Prekvapenie na 10. výročie svadby
Zienky, blizi sa nam 10. vyrocie svadby. Chcem ho prekvapit niecim v praci, lebo v ten den nebudeme spolu. Moja predstava je, ze den vopred by som mu vysrdieckovala kancelariu a ked v nej bude, tak by som tam najradsej poslala nejakych huslistov, aby mu zafidlikali pred vsetkymi ako to byva vo filmoch. No, ale vobec netusim ci taku srandu niekto robi a co by ma to stalo.
no neviem al epríde mi to trošku mimo. Radšej niekde romantický pobyt pre dvoch a hotovo. Keby mne toto muž spravil., utekám z kanclu čo najrýchlejšie a najďalej. Je to kravina ale neviem či by som sa na tom bavila. Príde mi to trápne a do práce to nepatrí.
@dai ja by som skôr závidela vtedy, keby sa kolegyňa pochválila, že prichystal niečo extra pre nich dvoch v súkromí. Takéto verejné ,,vyznania,, sú mi proti srsti.
Ale keby sa to stalo kolegyni - no nezasmeješ sa? Pobavili by sme sa na tom a spomínali na to do smrti.
My sme na 100 výročie naplánovali predlžený relax víkend v kúpeloch.
ježiši malo byť 10 😅, ale ak bude aj tá 100 zopakujeme
Si sa zbláznila? Koľko nas rokov? 😂
@kvetinka75 no ty si veríš dievča že 100. výročie 😅
inak mne sa páčia takéto všelijaké ,,verejné,, vyznania ale iba vo filmoch. Tam to dobre vyzerá. V skutočnosti by to bolo trápne.
Ešte keby sme tak mali 16?
@0silvia0 možno nás zdravotníctvo dovtedy udrží - umelo neumelo , normálne mám motiváciu dlho žiť. Len neviem či aj môj muž 😉
rátalo by sa potom aj keby som zrátala viacej manželstiev?
Je piatok, teplo, tak to vidno 😂
@kvetinka75 za mňa nie, no ja teda nechcem prežiť polovicu života ako stará babka😨
@0silvia0 vek je len číslo, čo to nepoznáš? na to že mám 40+ to ešte nie je také zlé, možno to nejako udržím v použiteľnom stave 😉
veď sú také prípady. od 50-ky začnem cvičiť - fitko, joga, prechádzky a pôjde to
@kvetinka75 ved pisem ze by bola sranda... ja sa zo seba viem zasmiat, detto obaja aj s muzom sa zas az tak vazne neberieme... 😉 a v kancelarii aj u mna aj u muza su take vztahy ze by to bolo viac ako v pohode...
ja neviem ako vy - ja som vzdy pysna ked mame nejaku velku oslavu alebo moj muz dostane nejake ocenenie... ze vzdy ako prve podakuje mne ze som jeho oporou...vobec mi to nepride trapne aj ked je to verejne vyznanie pred cudzimi ludmi...
@dai takéto vyznanie beriem, poďakovanie, vyjadrenie obdivu, lásky ale čo sa týka lásky medzi dvomi ľuďmi, tak také dôvernejšie prejavy si ja nechávam keď sme sami v súkromí. Už keď sa niekde lepím na muža, všetci vedia, že som si asi odpila trochu vína. 😀 TAkéto prejavy si ja nechávam keď sme sami. Na verejnosť som zdržanlivejšia. ale nám obom to takto vyhovuje. Ak to vám dvom nebude blbé, tak choď do toho. Ty poznáš vás a váš vzťah
@kvetinka75 tak to nie je moj napad a asi by som ho nerealizovala🙂 ja len pisem ze to nemusi byt take strasne ako to kazdy v tejto debate popisuje😉 poznam pary ktore su naozaj velmi zalubene aj po rokoch - tiez mame stale take obdobia ( nastastie ) - a ak prave v takom obdobi pride vyrocie😀 chapes?
a co sa intimnych prejavov tyka - ved ona sa ho tiez v tej kancelarii nechysta znasilnit🙂
@dai veď ja viem že sa naňho nevrhne ale jednoducho mi to príde trošku trápne a ja osobne by som sa blbo cítila, nech už sa máme radi akokoľvek. Tiež mám bláznivé nápady ale tento by medzi ne nepatril. Ale komu to vyhovuje, nech si spraví podľa seba. Nehovorím, teda nepíšem že to bude strašné a ani nikto iný. Ide o pocity a väčšina z nás by sa cítila asi blbo a trápne. Ale kto nie, nech si spraví. Chcela počuť názory, tak sa vyjadrujeme. Odhovárať ju nikto neodhovára.
@dai neprirovnavala by som kyticu k zivym huslistom a srdieckam po zemi.
Kyticu do prace ci domov povazujem za normalne, aj moj muz mi ju posiela, ja mu na sluzobku pribalim oblubenu cokinu.....
My mame 25. vyrocie, ako vzdy pojdeme bez deciek niekam na vylet, budeme sa tulat mestami a drzat sa za ruky. Vobec to nepadne na presny den,niesme male deti ktore cakaju na jeziska ci narodeninivy darcek presne na dany den.
Su aj firmy,kde by teda podobne vyznania lasky boli nepripustne a fakt trapne.
