icon

Sú podľa vás tieto šaty vhodné na svadbu?

kvecinka321
4. aug 2022

Myslite že by sa hodili na svadbu ako hosť? Sobáš bude v kostole? Hostina pod holým nebom niekde na lúke resp v prírode.

Sú podľa vás tieto šaty vhodné na svadbu?
Strana
z2
karhu
4. aug 2022

za mna nie

paulinkaa2
4. aug 2022

@kvecinka321 saty krásne, len vrch je nic moc.
Ale neviem si predstaviť v dlhym šatách tancovať vonku na lúke

pribinak
4. aug 2022

Nie, nemajú taký ten slávnostný nádych
Tak na garden party či večerná prechádzka na zmrzku.

zmrzlinka2021
4. aug 2022

@kvecinka321
za mna nie - chce to nieco slavnostnejsie

barborachors
4. aug 2022

@kvecinka321 na pohodovu hipstersku svadbu sú fajn

luccija
4. aug 2022

@kvecinka321 do kostola nie, ale na tu luku ako stvorene.

ninusa221
4. aug 2022

Taketo saty sa nosia k moru do mesta. Proste bežne nosenie nie na svadbu.

a_alexandra_a
4. aug 2022

Nie sú, aj na outdoorovú svadbu sa patrí obliecť adekvátne udalosti. Napríklad https://www.asos.com/asos-design/asos-design-hi... ...

patka06
4. aug 2022

Na svadbu by som vybrala elegantnejšie čaty, tieto sú na bežné nosenie.

danulicek
4. aug 2022

videla som nedávno video z letnej svadby, kde podobné šaty ženy mali. ale presne - bola to svadba na lúke, nič strojené, oficiálne, ale pohodová hostina v prírode. takže asi dosť záleží od nevesty a ženícha, resp. svadby, akú chystajú a či riešia "dresscode".

patus_2
4. aug 2022

@kvecinka321 podľa mňa áno. Ak sa páčia tebe, tak si ich kľudne vezmi. Do kostola vhodné sú (myslím dĺžku, výstrih, zakryté plecia) a na hostinu pod holým nebom sú myslím tiež vhodné 🙂

martul
4. aug 2022

@a_alexandra_a ten chrbát je ako stvorený do kostola 😃

a_alexandra_a
4. aug 2022

@martul na ten chrbát sa dá niečo prehodiť 🙂 neviem ako ty, ale radšej si na hodinu niečo prehodím ako vyberiem šaty v ktorých sa budem 12 hodín potiť, lebo majú všetko zahalené 🙂

sapetka
4. aug 2022

Nie

martul
4. aug 2022

@a_alexandra_a jasné, ja tak isto

ninusa221
4. aug 2022

Ja by som zvolila nieco taketo garden party ideal na leto nebudes sa potiť niesu ani dlhé a niesu ani kratke 🙂

sovica
4. aug 2022

@kvecinka321 Neupravila si popis? Lebo najprv som išla písať, že sa na svadbu nehodia. Ak bude svadba na lúke - pod holým nebom, tak sú tie šaty v poriadku, hodia sa. Ináč nie! Ale naozaj len ak bude svadba taká "prírodná" na lúke, ako píšeš. Ak bude záhradná - pod stanom, tak za mňa nie. Aj tam je určitý dress code.
@a_alexandra_a Tie sú krásne👍

kvecinka321
autor
4. aug 2022

@sovica Neupravovala dom nič. Svadba bude v Abelande 🤷🏻‍♀️

kvecinka321
autor
4. aug 2022

Som po pôrode, ťažko si viem niečo vybrať aby sa dalo ľahko kojiť, bol to môj štýl 🤷🏻‍♀️ A zároveň aby zakryli čo je navyše po pôrode

ninusa221
4. aug 2022

@kvecinka321 skus pozriet šaty na SHEIN tam su aj vacsie čísla.

kvecinka321
autor
4. aug 2022

@ninusa221 tak zas nie som obezna som M teraz len bývala som S tak sa necítim komfortne v obtiahnutom.. bruško mi po pôrode zostalo..

ninusa221
4. aug 2022

@kvecinka321 nemyslim ze obezna ale mas tam vela šiat pekných aj na m aj na S aj na xxxl. Rozne strihy, dĺžky. A su aj lacne..

martinka13
4. aug 2022

Za mňa nie. Také na pláž. Vybrala by som aspoň menej vzorované, keď Ti strih vyhovuje. Samozrejme v Tvojom prípade by som veľmi hľadela aj na pohodlie

kvetinka75
4. aug 2022

šaty sú pekné ale na svadbu by sa hodilo niečo elegantnejšie

pribinak
4. aug 2022

@kvecinka321 Abeland poznám, ale aj tak by som hľadala iné šaty. Je tam dost miestnosti kde budeš môcť v klude dojčiť, čiže až tak by som kvôli tomu šaty neriešila

evabb35
4. aug 2022

@kvecinka321 do kostola by som si nebrala šaty s holými plecami ani v lete. K tým šatom by som si dala nejaké jednofarebné sako alebo bolerko, aj s krátkym rukávom, možno ešte nejakú šatku okolo krku jednofarebnú a to aj so sakom vo farebnom odtieni jednej z farieb aké sú na tých šatoch.

ivangeline
4. aug 2022

Nieeeeee.

elizabet173
4. aug 2022

@kvecinka321 urcite nie

guliver19
4. aug 2022

@kvecinka321 absolutne no. To uz nevedia zeny fakt zhodnotit same ani tak banalnu vdc co sa hodi na slavnost ake handry???

ajuga
4. aug 2022

@kvecinka321 tolko krasnych siat v dnesnej dobe je na vyber,ci v obchodoch,ci na nete a vzdy sa tu objavi tema,kde sa zakladatelka pyta,ci su saty tak akurat vhodne ma zmrzku ci prechod z kupelnedo postele,vhodne aj na svadbu a do kostola.absolutne nie, tieto saty su kolotocarske, vhodne akurat tak na tu zmrzku... zeny sa vedia pekne obliect, ked idu na veceru s partnerom, svedcia o tom stobky fotiek tuto na mk..a ked idu na svadbu,tak vyberu take zupany a oversize saty, ze konec 🙄

Strana
z2