Skúsenosti s dvomi menami
Ahojte 🙂 Chcem sa opýtať, či tu máte niektorá skúsenosti s dvomi krstnými menami ? MM by chcel Alex (aj pre dievca aj pre chlapca) mne sa sice to meno paci ale chcela by som aj nieco ine.... rozmyslali sme, ze teda chlapec by bol Samuel Alexander... a teraz ma napadlo pre dievcatko (ja som chcela Angela :čitaj endžela) ale Alexandra Angela sa mi tiez paci 🙂 (este neviem co na to drahy lebo je v robote :P ) a vsetko sa to hodi aj k priezvisku 🙂 Len by ma zaujimalo, ci potom to male nema mismas z tych mien ze ako sa to vlastne vola... aj ked je mi jasne ze nakoniec ich budeme volat nejakou jednou skratkou... ale zase nerada by som , aby sa z ich mien stali nadavky, typu ze ak nepocuva tak nanho skriknem celym menom SAMUEL ALEXANDER SVO**** :D
prepáčte že sa Vám sem vtriem..ale páčilo by sa Vám viac meno Samantha Dagmar alebo Jessica Dagmar..?..ďakujem..🙂..🙂
Nechápem, kde chodia niektoré mamičky na tie mená, chudák deti, ako za trest. Sme na Slovensku, nie v Hollywoode. No keď sa to niekomu páči....aj desať mien nech majú.
Alexandra Angela Svobodová ufff....k menu angela by som sa nepriznala
Ked citam niektore prispevky asi sa pojdem podakovat rodicom ze mi dali meno ake mi dali. 🙂
@1ivanka1 - tak skoncil aj moj synovec, prvym menom ho vola len otec, druhym menom cela rodina a do 4 rokov sme ho vsetci aj tak volali uplne inou prezyvkou. nastastie uz ma 7r a chape, ze ma viac mien 🙂 mne boli dost smiesne tie prispevky o jessice a andzele, proste nadhera, ale uz som ticho!
ja si myslim ze to je kazdeho vec ake meno da...

moja staršia dcéra má tri mená, mladšia dve. Voláme ich prvým menom. Všetky mená majú napísané v rodnom liste a ak s tým má niekto problém tak mu poviem svoje, že to je moje rozhodnutie prečo dať toľko mien.