icon

Skúsenosti so šatami kúpenými z Manzara Fashion

xxxxxnnnnn
20. nov 2015

Ahojte. Máte skúsenosti s kúpou spoločenských šiat cez http://www.manzara.sk/saty?limit=32 ? Lebo ceny sú prijateľné, či je aj kvalita dobrá. Ďakujem

Strana
z6
sheila_sheila
Autor odpoveď zmazal
sheila_sheila
1. feb 2019
sheila_sheila
1. feb 2019
sheila_sheila
1. feb 2019
sheila_sheila
1. feb 2019
sheila_sheila
1. feb 2019
sheila_sheila
1. feb 2019
sheila_sheila
Autor odpoveď zmazal
sheila_sheila
1. feb 2019
sheila_sheila
1. feb 2019
diesone
25. mar 2019

V ponuke majú nafotené nádherné šaty, ulakomila som sa žiaľ aj ja a prišla mi záclona ako od prababičky strhnuta z okna .…. Som zvedavá, či uvidím peniaze...

diesone
25. mar 2019

A pani sheila sheila je isto nastrčena z manzary veď tie fotky nie sú podľa mňa na SR fotené, už len podľa okenice na oknách - falošný profil aj tie komentáre z FB sú, aby ľudia objednávali tie handry... Toto by malo byť trestné!!!!!!

mirina81
27. júl 2019

@matuliksk zdravím, môže poprosiť akou formou vyžiadať o vrátenie platby cez paypal, tiež som si objednala cez Manzaru...hrozná kvalita....ďakujem

13lusy
13. nov 2019

@olga9660 chcem vrátiť tovar a neviem ako poradíte ? Na akú adresu mám poslať ?

diesone
14. nov 2019

@13lusy skús pozrieť na ich stránku, isto tam majú obchodné podmienky...možno aj nejaké tlačivo ... mne vrátili peniaze bez problémov

zoginka
15. nov 2019

@diesone mala si si pozrieť recenzie.... ja sa divím; že ešte manzara vôbec má povolenie, tieto smejdy pridávať na net.
Podvodnici prvej triedy

nikolmohammed
15. nov 2019

@zoginka tak toto sú podvodníci naozaj mam s nimi skúsenosti... Nikdy viac👍

essenceee
26. nov 2019

ja som si objednala oversize šaty z differenta. Mam rada, ked su šaty volne a schovaju to čo nechcem, aby bolo vidno https://www.differenta.sk/damske-saty/simpo-mod... material je skvely, dlžka akurat a sedia perfektne

myska_lili
27. nov 2019

@essenceee co to ma spolocne s manzarou 🙃?

19martina85
2. dec 2019

Zdravím. Viete mi prosím povedať ci môžem neprevziat od kuriéra balík? Objednala som si šaty a až potom čítala recenzie na tu stránku a neboli dobre. Preto neviem ci môžem neprevziat dobierku od kuriéra bez zaplatenia.

kosicanka1
2. dec 2019

@19martina85 normalne kurierovi povedz, ze zasielku nepreberies, nech ju vrati spät

19martina85
2. dec 2019

@kosicanka1 ďakujem 🙂..

keralas
1. júl 2020

Milé žienky,
tak sa pridávam k tým, čo sa nechali dobehnut a na zaklade fotiek si objednali saty z Manzara.sk a prislo nieco tak nekvalitne, ze som si tzv. saty na sebe ani nemusela vyskusat. Odporucam neobjednavat a budem aj referovat,ci mi peniaze vratia naspat.

moonulik83
Autor odpoveď zmazal
spageta85
15. aug 2022

@manzarask vráťte mi peniaze za tu handru co som si objednala 14 dní ktoré ste na to mali už uplynuli nehrajte mŕtveho chrobáka poznám svoje práva a taktiež vaše povinnosti a ak nechcete byť v médiách tak peniaze očakávam na účte!

simaja
3. feb 2023

@essenceee diferenta je zoot?

verasim
15. apr 2023

Ahoj. Skusenost s touto firmou nemam, ale tie iste saty o ktore som mala zaujem som nasla na Wish za 2 eura. Nedajte sa nachytat.

verasim
15. apr 2023

Na manzare stali tie iste saty 29,90. Na wish 2 ecka.

verasim
27. apr 2023

Davajte pozor !!!!!!!!!!!!!!!. Neskutocne predrazene. Vsetky saty, ktore stoja na Manzare okolo 30.- eur dostanete na strankach Wish za 1.- euro alebo maximalne za 5.- eur. Cisty podvod.

vokavado
13. jún 2023

Ahojte, ak som objednala šaty na dobierku, ale už ich po týchto informáciách nechcem prevziať - môžem to urobiť??? neprevziať balík

Strana
z6