icon

Sobáš v kostole

monulkaaaa
4. jan 2022

Ahojte baby, mam otazku ohladom sobasu v kostole a vypisovaniu ziadosti. Pani na matrike mi dala vyplnit papier, Ziadost o sobasi, ale nie som si ista ci ma pochopila spravne ze chceme sobas v kostole, nie na urade. Potrebujem urcite to tlacivo vypisane este pred farou vybavit ? Radsej to teda samozrejme vypisem.. Ale, zajtra chceme ist na faru sa popytat ci nas teda zosobasia, planujeme az v roku 2023, a je nejaka moznost ze by nas odmietol farar zosobasit? Uz byvame na dedine, neviem pod ktory obvod patrime, ale chcela by som sobas v meste mojho narodenia, v ktorom som doteraz byvala, cca 10km. Blizsie mame ine mesto, mensie, ale to mi je uplne cudzie, tam by som sa vydavat nechcela. Priatel je evanjelik, ja som katolicka, mame spolocneho syna krsteneho v katolickom, v tom, v ktorom sa chcem vydavat. Neviem ako to funguje v takychto veciach...dakujem za kazdu radu 🙏

Strana
z2
ladycat2021
7. jan 2022

@monulkaaaa tak to áno, ale vieš Nový rok je len 1.1. 😅 a ešte keby bol sneh , tak to by bolo úplne magické 🙂 výzdoba by bola tiež v tej téme zima 🙂 ale snáď sa niekedy dožijem aspoň tých zasnub 😅 a potom sa moze začať s plánovaním 🙂

Strana
z2