icon

Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?

satanca
31. mar 2019

Nie sú úplne biele ale je tam ta biela predsa...je to nevhodne? Úprimne prosím

Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?
satanca
autor
31. mar 2019

@beky1813 ty si kupis aj za 10000 a budees vyzerat nahovno. 🙂 mne stacia aj za 10 a vsetci chlapi slintaju 🙂 puska

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@satanca pozitivne na tych satach je to, ze jest budes moct nepretrzite, na bruchu su volne, aj zadok zakryju-takze nevahaj a ber, pre Teba ideal.😉

korunka1
31. mar 2019

@moonlight1210 sebavedomá,ake nechapavá

satanca
autor
31. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl nepotrebujem nic zakryvat 🙂

beky1813
31. mar 2019

@satanca inac tie saty su z aliexpressu a stoja 15 eur, cize ti pride lacne cudo, co v kombinacii s odhalovanim bude pôsobiť, ako keby si si pomýlila miesto a zarábať mas ist inde 😃

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@satanca To si myslis Ty😉

korunka1
31. mar 2019

@beky1813 mam na konci jazyka ake povolanie asi slecna vykonava...ale nedám to bo ma vymazú 😆😉😁

satanca
autor
31. mar 2019

@beky1813 asi tvoja inteligencia nesiaha do takych vysin, aby si vedela, ze nie vsetko co je na ali nema inych vyrobcov 🙂 natukaj si ten eshop na instagrame a tam maju realne VIDEA zakaznicok ktore maju ich kusky na sebe. a naozaj to nie su aliexpresovky 🙂

moonlight1210
31. mar 2019

@satanca to mas fuk.
hlavne tam neotvaraj usta.

Lebo tvoj priatel skonci ako z toho vtipu:
“Vraveli sme ti, neber si ju, budes na nu sam.”
😉

satanca
autor
31. mar 2019

@korunka1 Student vysokej skoly 🙂 a part time job je doucovatel anglickeho a francuzskeho jazyka

beky1813
31. mar 2019

@satanca saty, co stoja 33 eur a maju tu istu fotkubako na aliexpresse, urcite nebudu dizajnovym kuskom. Ale to by si najorv musela pouzivat aj hlavu, nielen prsia

beky1813
31. mar 2019

@korunka1 nemusi, su iste okruhy obyvatelstva, ktore si myslia, ze lacne, odhalene, znamena vkusne

satanca
autor
31. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl Chcela by som teba vidiet. ty 90 kilova obluda

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@satanca 😀😀😀😀😀😀😀

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@satanca Bacha, aby som Ta neprisla v noci strasit😀To by si nemusela zvladnut😀

nini1010
31. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl
@beky1813
@moonlight1210 Tak ved postavu ma dobru,normalnu tako ako 50%zien,aj prsia si dala spravit,takze by tam mala ukazat ake bomby.Len je jednoduchsieho rozumu.To tazko vysvetlite,netreba ani riesit.

whatever1
31. mar 2019

Idem si spravit pukance😂😂😂 a dam si ich rovno na zachode lebo sa asi pocuram🤣

moonlight1210
31. mar 2019

@satanca teraz som videla tvoju foto. Mozes sa postavit uplne vzpriamene a rovno a nenakrucovat sa, ako na instagram story?
Vies, videla som uz vela foto krasavic zo zivotopisov a na nejednu sa chlapci tesili, ze aka to bude sexy kost. A ostali v soku, ked realne dosla. Spravne svetlo a uhol totiz urobia vela.

Btw. to ti exkluzivnu special edition pre konik fotil ten priatel, ci kamoska?

