icon

Prekvapivé narodeniny proti vašej vôli? Ako reagovať?

olusik112
6. nov 2023

Ahojte žienky. Asi sa chcem len opýtať na váš názor. Mala som okrúhle narodeniny 40 a môjmu mužovi aj rodine som oznámila že nebude oslava. Nech mi nič nekupujú . Môjmu mužovi som povedala aj dôvody prečo nechcem oslavovať, ostatným som to už na nos nevesala. Avšak rozhodli sa že mi urobia prekvapenie oslavu. Vybrali nóbl podnik, svetlo zorganizovali všetko malo byť tip top. No ja som sa cítila hrozne. Všetky ženy boli pekne upravene nachystané. Ja som vkĺzla do prvých šiat ktoré som v skrini našla vlasy do copu. Deti vychytať. Všetko rychlo lebo už všeci na nas čakajú. Spotila som sa aj za ušami zdalo sa mi že smrdím. v aute som si uvedomila že som si zabudla umyť zuby. Cele zle. Mužovi som v aute vynadala že vedel že oslavu nechcem aj tak si urobil po svojom. Že nikdy ma nerešpektuje. A vela vyčitiek. Jemu to prišlo luto že sa snažil a ja som sa nepotešila a tak bol celý večer smutny.

Strana
z4
tana85
7. nov 2023

@olusik112 uff, ako tu citam, ze "si mala urobit oslavu lebo sa to ocakavalo", no tudle. 40-tka je snad uz vek kedy clovek nebude robit ako druhi piskaju. ty si sa na to necitila, mali to respektovat. ides sama proti sebe - ze si tam nakoniec isla aj ked si sa citila tak ako opisujes je zase len vnutorna potreba potesit druhych bez ohladu na svoje pocity. mozno aj vdaka tejto skusenosti rodina pochopila, ze sa taketo prekvapka neoplatia. som v tomto uplne na tvojej strane lebo ludia v mojom okoli maju tiez tendenciu nerespektovat priania druhych

kitycat
7. nov 2023

@olusik112 ked uz to usporiadali a muz to nerespektoval a ty si tam teda sla, mala si obriadit seba.. vlasy a make up, vsak na to netreba salon a muz to ostatne...vedela si ze ides na nechcenu oslavu a casu na srba si mala dost...

Nabuduce si stoj xa svojim, ale asi uz nic nebude

domkakvet
7. nov 2023

@olusik112 oslavu si mala spravit a ked si ju uz nespravila, tak si nemala tak reagovat.

tykat
14. nov 2023

@miadi kebyze mam 5 deti a muz ma zhurta zavola ze "hybaj nachystali sme ti oslavu" tak mu zbalim deti vysupnem za dvere a poviem ze najkrajsi darcek bude ked ich aspon 4h neuvidim. 😁

Strana
z4