Sú biele šaty na druhú svadbu nevhodný výber?
Ahojte, sú biele šaty na druhú svadbu — fakt také veľké fópá?
Prvú svadbu som mala v kostole, so všetkou parádou.
Začiatkom júla mám druhú svadbu, pre snúbenca je to prvá svadba, teda chceme to mať so všetkým, čo k tomu patrí. Mama ma skoro ukrižovala, vraj sa biele šaty vôbec nehodia a že to pôsobí trápne. Mne sa ale páčia, cítim sa v nich skvelo a je to moja svadba, všetko si platíme my. Platí nejaká etiketa, alebo si môžeme dnes obliecť, čo chcem? Popritom ich so mnou bola v salóne vyberať, neviem, či jej nejaká tetka niečo povedala, alebo v nejakej telenovele o tom niečo bolo ...
Ked chces aby bola aj ovca cela sj vlk syty, daj si maslovu, alebo kremovu farbu. Nebudu uplne biele, aby bola mama spokojna a v podstate budu take ake chces ty😉. Na fotkach vyzeraju uplne ako biele
Biele šaty na svadbu nie sú žiadnym symbolom panenskosti a nevinnosti.
https://www.svadobnemanzety.sk/vedeli-ste-ze-sv...
Kľudne si daj biele, matke to mize byt jedno je to tvoja svadba nie jej
pozri, ak nepride, usetris :D
Ja som mala aj druhy krat biele šaty. A vôbec ma to netrápilo kto aký má nato názor. Tvoja svadba tvoje pravidla !
Úplne normálne sa baby vydávajú v bielych šatách aj na druhej aj na tretej svadbe. Kedysi bolo, že biele šaty by mala mať len panna. Tiež z toho časom zišlo, prečo asi... 😄. Teraz sú už rozvody také časté, že nikto nerieši, keď máš biele šaty na druhej svadbe, no bože a čo.
Bola som na pár druhých svadbách a teda mali aj biele šaty, vždy sa nájde nejaká tetka, čo ťa poohovara - takže je jedno ako urobíš, urob si ako Ty chceš, je to vaša svadba.
@michaela329 presne tak, určite ju niekto za niečo ohovori, takže nemá zmysel snazit sa vyhoviet každému.
Mna caka tiez coskoro druha svadba, akurat na urade, kedze prva bola v kostole. Obaja sme rozvedeni a neriesim oblecenie. Rovnako si davam biele saty ako na prvej svadbe. A kedze ta prva mi ani vobec nevysla co sa tyka oslavy kvoli obmedzeniam a bola uplne bez rodiny, tak si tuto chcem konecne uzit. Neriesim, kto si co mysli ale zase ani nikto neriesi moje biele saty. Tak sa na to vykasli a uzi si svoj den. Je to svadba predsa Teba a tvojho partnera...Vela stastia.🙏💕
Mama sa vyhráža? Nevšímaj si toho. Ukľudní sa. Ona si uvedomí, ak ju budete ignorovať, že bude to jej hanba, že nebude na svadbe.
Biele šaty si obleč. Bez závoja, Ozdoba vo vlasoch.
Jedna známa bola rozvedená, druhý krát sa vydávala v kostole, biele šaty, Pekne vyzdobený účes. Nik sa nad tým nepozastavil.
Mysli na niečo pekné. Nikdy sa nevzdávaj. Urob tak, ako uznáš za vhodné. Lebo je to vždy dobré pre Teba.🍀 a veľa šťastia a lásky prajem
Koľko máš rokov? Podľa príspevku by som tipovala tak 15. 🤦
Biela je symbolom cistoty, ruku na srdce, ktora dnes ide k oltaru ako panna? Takze v klude chod v bielom, nemas nalepku na cele, ze si tam uz 2x
Pri všetkej úcte k našim mamám...
Keby som mala robiť všetko podľa mojej mamy, tak sedím v hojdacom kresle, s mačkou v lone a po 12 hodinovej šichte za pásom... u nej doma a kukáme spolu telenovelu, alebo súdnu sieň 😀 na stole krížovky a oproti tikajúce hodiny, že ešte aj ku susedom počuť ten tikot.
aj Megan Markle mala biele šaty. 🙂. Kľudne si ich daj. Aj moja švagriná mala biele šaty, keď si brala brata. Jej druhá svadba, bratova prvá. Tvoja svadba, nie mamina. 🙂
Povedz máme, že biela farba šiat zastupuje bielu techniku v domácnosti: práčku, umývačku, chladničku a sporák. Nech budúci manžel vie, že si dobrá gazdiná
Nevesta sa rozhodla objednať si sama svadobnú kyticu. Kvetinárka sa jej pýta, akú chce farbu bielu alebo modrú. Nevesta sa spýtala na rozdiel. Vraj biela je pre panny a modrá pre ostatné. Nevesta vraví: " Tak mi urobte bielu a dajte tam sem, tam modrý kvietok."
Tak je aj so šatami. Ale je to jedno. Hlavné je, aby nevesta bola v nich pekná a dobre sa v nich cítila.
Nevesta sa rozhodla objednať si sama svadobnú kyticu. Kvetinárka sa jej pýta, akú chce farbu bielu alebo modrú. Nevesta sa spýtala na rozdiel. Vraj biela je pre panny a modrá pre ostatné. Nevesta vraví: " Tak mi urobte bielu a dajte tam sem, tam modrý kvietok."
Tak je aj so šatami. Ale je to jedno. Hlavné je, aby nevesta bola v nich pekná a dobre sa v nich cítila.
@evkatk 😂😂😂
Ideme v auguste na svadbu. Obaja 45 roční. Ona už bola raz vydatá, dospelé dieťa, on nebol ešte ženatý. Nevesta si bola kúpiť biele svadobné šaty, robia svadbu vo veľkom štýle, 100 ľudí a my sa veľmi tešíme 😁😁 určite to nie je o šatách, nech sú aj červené, tvoja vec, nikoho do toho nič, ani tvoju mamu.

Obliekla by som si tie najlepšie saty aké by som nasla, nech matku aj rozdrapi, keď sa takto správa. Je to tvoja svadba, platíš si ju sama, tak ti matka nemá čo kydat do výberu.