Zalezi aj na akom poste clovek pracuje.
Sama zadavatelka temy sa vypytuje, asi s tym stotoznena nieje,inak by nepotrebovala nase nazory. Zaujal ma jej postreh "ako to byva vo filmoch" 😀
@natalka13 ved to... ze nevieme v akom prostredi jej muz pracuje, ake vztahy maju - preto ja pisem ze u mojho muza by to bolo v pohode - aj ked jasne, niekde gycove a sranda... ale stale originalne😀
ak jej muz pracuje pre nejaku rodinnu firmu, vsetci sa poznaju, maju fajn vztahy, stretavaju sa pri kazdej prilezitosti... tak je to nieco ine ako vyzdobit kancel niekde na poste😉
Desiate výročie sobáša ťahať do zamestnania, a to akýmkoľvek spôsobom, mi príde nevhodné.
My sme mali 10 teraz v juli klasika čokina to vybavila. Mame tri deti najmenšia ma rok tak nejaké veci typu vo dvojici a podobne veci nehrozia. Hlavne aby sme sa lubili celý rok. A ked deti vyrastu vynahradime si to všetko naraz.
@dai Verejné uznanie, alebo kytica poslaná do kancelárie od partnera je predsa niečo úplne iné, to asi poteší každého...ale osrdiečkovaný kancel a huslisti a celé to smiešne divadlo, ten humbuk...ja by som sa od hanby prepadla a keď si predstavím toho chudáčiska chlapa..ešte teraz mám záchvat smiechu 😂 Och...nie. Hrozný nápad. Lacný, primitívny...taký americký, naozaj.
@alaguema tak vies - sme rozni... ja tiez ked vidim tie verejne ziadosti o ruku a pod. tak si hovorim ze takto by som to nechcela - ale vidim ze su aj zeny/chlapy ktori si to uzivaju - mozno zakladatelka aj jej muz k takym ludom patria😉
inak mna uz muz pozval do restiky kde mi hrali huslisti a bolo to chvilu trapne, ked som si zvykla tak mile😉 ako som pisala, v kancli by mali vsetci z toho asi srandu a dlllho by spominali - fakt je ze prave taketo prihody sa stavaju korenim dobreho kolektivu velakrat a spomina sa roky😉
ahoj, čo sa týka tvojho nápadu...po pravde, to skorej on Tebe by mal niečo takéto vymýšľať a po pravde, keby môj muž spraví niečo takéto...že mi do práce nabehnú huslisti...ja by som sa cítila strašne blbo :D...ale tak je to na Tebe 🙂....ale môj chlap je úplne nevšímavý voči takýmto sviatkom...dokonca aj ja som zabudla na naše výročie...a to sme len rok manželia...spomenula som si až keď mi to kamoška napísala do sms ...ale v podstate...musí to byť užasné ak ste voči sebe takýto všímavý 🙂 nahlas závidím :-/
Tak aj my budeme mat 10.vyrocie😀ale taku kravinu by som uz urcite nespravila.
A kebyze to spravi moj manzel mne,ze huslistov a srdiecka,tak uz dalsie vyrocie nemame😂to je blbost co ta napadlo chodte na vikend uzite si jeden druheho a vybavene!
@dai áno, sme rôzni, ale ako sledujem reakcie v tejto diskusii, tak až tak sa to tu nerôzni, vyzerá to tak, že slovenská mentalita takéto bombastické divadielka zatiaľ nejak extra neprijíma. A ja som za to rada, lebo mi to príde ako také divadielko pre ostatných. Ja nepotrebujem publikum k tomu, aby som partnerovi vyjadrila, čo k nemu cítim. Myslím, že určitá intimita medzi dvomi ľuďmi by mala byť zachovaná. Zvlášť, ak sa jeden z páru naozaj nerád predvádza.
@novana poslať kyticu do práce, je u mňa ok. Dostala som tak kyticu a nebolo mi to vôbec nepríjemné, naopak - potešilo ma to. A do kanclu z úplne prozaického dôvodu - nie preto, aby ohúril moje kolegyne, ale preto, lebo som sa domov vracala vždy v čase, keď už žiadna donáška kvetov nefungovala a cez deň sme boli obaja preč, tak to u nás jednoducho nemal kto prevziať a manžel bol v tom čase na služobke, takže mi ju nemohol dať osobne.
@novana tak mne muz poslal kyticu v zahranici - on bol doma... a teda bolo to strasne mile - bol to moj prvy den v cudzine medzi cudzimi ludmi... velmi ma potesilo ze na mna mysli...
A ja so mu do prace poslala preto lebo miluje prekvapenia... keby mu to dam doma tak ho to neprekvapi kedze tam by to cakal. A jeho to potesilo tiez moc, doteraz to rad spomina😉
A o tom prave pisem - co tebe pride primitivne, nevhodne a trapne iny moze ocenit a tesit sa z toho - este stastie ze nie sme vsetci rovnaki - ze ano😉

zeny zase neblaznite... nahodou - keby to moj muz pre mna pripravil a to teda tahame pomaly na 20tku tak sice bolo by to trapne ako svina ale verim tomu ze by mi kazda zenska v kancelarii zavidela 😉 a hej - sranda by bola... ved o co ide😀