icon

Špeciálny darček pre manžela k narodeninám a svadbe

2. mar 2025

Ahojte, na mužovu 30tku máme zároveň aj našu svadbu a chcela by som preňho vymyslieť nejaký špeciálny darček. Premýšľam nad “súkromným koncertom” od obľúbeného interpreta, ale cenovo sa obavám, že to bude cez náš, resp. v tomto prípade môj budget. Chcela by som niečo naozaj špeciálne, aby si to pamätal na celý život, ale okrem koncertu mi nič nenapadá, nie som veľmi kreatívna v takýchto veciach. Nemali ste niekto podobnú situáciu? Čo by ste mi poradili?

Strana
z2
xena_
2. mar 2025

Určite niečo zážitkové, napríklad let balónom?

barka1
2. mar 2025

Neviem, ci si potrpite na velké gesta a drahé dary. Ja nie.
Mojmu exmanzelovi som na jeho 30ku urobila hru - bojovku. Na rozne miesta (u kámošky, v oblubenom obchode, pred domom) som umiestnila napovedy, ktoré mu pomáhali vždy o krok sa posunut. Stanovišť bolo asi 5. Ciel bol v oblubenej restike, kde som ho cakala, dali sme si večeru a bolo.

muchotrafka298
2. mar 2025

Tu sa bavime radovo o tisickach EUR, nie u desiatkach. Niekto napriklad na sukromne oslavy nechodi vystupovat ani za peniaze, proste nie. Myslim spevakov alebo skupiny, ktore pozname z nasho showbusinessu. Toto su naozaj nakladne drahe dary, treba zvazit aj svoje financne moznosti. Davate si taketo drahe okazale dary normalne? Ja som zila s clovekom, kde sa vsetko meralo na prachy a drahe dary, aj ked pomaly nebolo co jest obrazne povedane. Ale drahe okazale, aby vsetci videli museli byt. Ja som na to zvyknuta nebola, aby som sa pachtila za drahym darom, dovolenka, zlato, pobyt wellness.

evaachesa
2. mar 2025

Veď už tá svadba je pre neho špeciálny darček...pekne drahý. 🫣😁

januska12323
2. mar 2025

"Chcela by som niečo naozaj špeciálne, aby si to pamätal na celý život"
Bude mať svadbu tú si hádam zapamätá.

muchotrafka298
2. mar 2025

Tiez si myslim, ze snad ta svadba je dostatocne pamatny moment. Alebo sa mozu svadobcania par tisic vyzbierat na toho oblubeneho interpreta a nemusia sa trapit s darcekom.

xena_
2. mar 2025

@evaachesa
@januska12323
@muchotrafka298 Akože keď má svadbu na narodeniny, tak už nemá dostať darček? 🤔 Autorka bude mať tiež svadbu a nemá narodeniny.

zabka79
2. mar 2025

Skus pozriet zlavudna a zazitky

evaachesa
2. mar 2025

@zabka79 vieš tým že si dali termín svadby presne v deň jeho ohruhlin, tak sa mi to tak až žiadalo napísať. 😅 Samozrejme že máš pravdu a darček by som určite riešila...čo tak si zájsť večer na nejaký romantický wellness s večerou? 🥰 Jaaaj počkať, to budú na svadbe. 🫣😅

autor
2. mar 2025

@muchotrafka298 nepotrpíme si na drahé dary, ale okrúhlina a do toho svadba mi prišla ako skvelá príležitosť na niečo čo nedostáva každý sviatok ☺️

@evaachesa svadbu nepovažujem za darček, chceli sme ju obaja aj si ju spolu platíme

januska12323
2. mar 2025

@xena_ nie len by som to neriešila v ten deň, keď vyberali termín vedeli aký je dátum. Maximálne by som povedala na svadbe prípitok. Ale ja nie som vhodná vzorka okruhliny považujem za rovnaké narodeniny ako ostatné.

muchotrafka298
2. mar 2025

Tak si priprav niekolko tisic, oslov management interpreta o ktoreho mas zaujem a uvidis, ci sa dohodnete alebo nedohodnete. Ak sa nedohodnete, tak vymyslis nieco ine. Pobyt, adrenalinovy zazitok, noc na Lomnickom stite, Gerlach s horskym vodcom, moznosti mas neurekom.

