Skúsenosti so šatami kúpenými z Manzara Fashion
Ahojte. Máte skúsenosti s kúpou spoločenských šiat cez http://www.manzara.sk/saty?limit=32 ? Lebo ceny sú prijateľné, či je aj kvalita dobrá. Ďakujem
@viki93 jeziiss. To je .. otras fakt
@viki93
Si im normis len napisala ze si prosis aj postovne? Ci ti dali oni rovno
@myska_lili pýtala som aj poštovné 🙂 ale v duchu som si priala, aby došli aspoň tie peniaze za šaty :D no nakoniec došla plná suma, ktorú som žiadala :D
Ahoj Holky, máte zkušenosti s objednávkou legín z tohoto e-shopu?
Konkrétně Jóga Legíny Amilia šedé?
odkaz: http://www.manzara.cz/leginy/joga-kalhoty-amili...
Kdyžtak prosím o reálnou fotku.
Díky moc.
@veverkananetu tu si ich kupis za necele dve libry z ebay: http://www.ebay.co.uk/itm/Fashion-Womens-Yoga-F...
tie iste leginy za $30 http://www.dhgate.com/store/product/aimn-print-...
maju ich aj na aliexprese a vsade inde. z nejakeho ceskeho predrazeneho eshopu by som ich teda nekupovala...
ak si ich chces najst na nete, hladaj aimn leggings.
Presne..manzara uz nikdy...
Nastastie peniaze mi vratili.. dost som ich otravovala mailom...
Vsetko co predavaju je z ali..
@warholette dají se koupit někde za stejnou cenu i na českém nebo slovenském e-shopu? Na těch zahraničních ebay.com apod. jsem ještě nekupovala.
@veverkananetu ahoj. Ak to najdes v eshope cz alebo sk uz kazdy si da prirazku. Z ali nieje tazke objednat. Urcite to radsej vyskusaj odtial.. eshop tiez bere od nich...
@veverkananetu tiez by som radsej doverovala ebay ktory je vierohodny obchod a ma paky na to, aby ti vratil peniaze, ked ti pride smejd. ebay alebo aliexpres sluzi ako nestranny sprostredkovatel, ty neposkytujes svoje financne udaje nejakmu nahodnemu cinanovi, ale firme. takze ak ta cinan oklame, ty kontaktujes ebay a ti ti vratia peniaze. Manzara fashion ani ziaden iny cesky alebo slovensky eshop takto nefunguje. vsetci ta chcu len odrbkat a predat ti lacny kusok za extra peniaze.
Ahojte baby.. Aj ja som si objednala saty z ich eshopu.. No teraz ked citam recenzie..uvazujem ci ich mam vobec prebrat???? Lebo teda prebrat a mozno bude stastie/comu neverim/ ze budu fajn... Alebo :( sa potom natahovat za peniaze.
@helka101 ahoj. Ako som uz pisala. Ja som ich bombardovala mailom casto a vratili. Ale bez postovneho
@myska_lili ale uz by si stade neobjednala??... Zajtra mi ich prinesie kurier.... Teda doma ma nezastihne. A teda rozmyslam ci ho neodginorujem a tel.ani nezdvihnem
@helka101 no tak to nikdyyyyyyy.
Keby som nasla tuto diskusiu skor ani neobjednam tak isto ako recenzie.
Sak to si radsej a podotykam krajsie objednam z ali... sak vlastne aj oni odtial beru...
@myska_lili no ved to aj ja. Keby toto najdem aj ja... Tak neobjednam. Esteze som dala dobierku... Len rozmyslam teraz to z toho vykluckovat pri kurierovi...
@helka101 neprebrat a hotovo. 🙂
Čaute dievčatá, Vaše príspevky ma skutočne pobavili, ďakujem 😂 Výrobky z čínskeho dovozu vyzerajú krásne, bohužiaľ len na ich fotkách. U nás treba nenájdete kúsky takýchto strihov a dizajnov, aspoň sa však dodaný výrobok podobá ponúkanému, väčšinou. No radšej zostanem pri vyskúšaných a overených e-shopov ako Zoot, Bonprix, Footshop, ... Navyše, ak chcete ušetriť, mám výborné skúsenosti s touto stránkou https://kuponer.sk/ , ktorá ponúka zľavové kupóny pre rôzne e-shopy. Ešte raz ďakujem za vaše príspevky, ktoré poslúžili ako varovanie aj na pobavenie 😂
Prosim bas objednal uz niekto plavky z manzara.sk. boli ako na obrazku?dakujem
Aj mna odrbali svine hnusne. Najskor, ze balik bol doruceny GLS, tam mi povedali, ze vobec im Manzara neposlala balik, ze mam kontaktovat odosielatela.. A ked som to napisala Manzare, zemam cakat, ze urcite pride. A to som si objednavala 18.6.2017 a dnes je 4.7.2017. Tak som napisala, ze rusim objednavku, vraj sa to neda. Dam to na inspektorat prace.
