Šaty na svadbu ako hosť

jahoda754
24. apr 2022

Ahojte. Môžem si na svadbu ako hosť obliecť takéto šaty?

martul
24. apr 2022

@jahoda754 skús si ich obliecť a tak dať fotku. Môžem vedieť tvoj vek?
Ale za mňa nič moc. Ani vzor ani farba, prepáč.

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karhu
24. apr 2022

aka je to farba? ak by sa to dalo pokladat za bielu, tak nie..

petamich
24. apr 2022

pytas sa na farbu alebo styl? farba sa mi zda dost tmava, aby nebola "biela", podla mna ano, ozivila by som ich nejakymi vyraznejsimi doplnkami ako farebne topanky napr. a bude to fajn

0silvia0
24. apr 2022

@jahoda754 podla mna v pohode, len tu farbu tazko identifikovat, to je bezova?

unicornlady
24. apr 2022

To vyzerá ako tá pudrová ružová.
Podľa mňa v pohode na svadbu.

tosomja
24. apr 2022

Môžeš, ale pôsobia veľmi lacno. 🙂

joesvk
24. apr 2022

Sú v pohode. Pekný účes,pekné lodičky.. Môžeš vyzerať super.

adriannasvk
24. apr 2022

Bolo by dobre ich vidiet oblecene

kitycat
24. apr 2022

Spytaj sa nevesty ☺️

Ja budem Mat co sa farebnosti tyka podobne, budem nevesta, kedze su kratke, nevadilo by mi to

mimachicha
24. apr 2022

@jahoda754 podla mna nie. Osobne by som sa vyhybala maslovym a bezovym farbam. Ak bude mat nevesta maslove saty, tak to bude velmi podobna farba. Skusila by som pudrovu ruzovu ak mas rada jemne farby.

ruzovakrava
24. apr 2022

Ak bude mať nevesta šaty v ivory odtieni tak môže nastať trapasík

ghostsgirl
24. apr 2022

@jahoda754 strih siat podla mna v pohode, ale ta farba skor nie. Teda tazko povedat z foto co je to za farbu, ale vyzera to ako ivory a take su teraz skoro vsetky svadobne saty a pre hosta sa to nehodi, nehovoriac o tom, ze vztahovacnejsia nevesta by sa mohla urazit. Inak nechapem, preco vacsinou ked tu zeny riesia saty na svadbu ako host, vzdy vytiahnu nejake, biele, bezove, ivory a blede farby, ale ked idu na inu udalost, nikdy som otazku s takymi farbami siat nepostrehla...niekedy mam pocit, ze niektore zeny vyslovene laka, robit si naschvaly :D

evkamotka
24. apr 2022

Na mojej svadbe mala moja buduca svokra aj buduca svagrina biele saty a ziadny trapas sa nekonal. Svadobne saty a biele saty bezneho hosta su markantny rozdiel

0silvia0
24. apr 2022

@ghostsgirl ja skor myslim ze preto, ze ani cierna na svadbu nie, ani cervena sa vraj nehodi, tak tych vhodnych farieb vela nezostava. Nevidela by som v tom naschvaly.
V lete som bola na svadbe ako host a obliekla som si tmavomodre saty, nieco podobne ako autorka. Kazdy moju volbu komentoval, ze to preto mam tmave saty, lebo mi pred mesiacom zomrela babka, tak to kazdy akoze chapal. Pritom tmavomodru som nezvolila kvoli mrtvej babke. Ale preto, ze neznasam pastelove farby.
Mala som tieto

ghostsgirl
24. apr 2022

@0silvia0 tie saty na obrazku su podla mna uplne ok, neviem nic o tom, ze tmave farby na svadbu nie, ale nepoznam vsetky zvyky, takze moze byt. Kazdopadne existuje viac farieb ako len cierna, cervena a biela a v dnesnej dobe plnej moznosti mi pride nepochopitelne, ze ludi siahaju po bielej na svadbu ako host. Vyhovorky vzdy tie iste, nechcu investovat a doma maju zahadne vzdy len maslove saty :D akoze bazare, second handy, vypredaje, pozicanie od kamosky asi neexistuje v dnesnej dobe, proste treba maslove saty mat :D ale ked padne otazka ohladne inej udalosti, nikdy som nevidela, ze by chceli blede farby, vzdy ruzova, tyrkysova, vzorova...proste podla mna je stare zname, ze biela ma byt nevesta...ci su diametralne odlisne svadobne saty od inych....vo vacsine pripadov, ale mam kopu kamosiek co sa vydavali v jednoduchych bavlnenyh satach, teraz vacsinou uz tortovite malo kto chce...

h2
24. apr 2022

@0silvia0 Aj my sme boli v lete na svadbe, môj muž ženil dcéru, takže som bola "svadobná macocha" 😁 a aj ja, aj obidve svadobné mamy sme mali tmavomodré šaty, dokonca ešte aj výzorovo podobné, ako keby sme sa dohodli.
Ja som mala tieto:

0silvia0
24. apr 2022

@h2 krasne saty si mala, naozaj nadherne. My sme boli na neformalnej svadbe a 3 tetky mi komentovali farbu siat🤷‍♀️

h2
24. apr 2022

@0silvia0 Nooo, na mne až tak nádherne nevyzerali. 🤭 Ale ďakujem. 😘 Aj tie tvoje sú krásne.

danieli
24. apr 2022

Svetla patri neveste, za mna nie

0silvia0
24. apr 2022

@h2 neverim, urcite si bola krasna v nich😍

dankuk
24. apr 2022

@jahoda754 podla mna su v pohode. Ked vydavala dceru moja kolegyna, ona aj jej svatka mali pudrove ruzove saty a boli sik. Celkom nahodou mali podobne saty, damy po 50-tke, obe vyzerali vyborne a nikto neriesil, ze svetla farba patri neveste.

joesvk
24. apr 2022

Čo som bola na svadbách, nezažila som, aby niekto riešil "nevhodné" šaty u niekoho. Ak nie sú biele, nemajú nejaký extra veľký výstrih,alebo inak obzvlášť nepútajú pozornosť, tak by ma nerušilo asi nič.
Tieto, čo má autorka, majú slabo ružovú aj béžovú farbu. Sú úplne v pohode.

sfet
26. okt 2022

@evkamotka presne. Na svadbe kamaratky mala jej mama biele šaty. Nikomu to neprislo cudne.