Silvester so štvormesačným bábätkom
Baby, ktoré máte malé bábätká, ako budete riešiť silvester? Ja mám z toho panický strach ako to zvládneme, lebo naše dieťa sa zobudí len keď počuje chôdzu v izbe a nie to ešte ohňostroje. Strašne sa toho bojím, že sa zobudí na búchanie a potom už celú noc preplače. Ako to riešite vy s takými malými deťmi?
Ked bola dcera babatko, prerabali nam primenadu. Vsade same rozbijanie asfaltu, miesacky, no hluk, ze si vlastne slovo nepocul a ona si sladko spinkala. Doma som sa hlasnejsie nadychla a bola hore. Podla mna si ohnostroj ani nevsimne.
@kittyna5 Neboj... ak sa aj zobudi a bude plakat, bude to len jedna noc... budes mat este celu kopu preplakanych noci ked pojdu zuby.🙂
jednu noc prežiješ, či?!
@kittyna5 určite to zvládnete 🙂 tipujem že ešte papá aj v noci, tak ak sa zobudí nakŕmiš a bude spinkať 😉 z mojej skúsenosti ten najtichší zvuk v izbe dieťa zobudí ale rachot vonku absolútne nie 🤣 či už ohňostroj (rovno pred oknami búchali), traktory, kamióny, otravný dedinský rozhlas.. Nič z toho a tiež som mala obavy 😉 držím palce 🍀✊

Môj syn má problémy so spánkom a na Silvestra vždy spal ako zabitý.akurat vlani mal 9 rokov,to už chcel počkať na polnoc,ale keď bol bábätko ani sa nepomrvil a my sme spali s ním 😀