icon

Skúsenosti so šatami kúpenými z Manzara Fashion

xxxxxnnnnn
20. nov 2015

Ahojte. Máte skúsenosti s kúpou spoločenských šiat cez http://www.manzara.sk/saty?limit=32 ? Lebo ceny sú prijateľné, či je aj kvalita dobrá. Ďakujem

andrea54321
5. feb 2018

@winter1993 presne tak, aj mňa zablokovali, lebo som im na FB stránku napísala pravdu, ako klamú ľudí. Objednala som si od nich tričká, jedno tričko vyšlo 20 € a po čase som ich objavila na Wish za 3 €. Dajte si na nich pozor !!!!

ivanatim
10. feb 2018

Boze, ludia, stale tam nakupujete? 🙂 Ved nebudte taki blbi preboha. Pozrite ich kontakt ci obchodne podmienky a to vam snad musi uplne stacit na to, aby ste dalej nad nakupom ani neuvazovali...

julia232
15. feb 2018

Jednozancne z tej stranky nekupujte nic!!! ..Vsetky tie veci maju z aliexpress alebo ebay... A o 70% lacnejsie 😉

julia232
15. feb 2018

@viki93 Presne tie saty mam...Kludne mi napis...Ale z wish.com..neviem za kolko si ich kupila ale moje stali 12e. z postou. Takze dobra rada nekupujte nic z manzary! Vsetko to je cina, na ktorej oni zarabaju 🙂

cakilka
21. máj 2018

Predtym ako si od nich nieco objednate pozrite sa na alieexpress.com odtial vacsinou nakupuju a tu predavaju za dvojnasobne ceny.

zuzka155
31. máj 2018

Sú to obyčajný klamári,vo februári som si objednala šaty obratom ich poslala naspäť,lebo nezodpovedali kvalite a do dnes nemám peniaze naspäť.

lexxy
31. máj 2018

Máte niekto skúsenosť s PARTY SATY SHONDRA z tejto stránky alebo z Glami?

cakilka
31. máj 2018

@lexxy z Glami som kupovala topánky, majú tovar od rôznych značiek, tie moje boli z answear a som veľmi spokojná rýchle dodanie a super kvalita

sheila_sheila
8. aug 2018

Ja mám s týmto obchodom veľmi dobrú skúsenosť objednala som si biely overal ktorý vyzerá rovnako ako na obrázku, v prílohe prikladám moju fotografiu, dodanie bolo rýchle a som s nákupom spokojná

sheila_sheila
8. aug 2018

@xxxxxnnnnn Ja mám s týmto obchodom veľmi dobrú skúsenosť objednala som si biely overal ktorý vyzerá rovnako ako na obrázku, v prílohe prikladám moju fotografiu, dodanie bolo rýchle a som s nákupom spokojná, pri predošlej objednávke som na reklamáciu som čakala 2 týždne ale peniaze mi vrátili

helenfodor
13. aug 2018

Ahojte. Aj sa pripajam k negativnym skusenostiam. Pisem im mail, lebo telefon nedvihaju a na FB nikto neodpisuje. Manzaru uz nikdy viac..

warholette
13. aug 2018

@sheila_sheila tak ten overal je podla mna uplne tragicky, latka tenucka, ved tam cez spodny diel presvita cele vrecko, plus je ti na vrchu kratky, aj z fotky vidno, ako velmi je vrchny diel napnuty a ako sa taha... ale ak to takto vyzeralo aj na fotke a ty si spokojna, tak asi hlavne na tom zalezi.

0580
1. okt 2018

Tak moja skusenostlaska je asi taka, objednala som si dvoje šaty ,zaplatila prevodom a cakala a cakala...nic nechodilo ,bombardovala som ich mailami,telefon ten nikto nebral..prisla som o peniaze ako viacere tu co pisete..dnes som podala podnet na presetrenie tejto šmejdackej stranky

0580
1. okt 2018

@andrea54321 mna uz si tiez blokli

rora
1. okt 2018

@warholette dotycna sheila zrejme podnika v manzare kedze to bol ucelovo zalozeny nick v auguste 2018 a hned posielala kladnu skusenost... isto jej na to vsetci skocime :D staci sa aj vo fb predajnych skupinach opytat na manzaru :D tam su rovnake nazory a skusenosti.... smejd obchod jak vysity.... a zial nieje jediny....

vilma20
10. jan 2019

@helka101 ahoj prosim ta ako to dopadlo s manzarou? Neprebrala si to? Ja kedze uz vyse tyzdna cakam a teraz som si precitala neg.recenzie tiez zvazujem neprebrat. Ale nemozu nejak pokutovat?

helka101
10. jan 2019

@vilma20 ahoj ... prebrala a bola som aj vcelku spokojna..

vilma20
10. jan 2019

@helka101 to fakt? Tak potom super....ja uz fakt neviem co robit po tych recenziach a hlavne ked som ich nasla na ali za 4 eura 😕

helka101
11. jan 2019

@vilma20 a ake si si objednala? ..... no aj ali je hop alebo trop...
Musela som si upravit ramienka na nich, ale materiálovo boli fajn..

vilma20
11. jan 2019

@helka101 tieto. Prave mi odpisali ze pridu. Ale to uz stredu bol tyzden co som obj.a 2x som uz dostala smsku od gls a nic. Buducu sobotu ich potrebujem na ples

helka101
11. jan 2019

@vilma20 krasne, aj mne toto robili...

helka101
21. jan 2019

@vilma20 no.... dorazili???

vilma20
21. jan 2019

@helka101 ano dorazili ale vratila som ich. Neboli uplne ze najhorsie ale ten pocit ze na Ali su za 5 eura 😕 teraz uz len cakat ci vratia peniaze....

helka101
21. jan 2019

@vilma20 chapem... drzim palce

szana
23. jan 2019

@vilma20 Ahoj presne tieto šaty som si objednala Aliexpress za 8 eur. Mám ich v šatníku, nesadla mi veľkosť. Ako to nakoniec dopadlo? Pre boha ženy neobjdnavajte. Toto všetko majú z Ali za zlomok ceny!!! Tieto som našla na Manzare za 32 eur na Ali za 8!!! Cena zodpovedá kvalite, nafotené na super postave, realita krutá😂

vilma20
24. jan 2019

@szana ja som ich vratila a teraz cakam kedy a ci vobec vratia peniaze...tu su moje za 35

vilma20
24. jan 2019

No prave mi prisli peniaze. Este aj s postovnym,takze super. Keby som vedela skor ze su saty na Ali tak urcite neobjednam.

sheila_sheila
Autor odpoveď zmazal
sheila_sheila
Autor odpoveď zmazal
sheila_sheila
1. feb 2019