icon

Šaty na svadbu

28. apr 2023

Ahojte, obliekli by ste si niektoré z týchto šiat na svadbu? Fotky fotené po celodennom obžerstve, tesne pred MS, brucho teda v bežnom režime vyzerá menej zle, plus bez sťahovacieho brnenia ani na krok 🙂 hejtujte citlivo, prosim. Ďakujem

Šaty na svadbu
Strana
z2
oblecenie99
28. apr 2023

Mne sa najviac pozdávajú tie naľavo, alebo vrchné stredne. Ale určite daj vedieť, ako si sa rozhodla. A ešte podotazka: kde sa dajú takéto šaty nájsť? 😁 Páči sa mi aj farba, aj strihy. Vďaka

hama_ba
28. apr 2023

Ja by som si dala prvé. Nie sú generické strihom a farba krásna

zuzubb007
28. apr 2023

Prve alebo posledne, tie zvysne su tak trosku retro 😉

matabb73
28. apr 2023

Tmavozelené hore v strede sa mi páčia najviac. Inak, sú pekné všetky a pekne ti sedia. Zelené v strede dole by potrebovali šťahujúce prádlo. ostatné sú dobré aj bez.

tykat
28. apr 2023

urcite nie tie dolne, ostatne su na tebe pekne

maryetta
28. apr 2023

Veru okrem tych dole v strede. Neviem uplne ti deformuju vrch.
Z tch ostatnych prve su krásne. Ale pridu mi ako pre “starsiu” pani-neviem kolko mas rokov.
Tak hore stred alebo vpravo.
Mne sa viac pacis v tych vpravo.

wasenarka1
28. apr 2023

Prvé svetlozelené. Tie sa hodia najviac a podla mna aj vas postoj v nich posobi najsebavedomejsie.

simona1306
28. apr 2023

Za mna 100% posledne. Krasne ti sedia, postavu mas v nich tip top 🙂

nelca84
28. apr 2023

Vhodne su vsetky, ale najviac sa mi pacia tie prve, svetlozelen. Ja by som si urcite vybrala kratky rukav, lebo mne by bolo v dlhom teplo tancovat celu noc.

martinka13
28. apr 2023

Zelené vľavo alebo tmavšie hore sú veľmi pekné

elisebah91
28. apr 2023

Hneď prvé zelené v ľavo...vyzeráš v nich mlado, sviežo...v tmavej farbe mi prídeš taká fadna, staršia pani....

iritka
28. apr 2023

Tie vlavo su naj.

kik2022
28. apr 2023

Tie napravo ťa omladzujú, naopak ostatné sú asi pre staršiu dámu (neviem aký máš vek). Ja by som si vybrala buď prvé naľavo alebo tie napravo. V strede hore vyzerajú tak pre staršiu pani a v strede dole ti robia trochu brucho.

rebrambora
28. apr 2023

K tym dolnym strednym sa nehodi opasok, najviac ti pristanu tie v pravo.

jablkovastrudla
28. apr 2023

Tie prve, aj lichotia tvojej postave a celkovo sa mi pacia asi najviac. Tie posledne co si pridala do komentu prosim neber. Potom daj vediet pre ktore si sa rozhodla 🙂

autor
28. apr 2023

@levandula7 jasné, prvé sú chantall, hore v strede reserved, dolu v strede planet paris, a vpravo sekáč za 1e, značku neviem 🙈

autor
28. apr 2023

Ďakujem všetkým, naozaj veľmi veľmi ste mi pomohli, dopním foto hneď ako sa bude dať ❤️

ankare
28. apr 2023

Tie úplne napravo

kitycat
29. apr 2023

Mne sa pacia tie v strede hore

A svoju postavu neospravedlnuj, vsak je pekna

Strana
z2