Poznáte najhoršiu žiadosť o ruku?
Ahojte, minule som čítala článok o tom ako týpek požiadal ženu v preplnenej električke a čakal potlesk alebo niečo, ale ľudia ich totálne odignorovali. Celkom ma to pobavilo aj keď mi samozrejme bolo ľúto tej ženy, aj keď povedala áno, tak som chcela vedieť, či aj vy poznáte, alebo ste dokonca zažili nejakú zlú žiadosť o ruku.
@terezka1👍
@jablkovastrudla áno, on ju v Teleráne požiadal
@jablkovastrudla daj si do Google Adela Banášová zásnuby 😁 aj ja som kukala a podľa mňa to bolo zlaté, také úprimné, nenafingované a môžu si to pozrieť, ja si svoje požiadanie o ruku nepozriem...
@abcmajacba
@aknaj ano ja si myslím, že Vince Adelu pekne požiadal. Oni sú na obrazovke stále, to sa mi nezdalo teatrálne a mali už vtedy obaja jasno. Ja som požiadal manželku o ruku ešte ako študent v parku na lavičke. Prsteň sme boli kúpiť potom v zlatníctve. Nebola v tom nejaká romantika. Skôr praktické, boli sme v poslednom ročníku a pokým iné páry čo to ťahali celé štúdium sa rozchádzali, my sme vedeli čo chceme.
@abcmajacba
@slovakboy
@megg1
jasné, toto je váš názor 🙂 môj je teda iný ...
@mer12 preco smutne?
@papaya1234 mna muz🙈🙈 pracoval v Holandsku nepovedal nic, ze pride len taky pocit ze kks cosi sa deje...prisiel stvrtok vecer poklakol padla otazka a potom ja som to mal tak vyspekulovane🙈pozical si peniaze na prsten od brata aby som nevidela pohyb na ucte, planoval zavolat spevaka z jednej tu skupiny ze mi zahra obvolal rodinu aby sa nachystali ze pridu...vsetko sedi ako ma plan ide...keby...v cechach netrafil po ceste lisku...takze prsten a kytica boli a miesto spevaka a tazkej romantiky som dostala novy naraznik 🙈
@papaya1234 môj muž zabudol.prsten v kuchyni ja som ho tam našla a že teda si ho vyskúšam keď už tam je..tak som si ho dala.na prst a obzerala som si ho a odrazu došiel môj muž a povedal že teda má už žiadať o ruku nebude, lebo není dôvod keď už ho mám na prste 😁
Mala som sladkých 18, keď ma môj prvý frajer asi po polroku chodenia zavolal s kamošmi von. Bola sobota, niečo po 21:00. Netušila som kam ideme. Došli sme na svadbu jeho známeho. Pogratulovali sme, ponúkli nás niečím... a ja pozerám, môj frajer nikde. Ešteže som tam bola s kamoškou, ktorú som so sebou zvykla brávať ako garde. Prišiel asi o 3 hodiny ožratý ako doga - bol vo vedľajšom hoteli na svadbe druhého známeho. Naložili sme ho do auta a šli domov. Keď som mu cestou vyčítala, že ma nechal samú a meškám na večierku (mala som byť doma do polnoci a už bolo viac ako 1), tak mi zahlásil, že to nevadí, však ma popýta o ruku, zoberieme sa a všetko bude OK. Reku: si myslíš, že ma rodičia dajú? A on: ja sa nebudem ich pýtať.
Ani sa nemusel. Rýchlo som sa obľúbila 😂
Môjho manžela som požiadala o ruku ja. Úplne "romantickým" spôsobom.
"Počúvaj, miláčik, o pol roka mi končí platnosť občianskeho, buď sa dovtedy vezmeme, alebo to necháme tak." 😅
Sme spolu 15 rokov, z toho 12 manželia.
Každý to vníma inak. Ja som v 28-ke chodila s jedným,, nádejným" keď som mu naznačila že už by som nebola proti dieťaťu...sa úplne vystrašil. Dosť sa ma to dotklo, on bol starší. Nikdy nikomu som nič také nepovedala. Potom sa už ten vzťah začal rúcať. Keď som sa s ním rozchádzala, požiadal ma o ruku...už som necítila nič....bol taký mamičkár a dôvera bola v ťahu. Môj muž ma požiadal po pol roku chodenia...už som čakala dvojčatá. Teraz majú 18 moje babule.
