icon

Sára, Nikola alebo Natália. Ktoré meno si vybrať?

ada1987
28. jún 2013

Aké dievčenske meno by ste mi poradili k priezvisku Žišková? Sáru, Nikolu alebo Natáliu? Ďakujem

Strana
z2
panizima
29. jún 2013

Nikolka

vonicka
29. jún 2013

Ani jedno, vsetky 3 mena su uz prilis "premnozene"

katherine82
29. jún 2013

Ani jedno a ked uz tak Natália🙂

sandrika1986
29. jún 2013

Ja mám dcérku s menom Nicol. Z týchto mien sa mi páči meno : Nikola a Natália 🙂

anjelik2509
29. jún 2013

no keby som už mala vybrať, tak Natália..🙂

mamina321
29. jún 2013

dala by som iveta, z tych troch ziadne.

zewa11
29. jún 2013

Sára.... 😉

krpcok
29. jún 2013

My máme Natálku a nemenila by som 🙂 !!!

cmulinko
29. jún 2013

podla mna su to tuctove mena ale napriek tomu sa mi nepaci stale dookola omielane ''otacanie polovice ihriska''.nech si kazdy nazve svoje dieta ako chce.v dobe nasich stareniek boli tiez len dookola tuctove mena a predsa sa zilo stastne..v tomto smere sa doba neposuva dopredu,len mena sa menia,ale tuctovost tu bola a aj nadalej bude a tomu sa neda predist zo dna na den.daj svojmu dietatu take meno ake sa ti paci a nehlad na take nepodstatne veci ako je ihrisko alebo priezvisko...hlavne u dievcat by som to fakt neriesila...je dost vysoka sanca,ze sa do svojich 30-ich rokoch zbavi aj ihriska aj svojho priezviska 😀

petula8
29. jún 2013

z tých troch by som vybrala Sáru. Ale vyskúšaj aj iné mená napríklad Lea, Stella, Noémi, Alexandra, Zara, Lara

nikol1014
29. jún 2013

@jabadaba presne s tebou súhlasím 😀 Ja som Nikola ale nikto ma tak nesmie volať lebo to neznášam znie to ozaj tvrdo ako keby mi išiel niekto nadať alebo čo 😀 Maminka mi chcela dať meno Nicole ale vtedy jej to nechceli povoliť ☹ to by som brala...No aj tak ma maminka vždy volá Nikol alebo Nikolka...a v škole ma volali Nika alebo Niky 🙂 A manžel ma volá pred ostatnými Nikolka ked ma aj zoznamuje alebo tak...dokonca aj v kostole ked farár vravel moje meno beriete si Nikolu on povedal Nikolka 🙂

xmischelkax
29. jún 2013

My máme Nicol 🙂

k_a_j_k_a
29. jún 2013

My mame Natalku. Ale priznam sa, keby som mala vybrat znova, tak by som uz Natalku nevybrala, lebo ich je velmi vela. Mali sme este vybratu Tanicku, tak teraz by som asi vybrala to meno. Mala som psluchnut MM 🙂 Proste nieco, co nie je take rozsirene, ale nie moc exoticke.
A v rodine mame Nicole.

maria.vinea
29. jún 2013

Nikola nie , Sariniek je mnoho a Natalia k priezvisku je asi najlepsie

chmurkaxy
29. jún 2013

@ada1987 ahoj, my mame v rodine Natalku aj Nikolku, obe su Žákové, to je dost podobne vasmu priezvisku. Natalka je taka pokojnejsia, Nikolka je besnota. Sara je tiez pekne, ja osobne by som asi Natalku. aha, a nasa Nikolka je Nikol a nie Nikola.

chmurkaxy
29. jún 2013

@ada1987 este mi napadlo, co tak Mia? Mia Žišková znie pekne 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
jabadaba
29. jún 2013

@dominika1988 no tak snad sa neurazili. Zial, tak na mna to meno posobi. Nie kazda slovenska obdoba mena je aj pekna. Nieco ide poslovencit dobre a nieco naozaj znie velmi na silu a je to skor na skodu. Ostatne, zakladatelka tu jasne polozila otazku, ktore meno. Tak to bolo aj s dovysletlenim preco prave to meno nie. Asi na to je tema, nie?

jabadaba
29. jún 2013

@nikol1014 😵 som rada, ze si tu nepadla do mdlob z mojej otvorenej kritiky toho mena. Viem veru, boli casy kedy sa robili caviky s menami. Kamaratka takto nemohla byt cesky Marketa, ale sa museli jej rodicia uspokojit s Margaretou. Takcitak ju volali cely zivot Marketa.

rora
29. jún 2013

vsetky tieto mena su pekne, no velmi caste... k tej Natalii by som skor zvolila Natašu, k Nikolke radsej Nikoletu.

nikol1014
29. jún 2013

@jabadaba Nie neboj.len je to skoda.radsej by som bola Nikol ako Nikola....lebo Nikolka meno je pekne pokial nepovies ozaj ze Nikola🙂

jabadaba
29. jún 2013

@nikol1014 ale dnes si uz na matrike kludne mozes dat meno zmenit. Ak sa Ti teda bude chciet pomenit doklady. Ale ide to. Nikol ozaj znie neporovnatelne inak ako Nikola. Jedno pismenko a znacny rozdiel.

inkasofia
29. jún 2013

Ja suhlasím s jabadabou. Ja sama som Ingrid. Trosku lepsie ako Ingrida. A moja sestra je Miriam a tiez nie Miriama. Mozno k tej Nikole ak tak Nikolett🙂

kejtty
29. jún 2013

My mame Natáliu. Vzdy som chcela mat Natalku, aj ked je uz premnozene. No v rodine a aj v nasom okoli je zatial jedina...

jabadaba
29. jún 2013

@inkasofia vidis, aj toto je priklad aky rozdiel vie narobit jedno jedine pismenko. Na Zahori casty jav prave meno Ingrid prznit na Ingrida a znelo to nedobre. Nieco proste ide dat do urcitej formy a nieco nie. Uz len pockat na udomacnenie mena Astrid v nasich koncinach a budeme tu mat Astridy.

nikol1014
30. jún 2013

@jabadaba áno viem 🙂 po svadbe som si to chcela dať a zabudla som pri tom zhone na to ale aj tak si ešte budem meniť raz doklady ak budeme stavať 🙂 neviem či nebudem za to platiť ale nevadí 🙂 Ale sranda je že som krstená Nikolka len do rod.list ma dali Nikola...

georgia333
30. jún 2013

@nikol1014 meno si vieš zmeniť za poplatok

latvia
30. jún 2013

o tom, komu sa ake meno paci, mozete diskutovat v tejto teme
https://www.modrykonik.sk/forum/vyberame-meno-pre-dieta/najkrajsie-dievcenske-mena/
🙂

Strana
z2