icon

Prijímanie - vhodné šaty do kostola

mariska1989
19. jan 2023

Dcéra bude mať prvé sväté prijímanie a ja fakt neviem aké šaty si kúpiť, objednať .V pláne mám že by som chcela skôr niečo na telo .Pri staršej som malá s čipkou no ináč šité a ukázalo to širšie boky. Šaty som skúšala vybrala no bohužiaľ kým som skúšala iné vtedy tak predavačka má nepochopila a do tašky dala iné a všimla až doma tak som neriešila ale o tom není táto téma 😁teraz chcem iné skôr viac na telo niečo také čo prikladám fotky . Takýto typ šiat má nerozšíri nesmú byť predelene povedané pod prsiami. Sú vhodné na takú príležitosť ? Alebo pošlite ak viete o niečom 🙏

ckocka
19. jan 2023

Ak nie si členka královskej rodiny tak nebude proti protokolu vziať si obkukané šaty.

marta83
19. jan 2023

@mirkaandrej prosím odkiaľ ste kupovala tie šaty? Ďakujem

mariska1989
autor
19. jan 2023

@mirkaandrej takéto niečo by som brala tiež . Pekné sú

mariska1989
autor
19. jan 2023

@orta nechcem trblietavé , som to spomenula skôr som to myslela ako typ aké by mohli byť

mariska1989
autor
19. jan 2023

Tieto som mala pri prvej dcére bez tej šarapaty na krku 😁 mala som biele dlhé bolerko ale nechcem teraz pri druhej ich mať

mariska1989
autor
19. jan 2023

Pred tým som mala vybraté tieto tie tmavo modré, len mi dala tie čipkované a už sa mi nechcelo nazad . Mala by ich teoretický mať ešte tak zvažujem nad nimi alebo ešte iné ak by niekto vedel samozrejme nechcem trblietavé ide len o ten štýl šiat ☝️ žiadny výstrih . ramená ak by, viem schovať 😁

carduelis
19. jan 2023

@nikasmile na akej stránke si ich našla? 🙂

maryetta
19. jan 2023

Tieto posledne su velmi pekne. Aj tie zlte su paradne.

nikasmile
19. jan 2023

@carduelis https://nelove.sk/damske-saty-na-bezne-nosenie/...

Stránku ale nepoznám čo je zač🙂

foxyfox
19. jan 2023

Nepochopím ako sa toto niekto môže seriózne pýtať. Nemusím byť ani veriaca a viem, že v kostole sa nepatria krátke šaty, odhalené ramená, výstrihy a trblietky ako diskogula tiež nie sú zrovna vhodné.

mariaveronikag
19. jan 2023

@mirkaandrej krásne

euka210
19. jan 2023

@mariska1989 ako pisu baby, treba nieco pekne, ale decentne, nic take vystredne ako vystrihy az po prsia atd...u syna ked mal psp boli oblecene niektore zeny veru vseliako vystredne, mna to prekvapilo, ale tak nie kazdy vie co je vhodne obliect do kostola

monikafox2018
19. jan 2023

@nikasmile aká stránka prosím Vás?

aurora33
19. jan 2023

@nikasmile tie su krasne, z akej stránky su prosím vás?

jahu348
19. jan 2023

@mariska1989 ake si date take budete mat....mozete aj nohavice a bluzku

nyusika
19. jan 2023

Ja som šokovaná, že jedna dospelá žena môže myslieť vážne takúto otázku.
A že nemá doma jednu slušnú vec, čo si môže obliecť do kostola.

mariska1989
autor
19. jan 2023

@nyusika aj ja som šokovaná a áno mám si predstav ale nebudem si dávať tie isté šaty čo som mala aj pri prvej áno možno túto rodičia nevideli čo som mala ale teda fotka s dcéru prvú a fotka s dcéru druhu bude rovnaká 🤔. Mám letné šaty nie sú vhodné do kostola . A čo sa týka šiat ťa ešte skrotil že nie presne tie ale typ šitia šiat toľko k téme ☝️

nyusika
19. jan 2023

@mariska1989 preklad, prosím.
Najmä posledné riadky.

mariska1989
autor
19. jan 2023

@foxyfox ale ja sa nepýtaj konkrétne na tieto šaty či sú vhodné ale štýl šitia to znamená napríklad tie tmavo modré ale jednofarebné bez trbliet dokonca nepíšem o odhalených ramenách či výstrihu .možno stačí čítať čo som písala a potom písať .

mariska1989
autor
19. jan 2023

@nyusika 🙏 domyslim si že mi hodilo písmenko nič nepochopiteľné tam není neriešim tu tieto šaty ktoré sú pod príspevkom ale typ šitia to znamená že boli by napr tie tmavo modré ale jednofarebné bez trbliet a dokonca s bolerkom na sebe

modernaskola
19. jan 2023

@mirkaandrej krasne, prosim ta, kde si ich kupovala?

grenka
19. jan 2023

@mirkaandrej odkiaľ ich máš?

mirkaandrej
19. jan 2023

@modernaskola na stránke shein, len neviem ci posielajú aj na Svk, vtedy sme ešte bývali v Nemecku.

mimi3008
19. jan 2023

@banalu tie 2.su ako zupan🤣katastrofa

marieta777
19. jan 2023

@mariska1989 mám také šaty mango , nájdi si ich v mojom bazáriku. Sú veľmi jednoduché ale zároveň pekne a elegantné , na to sako a ideš

sono2
19. jan 2023

@mariska1989 Bože nie, to sú kokteilky daj si niečo decentne, veď sa môžeš ukazovať na iných akciách.
Sorry, ale mne to príde, diskutovať o ničom, lebo aj tak si budeš presadzovať svoj štýl šiat a nakoniec budeme, že závidíme.

foxyfox
19. jan 2023

@mariska1989 štýl šitia akože čo znamená? Pre mňa aj dĺžku, výstrih alebo použitý materiál. Všerko absolútne nevhodné. Stačí si dať dokopy pár faktov: dĺžku, decentný výstrih, obtiahnutost, farby. Všetky šaty na fotkách nespĺňajú aspoň 1 z toho

mariska1989
autor
19. jan 2023

@sono2 ja hen tie nechcem . Tie som dala ako príklad . Skôr chcem niečo jednofarebné . Opakujem sa už pár krát ale nechcem trblietavé len štýl šitia šiat ,

nyusika
19. jan 2023

@foxyfox štýl šiat to je 😁😁😁

mariska1989
autor
19. jan 2023

@foxyfox štýl tým myslím že to nemá výstrih. Ok zelené majú . Zelené boli príklad že sú dlhé . Tie dve som myslela keby boli napr jednofarebné ?????