100%spokojna.plavky presne take ako na obrazku.farba cislo vsetko ok.
nemate na nich email? ja potrebujem veľkostnú tabuľku na bundu, neviem či tie ich veľkosti sedia ako naše bežné
Ahojte no co sa tyka tejto zlodejskej stranky chcem sa spitat kolky zvas nieco spravili pretoze ja som im tovar vratila a peniaze stale nemam.A urcite to tak nechcem nechat takze som sa obratita na inspekciu a budem pokracovat pretoze nas podviedli viacerych ak sa chce niekto pridat napiste mi !
Milé dámy,
ak máte nejaký nedoriešený problém s eshopom Manzara ohľadne doručenia tovaru alebo vrátenia objednávky, kontaktujte nás prosím na našom emaily, infolinke alebo facebooku. A vaše problémy sa budú riešiť, ak je to v našich silách.
Všetky potrebné informácie nájdete na webstánke eshopu Manzara www.manzara.sk
Riešte vaše požiadavky prosím priamo so zákazníckym servisom eshopu a nekazte dobré meno eshopu. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby. Snažíme sa vyhovieť každému, ak je to v našich silách.
Ďakujeme. Zákaznícky servis Manzara Slovensko
Ahojte, nedávno som objednávala šaty z tejto stánky manzara.sk a práve dnes mi prišli. Ja som celkom spokojná. Veľkosť a materiál sedia popisu, a šaty vyzerajú takmer ako na obrázku (menšie detaily tam utekali ako je dĺžka rukávov napr. tak v skutočnosti sú rukávy asi o 4 cm dlhšie ako v popise a na obrázku). Akurát dodaciu dobu dosť prekročili, šaty som objednávala už 14.10 s tým, že dodacia lehota bola písaná na 4 - 5 dní, ja som čakala na tie šaty viac ako 2 týždne, kedže prišli až dnes to je 31.10. Objednávala som na dobierku, čiže dopredu som neplatila nič, keby som to hneď platila účtom asi by som sa bála, že ma oklamali. Neviem no, ja osobne som recenzie čítala až po objednaní šiat, a keď som videla, viac negatívnych ako pozitívnych ohlasov dosť som sa bála. Ale nakoniec som nemala čoho. Nie som spokojná na 100% ale moja skúsenosť je skôr lepšia ako horšia s týmto obchodom. 🙂
Ahojte . Chcela som si aj ja objednať niečo s tohto obchodu, ale vždy "neznáme " si preklepnem. Bohužiaľ , žiadne informácie o firme neviem ako to je s takýmito firmami ale presne ma napadlo , že vrátenie tovaru by bolo zložitejšie . Ja sa teda pozriem radšej na ten aliie odtiaľ som už raz objednávala . Buďte obozretne nie pri všetkých e-shopoch lebo ľudia by sa len nabaliť chceli .
@zvedavabuduca ahoj, no ja som si len raz,ale nebola som spokojna, ciste haraburdy, nekvalitny material, krivo šite.
Ahojte. V snahe dopátrať sa k stavu mojej objednávky v internetovom obchode MANZARA z dôvodu nedodržania termínu dodania z ich strany, ktorý majú uvedený v obchodných podmienkach (3-5 dní) mi zdvihla telefón arogantná pani, ktorá mi niekoľkokrát zopakovala, že tovar mi bude doručený 3-5 dní od obdržania sms správy od firmy GLS. Aj keď som sa jej opätovne opýtala, kedy teda odovzdajú balík prepravnej firme mi znovu arogantne odpovedala, aby som čakala na sms od GLS a od toho dňa o 3-5 dní 🙂 Podotýkam, že od spoločnosti GLS mi prišla správa na e-mail a taktiež sms správa, že tovar mi bude doručovaný v najbližších dňoch. Takže tento internetový obchod vyčiarkujem zo zoznamu spoľahlivých.... a zároveň ruším objednávku.
Ahojte, máte niekto skúsenosti konkrétne s PARTY ŠATY SHONDRA vínovo červené z tejto stránky?

Realita bola dost odlisna...
No na druhej strane peniaze mi vratili, vratane postovneho. Ale saty by som si od nich uz neobjednala !! 😑