Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?
Nie sú úplne biele ale je tam ta biela predsa...je to nevhodne? Úprimne prosím

PResne ako pises terezka 🙂 absolutne je jedno co budem mat ja na sebe. ak ma nevesta zdrave sebavedomie, bude jej to u prdelky 🙂 to len tuto vy ste asi so sebavedomim na nule ze by ste cely vecer revali na zachode na vlastnej svadbe, keby niekto pride v tychto satach. 🙂 to vypoveda nieco o vasom sebavedomi damy 🙂
Tak ja mam ukazkove silikony, ale take saty by som si na svadbu nedala, pre mna je to vulgarne na taku udalost 🙂 A tiez nenosim puzdrove marhulkove ani ku krku ani ziadne babkovske. Tieto by boli uplne ok, ak by nemali vystrih po pupok, ale trochu mensi 🙂 Inak su nadherne. Ja sa vydavam tento rok a urcite by mi nevadilo, keby ich niekto mal na mojej svadbe. Ale jednoducho ja by som si take nedala na ziadnu svadbu, lebo by som sa citila lacno. Ak sa Ty v nich tak necitis, kludne si ich daj.🙂
Šaty veľmi pekne, aj na svadbu vhodné, ale... O kúsok zapošiť výstrih. Tiež máme známu čo chystá svadbu a jednu kamošku váha či pozvať - že nemá záujem ju za svoje € nechať na svojej svadbe strhávať pozornosť na seba - výstrihy nosí podobne ako na foto 🙂
pekne saty,ale ked mam byt uprimna,mne ako neveste by vadilo,ze prides az takto moc nahodena...nevesta ma byt naj.je to jej den...chapem,ze sa hces pacit svojmu priatelovi,ale verim, ze aj v inych satach vyniknes
A čo ako že ak ma zdravé sebavedomie ? A ak nemá a bude mat pocit že vyzerá horsie, to fakt jej chceš ničiť deň ?
Baby....za mna su tieto saty trosku vystredne....ale
Ja vas nechapem
Tiez som sa vydavala,mala som.vacsiu svadbu...no nenapadlo by mi riesit,kto ma co oblecene....a podla mna je to aj trosku divne...nariadit niekomu,co si ma obliect. Pozyvate ludi,preukazujete im pozvanim cest....ale aj oni vam,ze na svadbu pridu. Bez hosti je svadba o com?a o com.je svadba bez zabavy tych hosti? Az taka stara nie som,no nejako sa to divne zvrhava s niektorymi nevestami...
Ci chceme,ci nie...vzdy a vsade bude niekto od nevesty krajsi...a nemusi byt ani vulgarny,ani v bielych satach.
Stale nechapem,pytas sa ci su vhodne,vsetky napiseme ze nie,a miesto toho aby si to zobrala ako dobru radu tak nas stale presviedcas ze sme zakomplexovane sami zo seba🙆♀️bola som pred mesiacom na svadbe a videla som vela krasnych zien v krasnych satach aj bez vystrihu po pupok,take tam nastastie neboli
@terezka1947 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA
@terezka1947 ano ved o tom to je ak ti pride tvoja rodina a snubencova rodina chces aby sa tam lidia bavili a citili dobre a ak ich uraza nevhodne oblecenie stylu cecky ven tak proste je to neucta napr ak je svadba v kostole a v tychto pride tak riskuje ze ju kostolnik vyhodi a o svadbe sa bude spominat ako na svadbu kde henta a henta prisla tak
rovnako je nevhodne prist v sustakoch ci leginach a pod
za mna je to velka neucta voci neveste a zenochovi co ju pozvali
Mne sa šaty veľmi páčia, keby nepatrím k tým, ktore majú xy kíl navyše, kúpila by som si ich (aj na svadbu), ktorá by bola v lete a bolo by milión stupňov. či chceš alebo nechceš, musíš uznať, že sú to take šaty, čo na seba strhnú pohľad, takze treba rátať aj s negatívnymi ohlasmi najmä konzervatívnych ľudí. Ale v lete ju určite viac odhalených hostiek prítomných na svadbe, tak urcite nebudu jedinou témou diskusie. Ak je svadba v kostole, dala by som niečo hore na tu hodinu v kostole, nech je dekolt zahalený.