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@whatever1 no, tak ale si tam zober aj notas/mobil😀

vifka
31. mar 2019

@satanca ak ich tak veľmi chces, máš rada pozornosť ľudí, tak sa nepýtaj na názor ostatných. Obleč si ich a hotovo. Ale svadba je deň nevesty, nechaj ju užiť si ho.....

lala123
31. mar 2019

@satanca ja len nerozumiem prečo sa chces silou mocou páčiť frajerovi keď si taká sebavedomá....veď v prvom rade sa mám páčiť sama sebe nie ? a hlavne sa v šatách cítiť dobre a zabaviť sa...asi budeš vo vzťahu dost neistá ....nič v zlom ale saty za 30€ asi kvalitne veľmi nebudu a bude to na nich aj vidieť.....ale to už musíš ty vedieť a ešte jedna rada nabuduce keď budeš žiadať od niekoho radu tak počítaj s tým, že každý má iný názor a nemusi byt totožný s tvojim....

monika15
31. mar 2019

sorry ale hore to vyzera jak do bordelu hehe

satanca
autor
31. mar 2019

keby sa sem da dat video aj to vam pridam :D tam by ste ma mali zo vsetkych uhlov :D

borka33
31. mar 2019

Podľa mňa sú pekné, bielu farbu na šatách by som tiež neriešila, je tam skôr ako podklad pre tie ostatné farby, takže budú krasne veselé 😀 Je pravda že sú odvážnejšie, ale ten hlboký výstrih je vyvážený tým že sú dlhé až po zem, takže vulgárnymi by som ich nenazvala. Závisí od ženy ako sa v takých šatách cíti a ako ich vie predať. Keď sa v nich cíti dobre tak budú vyzerať krásne 🙂 A dnešné svadby tiež bývajú poňaté v rôznych štýloch, nie sú vždy tradičné konzervatívne. A ako nevesta by som tiež nemerala ktorá žena má aký výstrih, mala by som dôležitejšie starosti 😉🙂

nevludna
31. mar 2019

Saty su pekne, v podobnych prisla na moju svadbu mojho manzela bratranca dcera (20r), vyzerala super, nevadilo mi to vobec🙂 ale bolo to take no, moc vyzyvave, prsia jej sli vyskocit. A po svadbe ju kazdy okomentoval, ze to bola ta s tym skoro vypadnutymi ceckami? To bola ta, co mala vystrih az po p**u? A tak🙂 Neboli to komenty s hatom ale skor ako si ju kazdy zapamatal. ked chces tak ostat v pamati aj ty, tak si ich nechaj. Ale naozaj je to moc vyzyvave.

satanca
autor
31. mar 2019

@borka33 dakujem za normalne sebavedome zeny co neriesia pi.........oviny a neporovnavaju sa furt

kolecko11
31. mar 2019

@satanca na mna zas pôsobia trosku vulgárne. Prosím neber to v zlom, len mám inú predstavu o šatách ;)

lenjaaon
31. mar 2019

Tak ani ja slecne nemam co závidieť, aj ked nemam postavu modelky, ale ja nemam potrebu sa pred nikym pretrcat. A ani pred priatelom, ktory by nad takou ako ty len mavli rukou lebo je vas ako maku . Ja mam 24 a porodila som mu 2 krasne baby. A to je pre neho viac ako cokolvek ine a nema potrebu slintat po mladych sliepockach, co sa chcu pretrcat a myslia si o sebe bohvieco. A na pekne prsia mi posluzilo tehotenstvo a koopa mlieka miesto silikonu.

terezka1947
31. mar 2019

Hm....a len taka otazocka,co je na tych vystrihoch take uzasne?
Muz je dobyvatel....ked sa ukaze hned vsetko,zena straca tajomno.
Muzi slintaju?poniektori...ale zase tiez len urcite typy muzov. Opat nie vsetci.
Ja verim,ze to pekna postava puta pozornost,ved aj ja sama sa pozriem na peknu zenu,preco nie.
Ale otazkou vzdy pre nas zeny bude,koho pozornost chceme vlastne pritahnut a cim.

jaruskatt
31. mar 2019

mne viac ako farba vadi ten dekolt. az moc sexi na svadbu 😊