Šaty na svadbu
Prvé sú krásne aj s tým opaskom alebo posledné. K ostatným by som nezvolila tento opasok ale sú tiež pekné. Ale ak jedny tak tie prvé.
vhodné sú všetky, najviac sa mi na tebe páčia tie úplne vpravo 🙂 mohla by si, prosím, napísať, odkiaľ sú šaty? tiež idem na svadbu s formálnejším dress codom, ešte som nič nezohnala :/
Všetky sú pekné a vhodné. Najviac ti postava vynikne v tých úplne napravo. Ja by som volila tie 🙂
Mne sa najviac páčia tie prvé.
A tie, čo ti skrížili cestu, tie zeleno modré krátke, tak tie určite nie.
Prvé sú krásne,super antický strih a farba ťa rozžiari, zrejme sa ti aj budú viac hodiť k vlasom a tvári (aj keď ju nie je vidno). Všetky tie tmavozelené sú trochu smutné, nevýrazné a nudné, aj keď strih posledných šiat ti pasuje. Farba je však fádna. Nemyslím si, že zahalené paže sú tá správna cesta pri tvojej postave, nechala by som ich vyniknúť. Tie v strede dole ti deformujú prsia.
Vrchné v strede sú podľa mňa naj. Ak zoženieš aj naramok v štýle opasku a náušnice, tak budeš krásna.
Ešte tie posledné ti skracujú nohy, nemajú dobrú dĺžku. A tie, čo ti padli do oka sú úplne nevhodné.
Ahoj,podľa mňa sú všetky veľmi pekné. Rozhodni sa podľa toho,v čom sa cítiš najpohodlnejšie a v ktorých sa sama sebe najviac páčiš. Pre mňa by neboli úplne pohodlné dlhé šaty, radšej po kolená alebo midi.💃🏼
Svetlo zelené, alebo tie, ktoré sa tebe páčia najviac. Tie ktoré ti skrížili cestu prenechaj staršej 🙈
vhodné sú všetky, na fotke vyzeráš najlepšie v tých, ktoré sú úplne napravo. tie tmavšie s prekríženým pásom (alebo ako to opísať) 🙂

hejtujte citlivo, prosim 😀
Mne sa páčia všetky, ani si vybrať neviem. Na svadbu, podľa mňa, všetky ok. Už len, v ktorých sa cítiš najlepšie 🙂