Skúsenosti so šatami kúpenými z Manzara Fashion
Ahojte. Máte skúsenosti s kúpou spoločenských šiat cez http://www.manzara.sk/saty?limit=32 ? Lebo ceny sú prijateľné, či je aj kvalita dobrá. Ďakujem
Boze, ludia, stale tam nakupujete? 🙂 Ved nebudte taki blbi preboha. Pozrite ich kontakt ci obchodne podmienky a to vam snad musi uplne stacit na to, aby ste dalej nad nakupom ani neuvazovali...
Jednozancne z tej stranky nekupujte nic!!! ..Vsetky tie veci maju z aliexpress alebo ebay... A o 70% lacnejsie 😉
Predtym ako si od nich nieco objednate pozrite sa na alieexpress.com odtial vacsinou nakupuju a tu predavaju za dvojnasobne ceny.
Sú to obyčajný klamári,vo februári som si objednala šaty obratom ich poslala naspäť,lebo nezodpovedali kvalite a do dnes nemám peniaze naspäť.
Máte niekto skúsenosť s PARTY SATY SHONDRA z tejto stránky alebo z Glami?
@xxxxxnnnnn Ja mám s týmto obchodom veľmi dobrú skúsenosť objednala som si biely overal ktorý vyzerá rovnako ako na obrázku, v prílohe prikladám moju fotografiu, dodanie bolo rýchle a som s nákupom spokojná, pri predošlej objednávke som na reklamáciu som čakala 2 týždne ale peniaze mi vrátili
Ahojte. Aj sa pripajam k negativnym skusenostiam. Pisem im mail, lebo telefon nedvihaju a na FB nikto neodpisuje. Manzaru uz nikdy viac..
@sheila_sheila tak ten overal je podla mna uplne tragicky, latka tenucka, ved tam cez spodny diel presvita cele vrecko, plus je ti na vrchu kratky, aj z fotky vidno, ako velmi je vrchny diel napnuty a ako sa taha... ale ak to takto vyzeralo aj na fotke a ty si spokojna, tak asi hlavne na tom zalezi.
Tak moja skusenostlaska je asi taka, objednala som si dvoje šaty ,zaplatila prevodom a cakala a cakala...nic nechodilo ,bombardovala som ich mailami,telefon ten nikto nebral..prisla som o peniaze ako viacere tu co pisete..dnes som podala podnet na presetrenie tejto šmejdackej stranky
@andrea54321 mna uz si tiez blokli
@warholette dotycna sheila zrejme podnika v manzare kedze to bol ucelovo zalozeny nick v auguste 2018 a hned posielala kladnu skusenost... isto jej na to vsetci skocime :D staci sa aj vo fb predajnych skupinach opytat na manzaru :D tam su rovnake nazory a skusenosti.... smejd obchod jak vysity.... a zial nieje jediny....
@vilma20 Ahoj presne tieto šaty som si objednala Aliexpress za 8 eur. Mám ich v šatníku, nesadla mi veľkosť. Ako to nakoniec dopadlo? Pre boha ženy neobjdnavajte. Toto všetko majú z Ali za zlomok ceny!!! Tieto som našla na Manzare za 32 eur na Ali za 8!!! Cena zodpovedá kvalite, nafotené na super postave, realita krutá😂
No prave mi prisli peniaze. Este aj s postovnym,takze super. Keby som vedela skor ze su saty na Ali tak urcite neobjednam.

@winter1993 presne tak, aj mňa zablokovali, lebo som im na FB stránku napísala pravdu, ako klamú ľudí. Objednala som si od nich tričká, jedno tričko vyšlo 20 € a po čase som ich objavila na Wish za 3 €. Dajte si na nich pozor !!!!