Problém s výberom mena. Manžel je Angličan
Ahojte baby,
prepadá ma strach, že nezvolíme pre naše dieťa správne meno. Mali sme už vybraté - Jonáš a Juliana, ale možno ma inšpirujete - chceli by sme meno na J, lebo naše priezvisko sa začína na J, môj manžel je Angličan, takže hodilo by sa nám asi iné meno ako tieto dve. Prosím Vás, poradíte, určite ma inšpirujete...
Julia
@andreasiskova3 Julia Roberts! poznáš novú pesničku od RM?
@dagaz a co to ma s vyberom mena pre jej dieta? nech sa yjadruje ako chce..nech zije ako chce..a ten koho sa to tyka nech si to s nou sam vydiskutuje ...ale ty niesi spasitel ani ten co ma pravo sudit a preto tvoj mimo temy prispevo mi pride ako padnutie veeeelmi velmi hlboko pod uroven inteligentneho cloveka...
@dagaz nie nesklames.. ale stale tvrdim,ze tato tema tema o mene s jej predchadzajucou nema nic spolocne a vytahovat to tu je mimo temy... precitala som si prvu stranu a tiez nesuhlasim s jej nazorom ..ale je to jej nazor nech si ho ma nech u veri ak chce...je to jej zivot jej nazor ... sme dospely a mame nan narok..ale stale si myslim ze vytahovat to vsade kde napise je ubohe... zi a nechaj zit ..
Jonathan a Jolana , Jesicca alebo Jahoda , to sa hodí pre takú exotku jak si ty
a neuvazovala si dat napr dve krstne mena? my mate takto dieta v rodine - jedno slovenske a jedno ine, kedze ziju na SK tak slovenske je prve, to ine druhe. chlapova rodina ho vola tym druhym, zenina prvym aj tu na SK tym prvym. nema s tym nikto problem, ani maly nie.
@berta1988 manzel navrhuje Jolandu a Jonas🙂
@berta1988 Jeremy a Jacqueline, ale tá Juliana je veľmi pekné meno. Jonáš sa mi už toľko nepáči, ale to je len môj subjektívny názor 🙂 Hlavne aby sa meno páčilo vám, a aby bolo malinké zdravé a šťastné 🙂
treba si byt isty ze vsetky mena zacijanjuce na J sa budu anj vyslovovat "DZ" tak nejaka jarmilka bude DZARmilka, Jolana - DZOlana. Ak chces aby Jolany volali v Uk Jolana tak sa musi pisat Yolana. Je blbost davat meno na J zato ze druhe meno sa zacina na J.
Súhlasím s príspevkom vyššie, ak je muž angličan a zvažujete možný odchod do UK, asi y bolo vhodnejšie niečo iné ako J, keďže tam to automaticky budú všetci komoliť. Niečo neutrálne čo sa tu i tam píše aj číta rovnako, práklad je Martin (ale je strašne veľa takých mien, len som dala také známe čo každý pozná). Alebo potom, keď musí byť J, dať meno čo aj po "skomolení" na dž bude ok tu aj tam, ako napríklad Julian (v UK "džulian" ale je to tam normálne meno - malý si zvykne na dvojitú verziu).
@winchestergirl tak Jonáš sa prestáva už aj mne páčiť 😢
@berta1988 dagaz spasit svet nemusi, mame predsa teba!!!!
@berta1988 neviem kto je RM. A nové pesničky nejako moc nepoznám, lebo nepočúvam ani rádio a ani na TV. Iba sem tam z auta, aj to väčšinou vypnem, aby som sa mohla s deťmi rozprávať 🙂

@berta1988 aaaaaanoooooo😂😂😂😂😂