icon

Silvester so štvormesačným bábätkom

kittyna5
22. dec 2020

Baby, ktoré máte malé bábätká, ako budete riešiť silvester? Ja mám z toho panický strach ako to zvládneme, lebo naše dieťa sa zobudí len keď počuje chôdzu v izbe a nie to ešte ohňostroje. Strašne sa toho bojím, že sa zobudí na búchanie a potom už celú noc preplače. Ako to riešite vy s takými malými deťmi?

Strana
z2
breznica
22. dec 2020

Môj syn má problémy so spánkom a na Silvestra vždy spal ako zabitý.akurat vlani mal 9 rokov,to už chcel počkať na polnoc,ale keď bol bábätko ani sa nepomrvil a my sme spali s ním 😀

amelie2017
22. dec 2020

Ked bola dcera babatko, prerabali nam primenadu. Vsade same rozbijanie asfaltu, miesacky, no hluk, ze si vlastne slovo nepocul a ona si sladko spinkala. Doma som sa hlasnejsie nadychla a bola hore. Podla mna si ohnostroj ani nevsimne.

andreatytler
23. dec 2020

@kittyna5 Neboj... ak sa aj zobudi a bude plakat, bude to len jedna noc... budes mat este celu kopu preplakanych noci ked pojdu zuby.🙂

mizu89
23. dec 2020

@kittyna5 aj náš to čaká.na Silvestra budeme mať 4,5mes.ratam že sa zobudí na ten buchot.no nejako prežijeme hádam.chlapec má taký poslabsi spánok.dokaze ho hoci čo zobudiť počas dňa.tak rátam ak sa zobudí o 00:00 na ohňostroj tak zaspí najskôr o 2,5h.ak bude úplne prebratý.

marienkagu
23. dec 2020

jednu noc prežiješ, či?!

martaturi
23. dec 2020

@kittyna5 určite to zvládnete 🙂 tipujem že ešte papá aj v noci, tak ak sa zobudí nakŕmiš a bude spinkať 😉 z mojej skúsenosti ten najtichší zvuk v izbe dieťa zobudí ale rachot vonku absolútne nie 🤣 či už ohňostroj (rovno pred oknami búchali), traktory, kamióny, otravný dedinský rozhlas.. Nič z toho a tiež som mala obavy 😉 držím palce 🍀✊

teuflerin
27. dec 2020

@kittyna5 tiez toto riesim s 5m dokonca miz neuvazrne pozval kamaratov susedia s rocnym a 7r dietatom.... my male maleho plus 7r.... a obyvacka je prechodova izba do spalne 🤦🏻‍♀️ tak som zvedava ako to zvlsdneme

domisha02
27. dec 2020

@kittyna5 mne mal maly 8m minuly rok tiez som sa bála ze sa zobudi a nebude vedieť zaspať ale teda prechrápal celu noc ani raz sa nezobudil 😁 tak uvidíme tento rok ako to bude .. možno aj tebe prespí

Strana
z2