Spoločná oslava detí
Baby poraďte mám dve deti , syn bude mať narodeniny 24juna a dcérka v polovici augusta. Kôli financiám + rodiny ( práca a tak) by sme chceli spraviť jednu spoločnú oslavu len sa nevieme s manželom dohodnúť na termíne. Ja by som v polovicu júla ale od rodiny som dostala hejt že oslava sa do predu nerobí . Čo si myslíte??? Ďakujem za názory
@anonym_autor čo si myslim?
Ze ake velke to musia byt asi oslavy, ked je to financne narocne 🤷♀️ ...doma urobit pohostenie a tortu.
A k tomu, ze dopredu sa oslavy nerobia, je len povera a pri detoch to neriesim. Polka jula je kompromis pre obe deti.
@anonym_autor doma spraviť chlebíčky a upiecť tortu, to sa nedá na dvakrát?
Nerobila by som spoločnú oslavu pokiaľ si to deti vyslovene neželajú. Kvôli financiám čiže máš nejakú veľkú rodinu?
@januska12323 áno máme veľkú rodinu+ prídu aj zo zahraničia na Slovensko ( dovolenky) takže pretože. Deti sú s tým v pohode že by mali spoločnú.
@anonym_autor druhá polovica júla je dobrý nápad. Nevidím problém v tom prečo by sa nemohlo oslavovať pred narodeninami. A inak nechápem prečo by ste na oslavu nemali mať financie, veď stačí jeden koláč z obchodu a nejaký lacný darček, nemusíte vyhadzovať tony peňazí.
@anonym_autor ak sú deti s tým OK,tak nerieš.Rodine by som odkázala,že komu sa nepáči,nech na oslavu nejde
@anonym_autor druhá polovica júla je dobrý nápad. Nevidím problém v tom prečo by sa nemohlo oslavovať pred narodeninami. A inak nechápem prečo by ste na oslavu nemali mať financie, veď stačí jeden koláč z obchodu a nejaký lacný darček, nemusíte vyhadzovať tony peňazí.
@anonym_2ab45c veeelká oslava,lebo veeelká rodina
@anonym_2ab45c veeelká oslava,lebo veeelká rodina
@rozculena tak budú dve torty, spraví sa doma kotol gulasu
Podľa mňa je to fajn
Veď hlavne, že bude rodina pokope
A ten jul je dobrý nápad
@anonym_autor ak sú s tým aj deti ok tak úplne v pohode. Tiež takto spájame oslavy a dáme dátum ktorý vyhovuje čo najviac ľuďom z rodiny. A tak isto aj pre mňa je lepšie keď ideme na oslavu kde oslavujú viacerí. Je nás v rodine veľa a keby to tak nerobíme tak sme každý víkend v roku u niekoho 🤣
ja by som to urobila po druhých narodeninách 😏
urob to vtedy ked tu bude rodina zo zahranicia, im sa prisposob ked ich tam chces mat
aj my robime spolocne oslavy a uz len v restikach...a teda,ani u nas sa neoslavuje vopred...takze by som volila oslavu,az po dcerinych narodkach
S detmi a najbližšou rodinou by som oslávila doma ako zvyčajne, vtedy, ked majú deti narodeniny. Ak má prísť rodina zo zahraničia, urobila by som grilovačku spoločnú. Ale nech to nie je oslava narodenín detí, ale rodinná grilovačka, kde každý prinesie niečo za seba. Nie, že budete mať vy všetko na starosti. Každá rodina sa bude podieľať. Dohodnete sa kto donesie kolač, šalat, maso a pod.
Ak donesú darček deťom, lebo ich dlho nevideli, ok. Ale nespájala by som narodeniny 24.6. s rodinným stretnutím na konci júla.
Ja si myslím, že si dospelá a svojprávna. Takze ako povieš, tak bude. Ja som sa v živote nepýtala nikoho kedy kto môže alebo nemôže. Vybrala som termín, ktorý nám s manželom vyhovoval a len sme to oznámili ľuďom, ktorých sme pozývali. Kto mohol, prišiel, kto nie, tak nebol. Nikto z toho neumrel, nikto sa neurazil, čas sa nezastavil. Vôbec by som sa nikoho nepýtala kedy mám robiť oslavu pre svoje dieťa. To už je vrchol.
určite by som nerobila spoločnú oslavu. to máš takmer 2 mesiace medzi deťmi. Jeden už ani nebude vedieť že mal narodky a druhý má ešte dlho do narodenín.
Ak sa neda inak tak az po druhych narodeninach, to by som spravila ja 🙂
Tiež niekedy spájame, ale úprimne toto by som nespájala, však to sú skoro 2 mesiace od seba.

Nerobila by som spoločnú oslavu pokiaľ si to deti vyslovene neželajú. Kvôli financiám čiže máš nejakú veľkú rodinu?