Ste smutné, že vás neprišli obliať a vyšibať?
Je tu niekto smutni, ze ho neprisli obliat a vysibat? Co poviete v utorok kamaratkam?
Verim, ze toto je len tema na pobavenie. Nik ma neprisiel poliat 🙂 este aj manzel je od vcera so synom u svokry. Uzasny den!
A moje pricetne kamaratky ani nenapadne sa pytat, ci ma niekto prisiel poliat asi to bude tym, ze uz nemame -nast.
Presnejsie 13-nast 😅
Autorka, my uz nie sme skolkarky, aby sme boli smutne z toho, ze nas nikto neprisiel popolievat ;)
Konečne som mala fraj...nik neprišiel, šalát, rolka, vajíčka, rezne... všetko pre mňa...😁🥰🤟
U mas nikto nebol comu sa tesim. Dlho sme spali obed deti sa hrali na dvore cele poobede ja sa vyvalovala na lavicke. Ani som nic velkonocne nepripravovala urobila som detom par chlebikov to je vsetko.
No neviem, to to sa už nerieši ani na základnej škole.
Myslíš, že dospelé ženy budú smutné, že ich nikto nevyšibal a neoblial ?
My sme sa tento rok vyhli úplne akýmkoľvek návštevám, kedže polka rodiny je chorá a áno, trochu ma mrzí, že sme sa nemohli vidieť, ale zrovna to že ma nikto neprišiel vyšibať a poliať mi nechýba... s kamarátkami si zajtra určite nebudeme čítať zoznamy, kto všetko nás prišiel vyšibať a koľko litrov vody sa prelialo😅 keď sa budeme baviť aké boli sviatky, poviem normálne čo sme robili...
Kazda kamoska to ma u prdele 🤣. Toto niekto realne riesi ?
Kľudne povedz, že si sa aj 5x prezliekala.
Ked mas trinast, verim, ze toto je problem, ale mozes povymyslat bratrancov a susedov, ktorych kamaratky nepoznaju. Ak mas viac ako 15 tak cudujem sa tomuto problem
poviem že manž. sa činil... 😉
Boze prestaaan s takymi volovinami, je mi trapne aj za teba
Poviem boze ja som mala taky skvely den, nikto neotravoval avecer som zozrala co som mala nachystane keby nahodou. Pohodinda
Byť smutná kvôli tomuto ?? Nikdy 🤣 práve naopak. Som šťastná jak blcha.
Ak si vo veku do 15rokov tak verím že ťa to trápi.... Keď som mala 13tiez ma to stvalo že prišli len 2-3 a bratranec. Výhoda bola v Tom že všetky čoko vajcia a dvojkirunacky ostali mne 😂☺️. A neskôr to bola len výhoda
čo máš 3 roky?
Či mi má byť smutno, že ma nejaký chlap neprišiel obliať a zmlátiť? No ešte nad tým by som si hlavu lámala. 😄
mám doma 4 chlapov a každy vie že u nás sa neoblieva
nešibe nič, staršieho to prešlo už nechodí a ten zvyšok to ani nechytilo
ja som toto zatrhla už v detstve a som rada že som našla pochopenie a budeš sa divit na zš mi dokonca závideli baby ,takže tejto tvojej otazke sa dost divim
Nie... viac by ma mrzelo, ze neviem pravopis 🙂
Vieš, že tu sú väčšinou dospelé ženy a nie žiačky ZŠ?
Nič im nepoviem. Sme na chate a nejaké polievanie nerieši nikto z nás. Toto neriešia ani deti v škôlke.
Vám šibe veď je to evidentne dieťa 🤦... Povedz, že ťa boli obliať z rodiny, alebo, že ste neboli doma.
Tak si vymyslíme ten průmĕr, Šafránku.
Chvalabohu 😁
my sme toto hlúpe oblievanie v rodine aj medzi priateľmi zrušili už dávno
Asi si si nevšimla,že toto nie je stránka pubertiaci a spol
Ak mas od 10-15 rokov,chapem. V tomto veku sa baby predhanaju,ktora bola kolkokrat zliata. Ale ak ti to tak vadi,tak si vymysli,ze ty bojkotujes Velku Noc a ziadneho sibaca si nepustila alebo ze si nebola doma,bola si na prechadzke,ture , u rodiny...hocico doveryhodne si vymysli.
😆
ja som sa tomu dobrovolne vyhybala od 1 rocnika zakladnej skoly. a uplne realne som to vzdy aj povedala spokojne vsetkym kamaratkam. nikdy som nemala problem si za tym stat. prve roky ked zvonili sme neotvorili a potom sme nastastie co ci pamatam vzdy sli ako rodina na vylet. bolo to skvele. moje deti ani nevedia ze taky zvyk existuje. syn ma 14 a ani on ani jeho kamosi a spoluziaci nechodia sibat. dcera ma 9 a vobec netusi ze by niekto mal prist.
ale ak to pre teba problem je tak si vymysli. kto to skontroluje? boli deviati. 3 ma obliali vedrom, ostatni vysibali a 2 ma poliali smradlavou vonavkou. problem solved

Tu niekomu asi sibi-ryby😀