Vo fóre nie je zaručené, že sa diskusia nevyvinie inak, ako sa pôvodne čakalo.
@mirkaandrej Ahoj, my sme mali svadbu tiez iba so svedkami plus kazdy este jednu osobu z rodiny. Manzelovi rodicia nemohli prist, obaja tazko chori, ja otca uz nemam, tak sme si povedali, ze to oslavime skromne. Niektori z rodiny vedeli, ze svadba bude a niektori sa urazili (dvaja), paradoxne ti, ktori vobec neudrzuju nejake vztahy a ani sa nesnazia kontaktovat sa v ramci rodiny. A najblizsi to pochopili. My sme mali svadbu v piatok popoludni a v sobotu rano som prvou triedou rozposlala oznamka. Bolo to super rozhodnutie, vobec nelutujem, urobila by som tak aj nabuduce. A aj ti dvaja, co sa urazili, sa po case odrazili 🙂
@mirkaandrej ahoj, nechce sa mi čítať príspevky od iných kočiek, ale ... my sme síce nemali svadbu len s dvoma svedkami na úrade, no mali sme takú malú svadbu v kaplnke - boli na nej naši rodičia, súrodenci s partnermi a deťmi a ostatným príbuzným (tetám, ujkom, strýkom atď.) sme posielali oznámenie o tom, že sme sa vzali ...bol tam dátum a miesto 🙂
@eliska31 no moja mama bola vzdy rebel, feministka 😉 nikdy ju nezaujimal nazor druhych na jej osobne rozhodnutia 🙂 ale cela nasa rodina je pomerne liberalna, takze nikto z toho vedu nerobil 🙂
a to este ma oco pomerne historicky vyznamne priezvisko (nie ako menovec, je skutocne z tej rodiny) a ani to mamu nepresvedcilo 😀
nenechaj sa zmanipulovat, stoj si za svojim, budes s tym zit po zvysok zivota, takze treba robit to, co citis ako spravne 😉
Prosim vas, ak tu este niekto sleduje tuto temu - ake texty ste mali na posvadobnych oznameniach?
@dododo2005 ahoj už to asi nie je aktuálne však? 🙂 nechodím sem veľmi
@zuzba Ahoj, už nie, ale ďakujem
@zuzba ahojky prosím nemáš niekde ešte foto po svadobného oznámenia? Ďakujem. Aj my budeme mat len my a naše deti aj svedkov aby sa nik nehnevá budú z úradu.

ten ktory pouzivam 😀