missviolet
2. mar 2025

Vikend v Európe, ten let balonom tiez fajn... podla jeho zaujmov

sonnenshein
2. mar 2025

Bookla by som surprise trip na ktory by ste isli rovno zo svadby.
Lokalitu, dlzku pobytu, program, aj sposob dopravy vies prisposobit budgetu.
Manzel mal 40, a isiel s naj kamosom v piatok "na obed", az na to ze v momente ako vyrazili, dostal od kamosa mnou pisany list s info, ze ich caka panska jazda v Budapesti so vsetkym, co ma manzel rad (a ja nie) - najma tour de pivarne 🤭
Bol uplne hotovy, nadseny, stastny.

lenkakravcova
2. mar 2025

Ak by chcel ísť na koncert, tak ide.
Načo je takýto typ darčeka? Aby si mu to mohla o roky neskôr vyhodiť na oči, keď ti dá "len" čokoládu?
Ak je to normálny bežný chlap na takéto darčeky si nepotrpí. Kúp si nejaké nekližé objednaj výlet na loďke kdesi po jazere v lete alebo víkendovú oddychovú chatu v horách kde budete len vybdvaja a bude nadšený.

autor
2. mar 2025

@lenkakravcova ja nie som ten typ čo vyhadzuje na oči dary ani peniaze… toto si si mohla odpustiť…

betulinka1
2. mar 2025

Nahodou ten obľúbený interpret je fajn. Ved Skus napisat manažérovi a povie ti cenu. Ved neberie celu kapelu a nie je to na celu noc. Napriklad si objednavas bud hodinku alebo pocet pesničiek. To uz ti vysvetli.

autor
2. mar 2025

@sonnenshein toto u nás však nie je možné ísť hneď zo svadby niekam, jednak máme dieťa čiže by to chcelo poriadne naplánovať a navyše na druhý deň sú popravky… ale ďakujem za tip, možno niečo vymyslím

autor
2. mar 2025

@januska12323 my sme si ten dátum vybrali schválne, chceli sme to tak

martul
2. mar 2025

@lenkakravcova a ty si sa dnes zle vyspala? Alebo píšeš z vlastnej skúsenosti?

zabka79
2. mar 2025

@evaachesa nemusi to byt vecera, take pilotovanie formuly bude muzov zaujmat a je tam kopec inych veci..

bielasovicka
2. mar 2025

Co sú popravky? 🤭

petulda333
2. mar 2025

@bielasovicka nevies co je ,,si dat na popravku,,? Ze sa pije dalej 😁

lenkakravcova
2. mar 2025

@martul z vlastnej skúsenosti nie, ale tu v diskusiách sa častokrát objavujú sťažnosti čo žena kúpila mužovi a on zabudol vôbec na to, že ona má narodeniny a potom je z toho hotová dráma. A jasné, že to nepíšu ženy na začiatku manželstva, ale po rokoch. Čiže to, čo je teraz sa môže aj u autorky o roky neskôr zmeniť. Nevravím, že musí. Ale čo ak to tak bude, a jemu na narodeninách záleží? Nebude jej potom ľúto, keď ona dá dajme tomu 1500€ na jeho darček?

lenkakravcova
2. mar 2025

Oprava: *Ale čo ak to tak bude, a jemu na narodeninách NEzáleží?

bielasovicka
2. mar 2025

@petulda333 no to slovo som ešte nepočula. 😁Ale viem, že sa niekde pije ďalej na druhý deň. 😁Len som nevedela ze sa tomu takto hovorí.

muchotrafka298
2. mar 2025

@bielasovicka no to vies, pijes na svadbe, den pred svadbou a este aj po nej, aby si si tu opicu "popravila" 😂😂

autor
2. mar 2025

@lenkakravcova my sme spolu 12 rokov, toto sa určite nezmení, nie som fúria 😉

jizanka
2. mar 2025

My měli taky svadbu v den mých narozenin. Dostala jsem dárek manžela a ten je spokojený, protože výročí svadby a narozeniny jsou v jeden den a tak nezapomíná . Možná to ocení časem i ten tvůj....😄

autor
2. mar 2025

@jizanka nehovorím, že nie, len mne to nepríde dostatočný darček ako som už písala vyššie, chcela som niečo “navyše” okrem svadby ☺️

Strana
z2