Potešil by vás difúzer na 30. narodeniny?
Ahojte, žienky. Keby dostanete na okrúhle narodeniny difuzer, potešilo by vás to? Alebo je to divný darček? K 30tke
Ja som kúpila difuzery na vianoce sestre aj nadejnej svagrinej a myslím ze sa potešili aj ich používajú. Ja mam rada "praktické darceky"
Doterra difuzer plus ich oleje ano,luxusny darcek ktory by potesil 🙂 aj hocijaky kvalitny difuzer.
sama by som si ho nekúpila ale ako darčeku by som sa potešila a to práve preto, že ja by som naň neminula peniaze ale keby ho dostanem, tak vyskúšam 🙂
nie, nepotesila,lebo by zostal v krabici trcat v skrini ...to uz 'radsej rovno mixer'
Mamine som kupila difuzer na Vianoce a vyuziva ho denne 🙂 ja tiez mam, ale využívam ho len výnimočne.
A ktorý typ alebo značka je podľa vás dobrý?
ja som donedávna ani nevedela, čo to je. Možno, ak je to niekto, kto to ozaj chce a vyberieš nejaký špeci, tak možno. Ale inak mi to príde trochu ako dať niekomu k okruhlinám airwick alebo rovno wc vône...
Mňa áno (reálne nie, lebo 2 doma máme ale predpokladám, že ty vieš o danej osobe, že ho doma ešte nemá). A k nemu 1 alebo 2 kvalitné oleje. Urazila by ma len Doterra (ospravedlňujem sa každej Doterráčke, no nemám rada ich výrobky, pôsobia na mňa ako čistá sekta 🤭).
Mna viac cisticka alebo ionizator vzduchu, no to si drahsie polozky. Ja nie som moc na take pachy a sviecky. Keby som to uz dostala, tak by som to vyskusala
Tie čo ste proti, čo by ste poradili?
Anonym napíš vzťah k oslavenkyni a svoj rozpočet. Celkovo napríklad šperk je pekný darček, možno nenosí človek denne, ale je to pamiatka navždy a má to stále svoju hodnotu. Teda mňa by potešil. Alebo aj ak ide o kamarátku spoločné kino s kávou alebo divadlo a tak

Mna potesi akykolvek darcek a difuzer by som vyuzila