@mnamko pozrite sa, minimálne 120 ďalších ľudí si mysli, že to bola najhoršia žiadosť o ruku, tak neviem prečo sa obávate prave do mňa. A je to úplne normalne že niekomu je človek sympaticky a niekomu nie. Mne sa javí ako maximálne nesympatický človek, ktorý len túži po pozornosti a urobí preto všetko. Plus je maximalny pokrytec, pretože tváriť sa ako separujem a chránil planétu a potom a odfotiť ako ,,pilotujem” Boeing je čistý grc. A už ma neoznačujte. Pekný deň prajem
@aurora33 ak vam vadi kritika na vás,nemate právo kritizovať druhých.Včera som zrovna telefonovala stou kamoškou a sa tomu len smiala,lebo zrovna sedeli s Viktorovou mamou a tá len mávla rukov,že ona už nerieši blbé poznamky na jej syna ,vie že je šikovný chlap o rodinu sa stará a čo hovoria ľudia okolo ju nezaujimajú
@papaya1234 Ja som bola s kamaratkou a s malym synom v cukrarni. Priatel došiel za nami, vonku ho čakal brat. Prisiel k stolu polozil mi krabicku na stol, ze to je pre teba a odisiel. Kukala som jak puk. Ako v tej chvili ked som to otvorila som sa tesila, ale nebolo komu povedat ano😂. Vtedy som bola mlada a s dietatom, tak som to nejak neriesila. Az s odstupom casu som si uvedomovala, ze co to bolo? Zili sme spolu 19 rokov, nezobrali sme sa. A chvala bohu lebo to bol manipulator a narcis a odisla som od neho. Takze menej roboty pri rozchode😂😂.
@mnamko pane Boze, teba to ešte baví? A ešte aj žalujes? Ved si ako malé decko. Nedokážeš pochopiť, že je to normalne že niekomu je niekto sympaticky a niekto zase nie? Dospej už trošku. Buď ako Viktorova mama a len nad tým mávnu rukou. Aj keď sa postavíš na hlavu a pozáujes to aj jeho otcovi, tak pre mňa on bude navždy nechutný po pozornosti bažiaci slizak.
Kamoška pracovala ako sbs na festivaloch. Pri jednom (historickom) sa zoznámila so sympatickým chlapom. Ten ju medzi dvoma vystúpeniami vyvolal na kolbisko, naklusal na koni a v pancieri a pred tridsattisicovym publikom tam pokľakol. Poznali sa presne tri dni. Našťastie kamoška nie je introvert ako ja, zobrala celú scénu s humorom. A povedala áno. Sú manželia 20 rokov a nepoznám hanblivejsieho človeka ako jej muž. Nikto, ani on sám, nechápe, čo ho to vtedy posadlo. Ale neľutujú 🤣
@vroni sranda, mne toto niekto spraviť tak asi by mi bolo trápne aj za neho. Veď to je ako ta scéna z mama ožeň ma, čo ju po týždni bral ako lásku jej života. Neviem po troch dňoch človek nejde ani na kavu nie to na zásnuby 😂
@lavender94, aj mne. Hučali sme vtedy do nej, že to nemôže myslieť vážne, že trapas a vôbec ho nepozná... A ona, že spozná po svadbe, i tak sa polovica manželstiev rozvádza. 🤷🏼♀️ On sa potom priznal, že rátal s tým, že mimo prvotného návalu hormónov by sa tu otazku asi nikdy neopovazil položiť a tiež rátal s tým, že pred toľkými ľuďmi sa mu "neopovazi" povedať nie. Pravdu povediac, myslím, že to bol hlavný dôvod, prečo skutočne povedala áno 🤣🤣🤣 Ale túto historku pred svojou dcérou úzkostlivo taja, je divoká po materi, tak vraj, aby sa neinšpirovala 😇

Najkrajšie požiadanie o ruku je v následnom peknom manželstve 😊
Ja som síce veľký romantik,ale v živote vôbec nejde o teatrálne požiadanie o ruku. Ale o život po.