Osobne si nemyslím, že šaty sú vhodne pre “devy ľahších mravov” ako to tu niektoré naznačili, skôr ich všetky škrie, že nevesta by menej “žiarila”. Ale s tým nesúhlasím. Veď každý vie, komu je na svadbe a kto je nevesta a isto to bude jej deň. Ja osobne som mala na svadbe 5 žien v bielych šatách, 2 v červených, a bolo tam niekoľko v béžových šatách. Dokonca aj v čiernych. Všetko “zakázané” farby. A uvedomila som si to až spätne, keď som pozerala video zo svadby. Pre mna bolo dôležité, že tam so mnou ti ľudia sú, nie to, do čoho sa odeli, necítila som sa ukrivdená, že by ma obrali o moj deň.
Obrat novomanzelov o pozornosť môže aj strýko z tretieho kolena, ktorý sa spije pod obraz boží, nie len “blbo” Zvolene šaty, mile dámy!
Mna vyber šiat nezdvíhal zo stoličky, ale skôr tvoje vyjadrovanie a urážanie žien! Chcela si úprimný názor a ony ti úprimne odpovedali, len asi nie tak, ako si očakávala. Ale šaty sú pekne!
Mudrlantiek pribuda ale tie navrhy konkretne furt nikde 🙂 ej ej babenky. Ja cakaaaaam. Co by som si teda poda vas mala dat? 🙂
@satanca A preco sa pytas na nazor, ked si presvedcena, ze su to tie prave saty? Si rada vyzyvava, tak bud nadalej, k tomu snad nepotrebujes urazat zeny, ktore sa Ti snazili poradit, ci ano? Teraz si spokojna?
Nema cim inym zaujat, tak uz jej ostava len toto.
@loginexistuje to s tebou plne suhlasim....no v kazdom by mala byt nejaka elementarna slusnost. Prikazy a zakazy nic nevyriesia.
@liligreg 100 ludi 100 chuti pytala sa na nazor ... To ze sa to paci vam .. neznamena ze sa to bude pacit vsetkym.. tak co? Kazdy nech si robi podla seba .. ked sa jej pacia nech ide aj do kostola v nich ved jej vec .. my sme sa len vyjadrili
Ak si nejakou brosnou uzavres dekolt,tak sa daju. Ten dekolt je vulgarny a lacny.
Len som zvedava aky vkus maju odbornicky ktore kritizuju ten moj 🙂 ci hanbite sa zan? 🙂
@satanca ty si sa tu prisla pytat ... my sa same vieme obliect na nejaku slavnost ..
Stebou je zbytocne stracat cas ty len cakas kto napise nazor ktory chces pocut , zial pokial chces is za k...... tak chod a nepytaj sa ludi na nazor, lebo ked ti ho povedia tak su zle, tak o com to je.
Takéto saty si da na svadbu zena ľahších mravov - moj názor.🙂 na ples by to bolo OK .
@satanca u Teba je uplne jedno, ake saty si das, chovanie mas na 4-, mozes si dat aj rit naopak, nepomoze Ti to.
@lucka12399 by som chcela vidiet ako. jak sede mysi
@satanca nepotrebujem celemu obecenstvu ukazat prsia aby som bola pekna ... viem sa ukazat aj inak .. a myslim ze plno zien tiez aj bez vystrihu az po pupok skoro
@satanca tak to jednoducho obrat.
Namiesto vystrihu po pupok si daj nieco splyvave (na sposob padavej latky, co jemne kopiruje krivky. postavu na to pises, ze mas), mierne ku krku (zapinanie za krkom), ale s odhalenymi ramenami.

Vobec si nemyslim ze ti niektora zavidi a chce zle ,ved si chcela radu a myslim ze na svadbu su velmj nevhodne.Tak ja mam cerstvych 30 ,necitim sa az taka konzerva ale neobliekla by som si ich a uz vobec nie na svadbu,to je udalost kde sa to jednoducho nehodi.