Šaty pre staršiu nevestu
Ahojte dievčatá potrebujem poradiť. Koncom septembra mame svadbu. Bude len taka mala rodiča a súrodenci dokopy asi 10 ľudí. Svadba bude na úrade. Len vôbec neviem aké šaty si obliecť nechcem klasické svadobné šaty. Mam už 40 rokov a veľkosť 46-48.Budem veľmi rada ak mi poradíte. Ďakujem
Tie saty su podľa mna avsolutne zle... Jwdnak rozsiruju a jedna sa podla man nehodia na svadbu, vsetky tri. Jasne, dôležité je aby ste sa vy dobre cítili.. Ale baby vam nasli aj krajsie... Potom poslite co ste vybrali
Myslim tie co stee vy na prvej stranke pozerala
Som moletka tiež a viem, čo treba urobiť. Zatvoriť laptop a obehnúť svadobné salóny alebo obchody a poskúšať tam šaty. V kopci týchto modelov by som vyzerala hrozne, som si istá. A možno by niektoré pozitívne prekvapili, ale to by som si ich musela vyskúšať. Treba si to užiť, aj to skúšanie a vyberanie má svoje čaro 🙂. A absolútne sa neriaď tým, čo si myslíš, že by sa hodilo na úrad alebo pre nejaký vek. Obleč si to, čo sa Ti páči. Svoje snové šaty! Uži si to! Prajem veľa šťastia a krásnu svadbu!
@lauricka taaaak.toto je spravny nazor;)
nerieš vek. prečo sa ohraničuješ. ❤
@unicornlady Tak tieto sú ozaj krásne. Vkusné, nevyzývavé, elegantné, decentné...
A aké šaty by mala zvoliť nevesta po 40-ke a navyše ak nejde o jej prvú svadbu, ale druhú?
@janiela6 Ja si myslim ze skoro vsetky 40nicky su dnes porovnatelne s dvaciatkami. Ja som mala svadbu v 41 rokoch a ani ma nenapadlo sa nejak obmadzovat vo vybere koli veku alebo preto ze to bola moja druha svadba. Najdolezitejsie je si uvedomit ako sa ty chces citit v den svadby. Ak chce byt nevesta s velkym N tak kludne cipkove, princeznickove aj s tiarou a ak chce byt sexica, tak nieco s vystrihom az po pupok.

@maminkadeticiek tie sú krásne 👍