Skúsenosti s dvomi menami
Ahojte 🙂 Chcem sa opýtať, či tu máte niektorá skúsenosti s dvomi krstnými menami ? MM by chcel Alex (aj pre dievca aj pre chlapca) mne sa sice to meno paci ale chcela by som aj nieco ine.... rozmyslali sme, ze teda chlapec by bol Samuel Alexander... a teraz ma napadlo pre dievcatko (ja som chcela Angela :čitaj endžela) ale Alexandra Angela sa mi tiez paci 🙂 (este neviem co na to drahy lebo je v robote :P ) a vsetko sa to hodi aj k priezvisku 🙂 Len by ma zaujimalo, ci potom to male nema mismas z tych mien ze ako sa to vlastne vola... aj ked je mi jasne ze nakoniec ich budeme volat nejakou jednou skratkou... ale zase nerada by som , aby sa z ich mien stali nadavky, typu ze ak nepocuva tak nanho skriknem celym menom SAMUEL ALEXANDER SVO**** :D
prepáčte že sa Vám sem vtriem..ale páčilo by sa Vám viac meno Samantha Dagmar alebo Jessica Dagmar..?..ďakujem..🙂..🙂
Nechápem, kde chodia niektoré mamičky na tie mená, chudák deti, ako za trest. Sme na Slovensku, nie v Hollywoode. No keď sa to niekomu páči....aj desať mien nech majú.
Ked citam niektore prispevky asi sa pojdem podakovat rodicom ze mi dali meno ake mi dali. 🙂
@1ivanka1 - tak skoncil aj moj synovec, prvym menom ho vola len otec, druhym menom cela rodina a do 4 rokov sme ho vsetci aj tak volali uplne inou prezyvkou. nastastie uz ma 7r a chape, ze ma viac mien 🙂 mne boli dost smiesne tie prispevky o jessice a andzele, proste nadhera, ale uz som ticho!

moja staršia dcéra má tri mená, mladšia dve. Voláme ich prvým menom. Všetky mená majú napísané v rodnom liste a ak s tým má niekto problém tak mu poviem svoje, že to je moje rozhodnutie prečo dať toľko mien.