Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?
Nie sú úplne biele ale je tam ta biela predsa...je to nevhodne? Úprimne prosím

dobre vieš ako som to myslela,či......IQnič,či ako
Tie cervene to je eroticka spodná bielizeň a nie saty. Je to samozrejme na tebe čo si oblečies, ale za mna... kamoske ani rodine sa na svadbe nerobí nič v štýle "chcem na seba pútať pozornosť". Ide o svadbu, pozornosť ma mat nevesta a ženích a nie niekto z hostí, kvôli tomu, že má hlboký výstrih. Ja v pozícii nevesty by som sa nenahnevala ale asi by som si pomyslela čo to o tvojom charaktere keď aj pri takejto prilezitosti "nedoprajes" tu pozornosť neveste.
Nie moja len zeny presne ako ty chodia na akcie v puzdrovych marhulkovych nevkusnych satach z roku 3, sedia za stolom a ked pride takto stylovo oblecena baba ktora ma na to prsia a postavu tak hned zacne ohovarat a chrlit jedovate reci ako chce ukazat cecky, aka je k....va a pod 🙂 🙂 🙂 pockaj ako sa to volaaaaa....... tusim na Z nieco.... zavist??? 🙂
@satanca da sa uputat pozornost aj ked som vhodne slusne oblecena .. nemusis mat saty az ku krku... a ked sa ti to paci tak chod ako chces .. nepytaj si nazory ked sa ti nakoniec aj tak nepaci co ti “ozrutne slovenky” pisu
@satanca
🙂 ale ved si chcela úprimné názory. Nie?
Máš ich.
Vonkoncom nie som konzervatívna.....ale zbadať niekoho na svadbe v takýchto šatách, klesá morálne aj vkusom riadne dole.
Nepaci sa mi akym sposobom to pisu. Mozete ma skritizovat, ale konstruktivne. Preto som sem pisala 🙂 necakala som len pozitivne nazory. Ale z tychto vkusnych a krasnych siat tu robite nejake vulgarne handry. Co nechapem.
:D :D :D keby na to mate postavu a prsia, tiez si ich date, kazda do jednej :D citim to z vas :D len nemozete tak chrlite jed. :D aj tak si ich dam. kto ma co ukazat nech ukaze. a vulgarna nebudem urcite 🙂 tie saty su bomba a na zene ktorej sedia na postavu vyzeraju famozne - vid ta modelka, ja mam presne ten typ postavy 🙂
Šaty ako take sú pekne,ale ten vystrih je teda na svadbu "too much". Za mňa to vyzera lacno, urcite by som v takych na svadbu nesla, aj keď by som na to mala prsia aj postavu
@satanca vies, to nie je o tom, ze ti ktosi zavidi postavu, prsia, zadok, vlasy.
To je o umeni vediet sa obliect stylovo a zaroven vkusne a zaroven primerane udalosti.
Ty si schopna dat dokopy to prve z toho, sem-tam mozno prve dve, ale vsetky tri su na teba zjavne moc.
Tak prestan soptit ako ciganka u branky a pocuvni rozumne rady.
Podla mna ma na svadbe putat najviac pozornosti prave nevesta, je to jej den...ona je ta o ktorej sa ma rozpravat...ale tak sak pokojne si ich oblec, ked su pre teba slusne saty nudne, ale bola by som moc zvedava co na to nevesta.
No ty musis mat veľmi rada tu osobu ktorej ideš na svadbu. Už po prečítaní tohto všetkého by som si povedala že kaslem nato asi to teda neni vhodne, oblečiem si ich pri inej prilezitosti. Ale tak buď za "hviezdu" teda 🙂
@satanca jeziiis nam je to popravde uplne jedno ci si ich das a vobec nas nezaujima aka budes “zaujimava” pytala si si nazor tak ho mas .. ale vidim ze mas aj tak svojho boha tak ho maj. A zavidiet? No neviem co .. a uz len aj kvoli neveste by som to nerobila ..
Obliekam sa vyzyvavo bezne, nielen na tuto svadbu 🙂
Mne sa zda nevhidny ten vystrih.vobec nie som puritan,mam velmi rada sexi aj zvodne odhalujuce saty.Ale hranica medzi sexi a vulgarnym je pomerne tenka a mnoho zien ju presvihne.Tento vystrih je podla mna vulgarny,nevkusny a velmi prvoplanovy.Inak mimo neho su tie saty velmi krasne.
@satanca Jaaj,az teraz citam tvoje sebestredne komentare.naozaj si myslis ze zeny,ktore ten vystrih hejtuju su vsedne,tucne,nepritazlive mysky ktore si takyto vystrih nemozu dovolit? Ozaj? 😁😁😁 naco sa pytas.tak si daj gatky a podprdu s vyvalenymi prsiami a budes stopercentne stredobodom pozornosti.ja len hovorim ze je rozdiel sexi a vulgarne.je nestastie ked zena nema vkus.dobre sa zabav.
Vkus nemate vy vsetky :D :D :D ok pridajte navrhy ake saty su vhodne. vlozte obrazok co by ste mi odporucili 🙂 sups
@satanca práve tá pozornosť ktorú šaty vzbudzujú je problém. Svadba je deň nevesty - ona je ozdobou celého dňa aj noci. Ty tam budeš ako hosť. Niesi tam, aby si pútala pozornosť - to miesto je obsadené.
Uprimne?
Nevesta bude stredobodom pozornosti vzdy.....ciI bude mat polka zien biele saty a druha polka bude hola...hostia su a budu iba hostia. A kazda zena sa vie obliect pritazlivo,no nie vulgarne.
jasne iba o to ti ide,napisať aku maš postavu,akasi krasna a možno vyzeraš ako🙊

Pytam si radu od zien ktore vedia poradit bez urazok a nevhodnych terminov o mojom poprsí. Samozrejme Martinka vidis moje pejorativum ale to predosle si (naschval) prehliadla, na ktore som reagovala. V dnesnej dobe zeny uz nedrzia spolu. Zavidia, kritizuju ohovaraju. Dobre nemusia sa vam pacit ale vyjadrite to slusne a nie ze chcem otrcat citujem cecky.