Prečo sa tak tešíte na Vianoce?
23. nov 2025
Mňa Vianoce nejako nebavia, veľa roboty potom sa večera hneď zje potom upratovať ten neporiadok :D a ostatné dni byť len doma nič nieje otvorené :D nikdy neviem co mám variť na ostatné dni proste aaaach nikdy sa nich netesim
Predošlá
Strana
z3
@orangeblue
@tilly sellaronda - chodili sme canazei, potom sme skúsili alta badia, val gardena, seiser alm, teraz arraba
@orangeblue to všetko sme prešli tiež. Nádherné miesta. Normálne závidím 😅. Užite si krásne vianoce (aj za nás) 😄
@anonym_autor ja sa neteším na Vianoce,ale na rozprávky .Nevadí,že tie isté dookola už vyše 40 rokov😂
Predošlá
Strana
z3

Vianoce milujem♥️upratujem tak ako každú sobotu..len toľko, koľko stihnem..nestresujem sa neporiadkom..ja práveže milujem ten čas byť doma s rodinou, deťmi..pečieme a zdobíme medovníky..ja si užívam aj pečenie koláčikov..zbožňujem zdobenie stromčeka, balenie darčekov, v pozadí mi hrajú koledy..oddýchnem si od roboty (pracujem v školstve 😅) áno, už odpocitavam dni do "prázdnin"...milujem naše rodinné prechádzky, sánkovačky atď. Ale samozrejme je úplne v pohode to neprežívať tak ako ja...nie každý má toto obdobie rád a je to tak isto v poriadku🙂