icon

Poznáte najhoršiu žiadosť o ruku?

papaya1234
3. júl 2024

Ahojte, minule som čítala článok o tom ako týpek požiadal ženu v preplnenej električke a čakal potlesk alebo niečo, ale ľudia ich totálne odignorovali. Celkom ma to pobavilo aj keď mi samozrejme bolo ľúto tej ženy, aj keď povedala áno, tak som chcela vedieť, či aj vy poznáte, alebo ste dokonca zažili nejakú zlú žiadosť o ruku.

Strana
z4
mnamko
16. júl 2024

@aurora33 tebe sa nepáči,že ja na teba reagujem,keď obviňuješ Viktora s klamstva ,toto ma vie tak vytočiť,že ty môžeš a druhý už nemôžu,nemyslim ,že on potrebuje robiť zo seba čuraka a oblek ma s požičovne asi od teba

enmery
16. júl 2024

@mnamko @aurora33 Smutné. Si naivná ak si myslíš, že niekto pustí týpka do kokpitu v uniforme len tak a urobia si foto a týpek bude tvrdiť, že pilotuje. Za tým sú hodiny a roky driny a fakt sa nikto nebude verejne prezentovať tým, že je pilot a zároveň by naňho nikto zo zasvätených nezareagoval. Sympatický Ti byť nemusí, to je úplne ok, ale aspoň nešír bludy a nevydávaj ich za fakty.

aurora33
16. júl 2024

@mnamko nauč sa gramatiku. A už na mňa nereaguj. Chod žalovať jeho mamičke.

carolynka
Autor odpoveď zmazal
mnamko
16. júl 2024

@enmery prepač študoval za pilota,ale stebou sa baviť otom nebudem

enmery
16. júl 2024

@mnamko Evidetne si môj príspevok nepochopila. Pretože tam práveže nebolo nič zlé naňho a pilotovanie napísané. Práve naopak.☝️Ale je smutné, ak už niekto nerozumie ani slovensky napísaný text. A je to Slovák.

banderaska29
16. júl 2024

@mnamko
@aurora33 ahojte, ja len nech vám vyriešim dilemu, ja Viktora aj Adelu poznám. Naozaj je pilot 🙂 a už sa neškriepte. Pekný večer 🙂

aurora33
17. júl 2024

@banderaska29 ale ja som nikde nenapisala že nie je. To len tie dve nevedia citat. Hlavne tá jedna ma sakra problém porozumieť písanému textu.
Napísala som, že to, že sa niekto odfotí, neznamená že to aj skutočne robí. Pochybujem že teraz reálne lieta a napríklad trikrát do týždňa letí s ľuďmi na dovolenku. Tak som to myslela.

mnamko
17. júl 2024

@banderaska29 ja to viem,len ta pani tvrdi,ze to ze sa odfotil s pilotom neznamená,ze je pilotom.To u nej znamená,ze klame .A ja proste neznášam,keď niekto o niekom tvrdi ,ze klame a ta dotyčná osoba je otom 100 percentne presvedčaJa som diskutovala s
@aurora33 a nie s vami.
Ja som ani stoho posledneho prispevku stale nepochopila ocom sa tu stale daná pani dohaduje,ked v každom prispevku tvrdi ,ze on predsa nemôže pilotovať lietadlo.A ja tvrdim,ze ano vystudoval a áno je pilotom

aurora33
17. júl 2024

@mnamko končím s tebou debatu 🖕🏻🖕🏻🖕🏻. Nauc sa najskôr citat s porozumením a potom diskutuj.

banderaska29
17. júl 2024

@aurora33 dievčatá, samozrejme, na vasu velku dilemu skusim dnes prezistit, ako to realne ma 😀 a nehádajte sa, ešte pre takuto v podstate blbost, chleba nezlacnie z toho 😀
@mnamko

banderaska29
17. júl 2024

No a k téme 😀 ja som zažila, že mi moj ex po 2 rokoch vzťahu (moja prvá velka laska) dal do ruky krabičku a že ma miluje nekonečne blablabla, ja celá vo vytržení s plačom som ju otvárala a v nej bol piercing do pupka. nikdy som si ten piercing v skutočnosti ani nedala, stále mi pripomínal tento trápny moment 😀

no a raz som videla video, ako dal muž babe ukryť do cupcake-u prsteň a mala si ho nájsť počas jedenia, ale ona ho zjedla 😀

aurora33
17. júl 2024

@banderaska29 kvôli mne to nemusíš zisťovať, mne je to vieš kde. Ja som len chcela poukazat na to pokrytectvo že jedno hlasam a druhé robím, ale pani je veľmi nechapavá, nepochopila o čo mi šlo a stále si tu ako pokazený verklik ide to svoje dookola.

Strana
z4