icon

Prekvapenie na oslave narodenín

moncek88
Včera o 20:10

Dobry vecer prajem.
Mali ste oslavu narodenin a prekvapili vas blizky niecim? Necakanim programom, tancom, spevakom. Vopred dakujem za kazdu odpoved ❤️

anonym_c0d29e
Včera o 20:20

@moncek88 chvalabohu nie… neznášam takéto prekvapenia.

maca1984
Včera o 20:22

Chvalabohu nie. Asi by ma kleplo. Ale teda som rada, že ma natoľko poznajú, že vedia čo mám a nemám rada.

martinmmartin
Včera o 20:24

pripajam sa k vdakabohu nie. Vsetci by sa citili max trapne a o tom to nema byt

anonym_3e6d12
Včera o 20:27

Ježiši. Dúfam, že to sa mi nikdy nestane.

anonym_257e0e
Včera o 20:35

Viem o kolegovi. on sa každému oslávencovi v práci smial, žeby mu mali kúpiť umelú Anču.
Keď mal 50tku, kolegovia kúpili jemu. Dokonca nechcel darček ani otvárať pred kolegami - že to bude všetko rozbaľovať s rodinou na veľkej rod. oslave.
Rodina bola nepríjemne prekvapená.

cimage
Včera o 21:12

Nie, nemam to rada. Ani stripterov na rozluckach so slobodou. Mne je z toho vzdy trapne. Nic sexi na tom nevidim. Este si viem predstavit oblubeneho spevaka, kapelu, ale inak asi nic ine by ma nepotesilo.

vkatush
Včera o 21:18

Kamoši ma teraz prepadli s balónmi a 🧁-om so sviečkou. Bolo to prekvapenie, lebo mali byť mimo Slovenska a prísť o týždeň neskôr.

Manžela sme prekvapili zájazdom na futbal a videom - jeho obľúbení podcasteri (o futbale) mu poslali video s venovaním.

Inak žiadne extrémy nerobíme. Nikto to nemá rád.

anonym_c9269b
Včera o 22:00

@moncek88 nie, môj muž ma pozná natoľko dobre, že vie, že takéto prekvapenia nenávidím. Prekvapiť ma môže darčekom, najradšej mám wellness pobyty a to on vie, alebo šperky, ta nebude trapošiť s nejakým spevákom, ktorému som ja ukradnutám zhrábne paniaze a vybavené, môžem si ho za zlomok ceny vypočuť na koncerte

anonym_221620
Včera o 22:14

@viestta Aha, aka zaujimava tema.

viestta
Včera o 22:30
@anonym_221620

@viestta Aha, aka zaujimava tema.

@anonym_221620 ano

jamimo
Včera o 23:56

@moncek88 prekvapenia sme zažili ako hostia na 2 svadbách.
1. Hrala kapela Gladiátor
2. Hosťom na svadbe bol Karel Gott
3. Zažili sme ešte fakt trápne prekvapenie na oslave 60. Oslávencovi darovali kamaráti striptérku 🙄 no bolo nám trápne aj za neho. Neznášam takúto zábavu a ešte akože to má byť super 🙄
4. Pripravili sme kolegovi menšiu oslavu na pracovisku potajomky. Veľmi sa tešil. Bolo to super.
A ešte by som zabudla. Na jednej svadbe povedala nevesta NIE pri oltári, to ti bolo prekvapko.

koniarova
Dnes o 04:44
@jamimo

@moncek88 prekvapenia sme zažili ako hostia na 2 svadbách.
1. Hrala kapela Gladiátor
2. Hosťom na svadbe bol Karel Gott
3. Zažili sme ešte fakt trápne prekvapenie na oslave 60. Oslávencovi darovali kamaráti striptérku 🙄 no bolo nám trápne aj za neho. Neznášam takúto zábavu a ešte akože to má byť super 🙄
4. Pripravili sme kolegovi menšiu oslavu na pracovisku potajomky. Veľmi sa tešil. Bolo to super.
A ešte by som zabudla. Na jednej svadbe povedala nevesta NIE pri oltári, to ti bolo prekvapko.

@jamimo čo potom na tej svadbe? Ste sa zdvihli a išli domov?

mirola
Dnes o 06:27

mna raz frajer tak prekbvapil no.. ze som sa aj tesila, aj bola nasrata.. Boli sme pri prilezitosti mojich narodenin na Maledivach (bol to darcek), cestou domov proste vyvolal uplne nezmyselnu hadku, ze flirtujem so stevardom, peslo to do rozmerov, ze mi povedal nech mu dam kluce od auta, a on ide domov sam. Auto kupoval on, bolo jeho.. dala som mu kluce a on ma nechal stat na letisku.. odisiel.. Vysla som von z letiska, ze si vezmem taxi alebo co a pred letiskom jeho brat, on, moja mama.. a Audi A5 s velkou maslou.. ze vsetko najlepsie... to bol moj hlavny darcek

malinoismum
Dnes o 06:41

@moncek88 Ak sa to ráta, my sme rodicov prekvapili exotickou dovolenkou. (Vopred dohodnutou s ich zamestnávateľmi a jeden dokonca doplatil extra služby a prekvapenie na izbe- bolo to max milé;))
Zaslúžili si 🙂
A krstného prekvapili jeho tri deti na 50ku novým autom, bola mašľa, krásne autíčko 🙂 (dovtedy mal jazdenky, nikdy nemal fungláča…) taktiež to bol dar pre oboch rodicov. 🫠🫠🫠

anonym_9b44ae
Dnes o 07:16

Nie na oslave. Na vianočný večierok (!) šéf zavolal ako kultúrny program striptérku s striptéra z blízkeho bordelu. Doma mal prúser a kolegyne, ktoré mali chlapov kreténov, tiež lebo žiarlili na to že sa vôbec pozreli.

jamimo
Dnes o 08:51
@koniarova

@jamimo čo potom na tej svadbe? Ste sa zdvihli a išli domov?

@koniarova naskôr vznikol šum rodiny, nechápavé pohľady, zúfalstvo rodičov. Áno, odišli.

domkakvet
Dnes o 16:05

@moncek88 prekvapenie nemusi byt vzdy dobry napad.